Įkraunama...
Įkraunama...

Pasipiršimo istorijos

na, stengiuosi, laikytis... tik ne visada iseina... cia viskas taip keista.. sunku priprast... tiesa sakai, kad kai kazkas laukia dar sunkiau verysad.gif tai va... o dar jauciuos kaip akmens amziuje... nes mums kazkodel vis niekaip nepavyksta susisiekt... su visais galiu bendraut kiek sirdis geidzia... o su juo ne, tai jam kas nors nutinka, tai man... ir pasaka be galo... verysad.gif sunkoka...
Atsakyti
Tai buvo prieš 2,5 metus. Buvo vasara... savaitgalis... atvažiavo mūsų draugas iš Londono, tai sugalvojom visi nueiti į klubą biggrin.gif tada vilkėjau baltą mamos nertą suknutę ax.gif šokom ir linksminomės iki ryto biggrin.gif gryžom namo paryčiais, truputi pamiegojom ir šeštadienio popietę išvažiavom prie jūros. Tą vakarą buvo mano gimtadienis happybday.gif taigi vėl nuėjom į klubą, ten lošiau loterijoje, laimėjau šampano butelį clap.gif gavau gėlių, atvažiavo dar daugiau draugų, vėl daug šokom linksminomės visą naktį biggrin.gif

Privargom net nemoku apsakyti kaip, gryžom namo 7 ryto, nes dar iš Palangos reikėjo parvažiuoti į Ukmergę blink.gif

Mane parvežė namo, brangiausiasis nuvažiavo pas save ax.gif

Taigi, nieko neįtardama, dar nusiprausiau ir jau ketinau eiti miegoti..... tik girdžiu skambuti į duris!!!!!!!!!!!!!!! Atidarau, o už durų stovi JIS, su gėlėm, vieną ranką užkišęs už nugaros wub.gif Tada įėjo ir pasakė, kad labai mane myli, kad yra labai laimingas su manim: "Ar tekėsi už manęs?" wub.gif wub.gif wub.gif flirt.gif "Taip"..........

Atsakyti
Va je, taigi pamiršau iš tos laimės parašyti, kad su tom gėlytėm už nugaros žiedelį dėžutėje turėjo blush2.gif bet jau norėjosi kuo greičiau pasakyti "TAIP", ir kaip tu Tunacka sakai, suspausti kumštį biggrin.gif pirmiau JIS ištiesė žiedelį paėmė mano ranką ir tada žiūrėdamas į akis pasipiršo thumbup.gif
Atsakyti
Beje kas liečia žiedelio dydžius, tai manau čia tau galėtų padėti viena iš jos geriausių draugių, kuri tiksliai sužinotų (aišku taip, kad tavoji i6rinktoji nieko neįtartų) žiedo dydį.

Mano geriausios draugės jau dabar esamas vyras dar tada paprašė, kad aš labai atsargiai sužinočiau jos žiedo dydį ir maždaug kokie jai patinka...man tai buvo visiškai nesunku ir labai malonu pagelbėti jam, o be to žinant kuo visa tai baigsis tai net džiugu tai daryti. Tai va.

O šiaip šaunuolis esi thumbup.gif , geros širdies žmogus, kad daugiau tokių būtų drasesnių džentelmenų...man toks elgesys tai tik vyriškumo įrodymas...

Sėkmės!
Atsakyti
Mano draugas man pasipirso Romoje. Buvo labai romantiska. Pries kelias savaites mes ten nulekem praleisti savaitgalio. Vakare nuejom prie Fontana di trevi, sedejom, gerem alu, grozejomes graziais vaizdais. Tada jis is kisenes istrauke nedidele rozyte ir padovanojo wub.gif O paskui duoda saldaini Rafaelo, viskas normaliai ipakuota, net nesimate nieko kai issiemiau ta saldainuka is popierelio. Na ir viduje radau zieda clap.gif Va tada jis man ir pasipirso. Buvo nuostabu. Labai senai laukiau to. Dabar su tokia nostlgija prisimenu ta kelione heart.gif
Atsakyti
Visada prisiminsiu savo suzadetuviu diena,tai buvo nuostabu....istiesu mums labai greitai viskas susikloste.Pazintis,suzadetuves, vestuves ir visa tai tik per astuonis menesius.Gal dziaugemes vienas kitu ant tiek,kad tiesiog skubejome gyventi.Susituokia jau daugiau nei metai,taciau nei karto nesuabejojau musu meile!!!!!!!!!!
o pasipirso jis prie Atlanto vandenyno,kalnuose.Priseke amzina meile ir padovanojo zieda.Tai buvo nuostabu. thumbup.gif
Tikrai nesigailiu nei truputeli kad susituokiau.Tai va tokia istorija.
Atsakyti
Sake kad su skutimosi peiliuku ipjove saldaini, ir istume ta zieda, o paskui uzklijavo ir popieriuka. Sake kad nelengva buvo, sugadino kruva saldauniu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano istorija nėra labai išskirtinė, bet man pati gražiausia tongue.gif Tai buvo mūsų draugystės vienerių metukų sukaktuvės, jas sutikome koncerte, paskui vakarieniavome restorane,jau įtariau kad turėtų tą vakarą man pasipiršti...bet vis nesulaukiau, grįžome namo aš jį pasveikinau...jis mane taip pat, padovanojo mielą smulkmenėlę, na galvoju nuojauta dėl piršlybų apgavo...Tuo šventė lyg ir baigėsi, sumigome...bet naktį buvau pažadinta nors ir labai nenorėjau, o aplinkui didelės puokštės gėlių,mano mėgstama muzika, šampanas, žvakės ir mano mylimasis su žiedeliu rankose klupintis šalia mūsų lovos šalia manęs apsimiegojusios biggrin.gif Taigi tokios tos piršlybos...užmigdė mano nuojautą ir pasipiršo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amber722 @ 2006 02 13, 11:41)
labai grazu  thumbup.gif  mane irgi pazadino panasiai  biggrin.gif  tik anksti ryte, ne nakti  wub.gif nuostabus jausmas  wub.gif

Tavo nereali istorija thumbup.gif as tik galvoju, kaip tu issilaikei neparodzius , kad lauki kol pasipirs kol buvot restorane ir tt, ir kaip tau nesugedo nuotaika, man tai per uzpraita valentino diena kai nepasipirso ,o as to taip laaaaukiauuuu, nes jau 4 metai buvom kartu vakare apsiverkiau ir sugadinau visa vakara doh.gif ir dar reikejo 2 metus palaukti
Atsakyti
Kokios gražios tos piršlybų storijos. O man pasipiršo lygiai prieš dvi svaites. Buvo mano gimtadienis smile.gif Su draugu jau daugiau kaip metai gyvenam kartu, bet tą vakarą buvau svečiuose pas savo tėvus, o jie gyvena pamiškėje... Mano brangusis paskambino, kad atvažiuoja, ir paprašė atidaryti jam kiemo vartus ir lipė pasiimti prožektorių. Išpradžių nesupratau, kam jam tas prožektorius... Atvažiavęs padovanojo man rožių puokštę ir neleidęs nueiti į namą nusitempė mane su visom rožėm pasivaikščioti į mišką, buvo jau tamsu, tik sniegas švietė. Kai nuėjome gan toli, jis sustojo, apsikabino, aš pradėjau baisiai jaudintis, kad ko negero nepasakytu (pvz, kad išvažiuoja kur nors), o jis atsiklaupė ant sniego ir paprašė už jo tekėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 13, 14:43)
Tavo nereali istorija  thumbup.gif  as tik galvoju, kaip tu issilaikei neparodzius , kad lauki kol pasipirs kol buvot restorane ir tt, ir kaip tau nesugedo nuotaika, man tai per uzpraita valentino diena kai nepasipirso ,o as to taip laaaaukiauuuu, nes jau 4 metai buvom kartu vakare apsiverkiau ir sugadinau visa vakara doh.gif ir dar reikejo 2 metus palaukti

Kažkaip nesugedo nuotaika nes tikėjausi, kad artimiausiu metu taip atsitiks...bet kai ėjau miegoti tada pagalvojau, kad kažką ne taip nujaučiau, kad kažkas negerai, buvo per daug ženklų, kad manęs laukia piršlybos, bet galiausiai pagalvojau, jog nuojauta mane apgavo: bigsmile.gif O pasirodo mano nuojautą apgavo brangusis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lijyte @ 2006 02 13, 13:43)
Tavo nereali istorija  thumbup.gif  as tik galvoju, kaip tu issilaikei neparodzius , kad lauki kol pasipirs kol buvot restorane ir tt, ir kaip tau nesugedo nuotaika, man tai per uzpraita valentino diena kai nepasipirso ,o as to taip laaaaukiauuuu, nes jau 4 metai buvom kartu vakare apsiverkiau ir sugadinau visa vakara doh.gif ir dar reikejo 2 metus palaukti

Aišku aš ne į temą čia, bet man taip buvo per šią valnetino dieną... verysad.gif cray.gif Nes mes kaip ir pakalbam jau apie tai ir planuojam kitą vasarą, bet pirslybų... schmoll.gif Ir pykstu ant jo ir myliu labai labai blush2.gif Išvis valentino dienos vakaras gavosi taip, kad mes važinėjom po visą miestą ir ieškojom jam padangų nes prakiurdė visas... doh.gif aggressive.gif (romantiškas mano šaunuolis!) O grįžus vakare namo taip ir praverkiau pusę nakties... cry.gif
Atsakyti