Įkraunama...
Įkraunama...

Nudistai

Butent nudegti vienodai, nes vieną kartą kai nudegiau stipriai su plafkėm, tai numirt iš juoko buvo galima kai nusiaviau, nes atrodžiau tikrai juokingai. tai kai po to aptikom nudistų paplūdimį tai nuo to laiko tik ten ir einam
Atsakyti
biggrin.gif jo man dar nepatinka,kai ten ateina seimos ir vienas is nariu,guli apsirenges,o kitas nuogas blush2.gif jei atejai i toki pliaza,tai ir nusirenk,o jei geda,tai ir neik ax.gif gerai,kad manasis,nemegsta baltos sedynes 4u.gif
Atsakyti
aš kopose deginuos, ir puiku būna visai, ir nieks kažkaip neužmato, ir laisvė tokia man patinka... tongue.gif
Atsakyti
mes kol mergaite maza buvo nueidavom,bet dabar jai nelabai patinka kur nera daug vaiku,del to lankomes normaliame pliaze su dideliu antpludziu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
as tai deginuosi normaliam pliaze negaleciau nuoga degintis schmoll.gif o nudistai man netrukdo
Atsakyti
as dar niekada nebuvau nudistu pliaze verysad.gif
Atsakyti
Ziuriu daugiausia esamos ar busimos mamytes savo nuomones issako. Pasakysiu kaip vyras, su zmona dvi paskutines vasaras teko lankytis nudistu plezuose, viena kart Sventojoj, kita kart prie Adrijos juros. Visur spoksanciu "praeinanciu" buvo, bet labai ikyriai tikrai ne. Dazniau siuose plezuose sutiksi pagyvenusiu moteru, nei jaunikliu merginu, o dazniausia tai - poreliu. Ne ziopsoti ten einame, bet zmona nepavyduliauja jei jau kur zvilgsnis nukrypsta, o buna ir patys pasiplepam kaip kas atrodo ir tikrai nesmerkiam vyresniu, patys tokie juk busim. Didelis pliusas - nudistu plezuose lasviau vietos, zmona graziai lygiai idega, malonu nuogam issimaudyti. Uzknisa labiausia viena dalykas - kai ateina kokios fyfutes net virsutines dalies nenusirenge deginasi. Suprantu, kad bendruose plezuose tirsta, bet bukit malonus, gerbkit ir nudistus, jei jau i jiems skirta erdve atejote, nusimeskite rubelius ir jus. Siemet, jei viskas ok, isbandysim Nidos papludymi smile.gif geros vasaros visiems prijauciantiems nudizmui wink.gif
Atsakyti
Neteko lankytis nudistų susibūrimo vietose, bet manau, man jie gyvenimo skonio negadintų rolleyes.gif
Atsakyti
nu man kazkaip tie nudistai nelabai... nemegstu as kazkaip ... teko netiketai i toki papludimi patekti, nu man nemalonu blush2.gif . i moteru pleza pradejau eiti gal pries kokius 3-4 metus, gal ir prie nudistu plezo reik priprast ax.gif
Atsakyti
aš vis tik mėgstu būti šiek tiek paslaptimi... nors nekreipiu dėmesio į nudistus aplink mane, bet pati ir neieškau nuditų pliažo. nemalonu man kažkaip būtų. kažkokia aš konservatyvi...
Atsakyti
mes praeita vasara netiketai uzklydome i nudistu pleza visai salia palangos rolleyes.gif kazkaip atsisuku stovi nuogas vyras..... na nzn man kazkaip nejauku pasidare..... be to vat seip man idomu: kaip vyras jaucesi kai jo nuoga zmona mato ne tik jis, o ir visi kas nori g.gif ar jam tai yra normalu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 12 vasario 2008 - 14:52
mes pries pora metu galima sakyt su tevais atostogavom, tai pirmom dienom taip geda buvo nusirengt blush2.gif , taip ir neisdrysau iki galo.. blush2.gif bet jau kai pirma diena nusiemiau virsu thumbup.gif , tai dbr diskomforta jauciu, kai viska uzdengus but reikia doh.gif
ir ateity galvju, kad draugus reiks prisipratint po truputeli, nes taip gera toj saulej ir vandeny.. wub.gif
o besibaiminantiem, kad kazkas spokso, tai nzn neteko man pastebet, nes juk ne to ten einama smile.gif
ir siaip nudistu plezas thumbup.gif
Atsakyti