Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada leisti mergaitei lakuoti nagus?

O man negražu, pas mus dažnai užsuka kaimynų mergytė su nulakuotais ryškiais apsilupusiais nagais doh.gif nematau čia jokio grožio... tuom vaikų grožis ir nuostabus, nes jie yra natūralūs smile.gif bet čia tik man taip atrodo. Todėl ir savo dukrai niekuomet to neakcentuoju kad kaip čia gražu tie lakuoti nagai, ir kai tenka kada pačiai nusilakuoti, tai leidžiu ir jai pabandyti, nes kaip vaikui jai vistiek tai idomu...bet po keliu minučių pati prašo kad nuvalyčiau
Atsakyti
nuo 18 m.
doh.gif
Atsakyti
porą kart per metus leidžiu šešiametei savo. Nematau tragedijos. Ji žino,kad tai kenkia nagučiams,jie geltonuoja ir pati neprašo:)
Atsakyti
QUOTE(Snieguota_Ela @ 2013 08 10, 19:46)
Butent!  drinks_cheers.gif

Vyresnele kartais papraso, kai mato mane besilakuojancia, kad ir jai nulakuociau, dazniausiai uztenka 1 naga nulakuoti ir laiminga biggrin.gif . Na kelis kartus esu nulakavusi progomis visus nagus, derinant prie suknutes, nematau cia nieko blogo.


tai derinant prie sukneles galima mergaitei ir akiu vokus padazyti dar lotuliukas.gif
maniskei 3 metai,bet nagu nelakuojam , nematau reikalo tam schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eiksau: 04 kovo 2014 - 12:50
Jei lakas neryškus, tai, manau, nieko čia blogo. Dar ir nagučius apsaugo.
Atsakyti
Maniške labai jau norėtų.. bet neleidžiu smile.gif Spės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MoonBloom @ 2014 11 28, 15:50)
Maniške labai jau norėtų.. bet neleidžiu smile.gif Spės biggrin.gif

Maniske kartais irgi nori nuslakuoti nagus, turiu tokiu neryskiu laku tai jais ir dazosi..kai buvo mazesne su flomasteriais dazydavosi nagus. Lakuojasi pati, as nelakuoju.
Atsakyti
na as ir uz tai kad kuo veliau tuo geriau..bet auginu dvi pupas, tai vyresnele papraso kai pamato mano nulakuotus..bet visaip issisukineju..leidziu tik per atostogas ir tai jei zyzia labai, pati net neprimenu..

Atsakyti
Kuo veliau. Nors maniske jau daba megsta ilist i mano kosmetine ir "dazytis", bet labai tikiuosi, kad visas sitas reikalas jai ateis veliau, nei 7 metu, man labai negrazu mazos mergaites padazytos ir su lakuotais nagais.
Atsakyti
Kalėdų proga savo 5 metų dukrai nulakavau šviesiu laku, kai ėjom į svečius, nes labai norėjo, bet grįžus jau paprašė nuvalyti.
Atsakyti
Kartais manau galima, mato kaip mama lakuojasi, tai nori ir mergytės išbandyti, būna tiesiog tik ant vieno nagiuko gėlytę išpiešiu.
Nepiknaudžiaujant iki 5 kartų per metus leidžiu pasidžiaugti
Atsakyti
As turiu dvi mergaites, 8,5 ir 5,5. Kartais nulakuoju, bet tik savaitgaliams.
Atsakyti