Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

a ? nesupratau, man leist ? sobieska, kodėl praleidi ? aš taip nežaidžiu biggrin.gif aš jau apskritai pamiršau šio žaidimo taisykles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2011 11 19, 22:34)
a ? nesupratau, man leist ? sobieska, kodėl praleidi ? aš taip nežaidžiu biggrin.gif aš jau apskritai pamiršau šio žaidimo taisykles biggrin.gif

Man laukt darbo sugrįžtant metus... schmoll.gif nu" nesiderina man prie veido" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 11 19, 21:24)
Nea, aš šį kartą praleisiu smile.gif ...po manęs eina mijaka

Nesupratau blink.gif Šį kartą praleidi ,ar išvis nebežaidi ??? blink.gif
Nejuokauk blink.gif Trauk kokia lentą iš sklepo - apipavidalinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2011 11 19, 22:39)
Nesupratau  blink.gif  Šį kartą praleidi ,ar išvis nebežaidi ???  blink.gif
Nejuokauk  blink.gif Trauk kokia lentą iš sklepo - apipavidalinsim  lotuliukas.gif

Ne, tik šį kartą...ne lentos gaila, jų turiu abščiai...procesas per ilgas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 11 19, 21:42)
Ne, tik šį kartą...ne lentos gaila, jų turiu abščiai...procesas per ilgas rolleyes.gif

Tai galvoji sekantis bus greitesnis ? biggrin.gif O kur skubėt ? O ir laikas bėga kaip su kojom...
Na ,tavo valia mirksiukas.gif Bet gaila ax.gif

Papildyta:
QUOTE(sobieska @ 2011 11 19, 21:38)
Man laukt darbo sugrįžtant metus... schmoll.gif  nu" nesiderina man prie veido" biggrin.gif

Nu ir atsisakymas nesiderina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(88888888 @ 2011 11 19, 22:48)
Nu ir atsisakymas nesiderina  lotuliukas.gif

Nu dar truputis ir tuoj įkalbėsit lotuliukas.gif ...silpnas aš čieloviečikas ant to kanto...nežinia kažkur pradingsta mano valia, atkaklumas ir užsispyrimas doh.gif ...mijaka...ar dalėksi iki Kauno...nu ten pat mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 11 19, 21:52)
Nu dar truputis ir tuoj įkalbėsit lotuliukas.gif ...silpnas aš čieloviečikas ant to kanto...nežinia kažkur pradingsta mano valia, atkaklumas ir užsispyrimas doh.gif ...mijaka...ar dalėksi iki Kauno...nu ten pat mirksiukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

gathering.gif

group.gif

friends.gif

yahoo.gif
Atsakyti
kiek čia mūsų beliko ? aš turiu tokį prašymą, užmanymą ,....

kiek stebiu daiktus tai jau taisyklė, kad pratęsti darbą yra sudėtinga, nes vienos bijo padaryti per daug, kitos per mažai, dar kažkas įmeta labai originalią detalę, bet toliau einantis žmogus ją ne būtinai taip supranta ir.t.t.gal galima būtų gauti kokį daiktą, kuris būtų suskirstytas lopinėliais, kaip skiautinys ir kiekviena dirbam savp lopelyje. Tai paįvairintų ir žaidimč ir manau, kad labiau pasiteisintų. BET ČIA TIK PASIŪLYMAS wub.gif
Atsakyti
na mergaites tikrai biski tempo but ne pro sal smile.gif as jau nepamenu kada kvartetui padaviau daikteli savo, tai net neaisku pas ka jis, bent jau pasisakykit, kas ji globoja ir dekoruoja... g.gif o jei jau muzos pabege ir ikvepimo ner, tai sokoladas ir toliau leidziam...
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2011 11 19, 22:52)
..mijaka...ar dalėksi iki Kauno...nu ten pat mirksiukas.gif

a nors rytoj biggrin.gif nors ne, ne rytoj, bet kitą savaitę turėčiau lėkt kompo imt iš taisytojų, nes ir manęs neaplenkė virusai doh.gif na jei ne kitą sav., tai dar kitą garantuotai biggrin.gif o jei ka, tai žiauriai norisi išbandyt tų siuntų24 paslaugą, nes mačiau, kad mano mieste irgi pastatė, kas man prilygsta stebuklui bigsmile.gif žodžiu, sobieska, silpnas tu žmogus, lengvai įkalbamas, bet ir mes be tavęs ratuky niekaip... wub.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 19 lapkričio 2011 - 23:26
mijaka...lauksiou tavęs Kaune...nu kas gali pakeisti gyvą pabendravimą smile.gif
Atsakyti
Labukas, kažkada žadėjau pasirodyti, kur mano širdis palinko smile.gif o dabar kaip tik tinkama proga. Nuo dekupažo skiriasi tik tuo, jog po to gali suvalgyti biggrin.gif visa kita toks pats principas. Yra net valgomų paveiksliukų, tai bandysiu kada paklijuoti smile.gif

user posted image

kuo jaukesnio švenčių laukimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 16 gruodžio 2011 - 08:59