Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Lachese, na nebuciau patikėjusi, nerealu, koks grožis wub.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif

Atsakyti
aš tai šį savatgalį meduolius kočiosiu lotuliukas.gif nameliams jau nervai nelaikys, nes praeitais metais dariau dovanom.
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif mielosios

Avijacija, parodyk, jeigu turi nuotraukų rolleyes.gif
Atsakyti
aš dariau kad būtų skanūs, tai liejau šokoladu lotuliukas.gif

http://public.fotki....0052.html#media
Atsakyti
tik tiek kad mano namai tai dideli buvo ax.gif pavalgyt buvo ką doh.gif
Atsakyti
Lachese blink.gif koks grožis blink.gif blink.gif blink.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Man taip gražu tie nameliukai ,bet aš dar vis nesiryžtu blush2.gif blush2.gif
Aš kepsiu meduolį-pyragą pagal senovinį receptą wub.gif
Atsakyti
Avijacija, super trobelė wub.gif bet prašom mano namukų nevadinti nevalgomais lotuliukas.gif visko gero su saiku smile.gif o šiaip, tai darau bent penkių dydžių nameliukus ir didžiausias yra tris kartus aukštesnis už mažiausią, nespėjau nufotografuoti dar didelių, bet pasistengsiu įamžinti.

Aštuoniuke, negalvok, kad aš čia namus kepu sau laisvalaikiu, o tau daiktelio nedarau piktybiškai... [color=yellow]turiu labai rimtą priežastį color]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lachesė: 17 gruodžio 2011 - 23:41
Lachese ,net minties tokios nebuvo mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image NU IR...user posted image
Atsakyti
hihihi.gif
Sobieska, gal siustum man paštu naują darbelį ? ax.gif jei nėra didelis...pačiai sunku patikėt, bet nuo ano karto taip ir nebuvau dar Kaune doh.gif ir nenusimato artimiausias porą savaičių. Kažkaip dabar labiau Vilniaus pusę lankau
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2011 12 16, 09:42)
Labukas, kažkada žadėjau pasirodyti, kur mano širdis palinko smile.gif o dabar kaip tik tinkama proga. Nuo dekupažo skiriasi tik tuo, jog po to gali suvalgyti biggrin.gif visa kita toks pats principas. Yra net valgomų paveiksliukų, tai bandysiu kada paklijuoti smile.gif

user posted image

kuo jaukesnio švenčių laukimo  wub.gif

Jie NUOSTABUS!!!Graziausi kokius esu maziusi!Ir tavo svetainej dar kokiu skanuoliuku pamaciau;)
Atsakyti