Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

QUOTE(mijaka @ 2012 01 21, 15:39)
hihihi.gif
Sobieska, gal siustum man paštu naują darbelį ? ax.gif jei nėra didelis...pačiai sunku patikėt, bet nuo ano karto taip ir nebuvau dar Kaune doh.gif ir nenusimato artimiausias porą savaičių. Kažkaip dabar labiau Vilniaus pusę lankau

Turiu pasiūlymą...sudarom naują ratuką, su įsipareigojimu daiktelį nuo jo gavimo laikyti maximui 2 savaites...žiūrėsim kiek bus norinčių, o tada paleisiu daiktelį į trasą...nenoriu aš laukt metus laiko schmoll.gif

1.Sobieska
2. Mijaka ?
3.
4.
5.
.......
Atsakyti
aš be klaustuko smile.gif sutinku smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif Aš irgi visada už mirksiukas.gif
Truputi glumina tos kalbos ,kad "ne taip padaryta" "nesitikėjau" ir panašiai ,bet mūsų ratuke to nebuvo thumbup.gif Aš manau dėl to ir yra toks žaidimas ,juk vių skoniai ir sugebėjimai skirtingi ax.gif

4u.gif
Atsakyti

Turiu pasiūlymą...sudarom naują ratuką, su įsipareigojimu daiktelį nuo jo gavimo laikyti maximui 2 savaites...žiūrėsim kiek bus norinčių, o tada paleisiu daiktelį į trasą...nenoriu aš laukt metus laiko schmoll.gif

1.Sobieska
2. Mijaka
3.88888888
4.
5.
.......

Labai pritariu 88888888 postui thumbup.gif
Atsakyti
aš negaliu sad.gif
Atsakyti
sveikos, as tai noriu paklausti kur mano issiustas daiktelis dabar gyvena? biggrin.gif tas kur pas kvarteta buvo ir kvartetas kazkam perdave ( kam ? ar kas paeme? biggrin.gif ) 4u.gif
Atsakyti
Lachese, kaip gražu ten meduoliai tie, mmm wub.gif
Aš bandžiau pernai, tai mano toks tep-lep gavosi, nes dirbau be priemonių (švirkštuko ar pan.) su dukros pagalba ir dar stingo per greitai, o va tokius padaryt, tai dar tektų pasistengt gerokai thumbup.gif
Atsakyti
Sobieska, neatsisakiau kvietimo biggrin.gif Smagu būtų sudalyvauti

1.Sobieska
2. Mijaka
3.88888888
4.bus_ka
5.
.......

Atsakyti
AČIū už pagyrimus meduoliukams smile.gif aš gi išpardaviau visas dekupažo priemones ir prisipirkau konditerinių įrankių blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif noreciau ir as prisideti(dar karta) prie savo ratelio, bet dar ~metus gausiu palaukti rolleyes.gif tikiuosi sikart pasiseks su daikteliu ir nebus nusivylimu 4u.gif 4u.gif

Lachese, tavo meduoliukai super thumbup.gif wub.gif
o cia mano namukas, pirma kart gaminau siemet blush2.gif
user posted image
daugiau foto
Atsakyti
skaniai atrodo! ir nepagailėjai, kaip aš, viso nuliukruoti wub.gif
Atsakyti
Kameja Meja po manes turejo pasiimti. siunciau jai ne pastu. o tiesiog perdaviau vaziuojanciam drauguij, kad paliktu vilniuje filiale vyro darbovietes. rasiau kamejai po kazkurio laiko, regis prai savaiciu nuo perdavimo, kad pasiimtu. sake sventes isvaziuoja kazkur. grys pasiims. o kur toliau daiktas keliavo nzn.
Atsakyti