Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Nerealiai gražiai pasidarbavot!!! Fantastika! 100 balų kiekvienai thumbup.gif
Atsakyti
Tobula!:)
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 03 29, 13:15)
nugi labai grazu smile.gif
o kaip ten su dziuga reikalai? nebeatgausiu as jau savo daiktelio matyt? g.gif

Laba,

atgausi atgausi, atsiprasau, kad taip ilgai blush2.gif Rasa sake, kad sekanti po manes man rase zinutes, bet as nei vienos negavau... pirmadieni atiduodu daiktelius toliau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 04, 21:17)
Laba,

atgausi atgausi, atsiprasau, kad taip ilgai  blush2.gif Rasa sake, kad sekanti po manes man rase zinutes, bet as nei vienos negavau... pirmadieni atiduodu daiktelius toliau  4u.gif  4u.gif  4u.gif

lauksiu 4u.gif
Atsakyti
Sumasciau gal koki konkurseli dekupazo padaryti, tema paskelbiu ir prizus duodu ax.gif
Ar butu norinciu dalyvauti?
Norisi kazko idomaus, anksciau taip smagu su tais konkursais budavo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 15, 22:45)

Norisi kazko idomaus,

Man visai patiktų cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 15, 21:45)
Sumasciau gal koki konkurseli dekupazo padaryti, tema paskelbiu ir prizus duodu  ax.gif
Ar butu norinciu dalyvauti?
Norisi kazko idomaus, anksciau taip smagu su tais konkursais budavo.  biggrin.gif

Dziuga, ar perdavei daikteli Raselei?
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 05 16, 09:34)
Dziuga, ar perdavei daikteli Raselei?

as ji perduotu sekanciai dekoruojanciai, ar tau neuzbaigto reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 16, 08:43)
as ji perduotu sekanciai dekoruojanciai, ar tau neuzbaigto reikia  g.gif

o tai sekanciai ( beje, kas sekanti? ) perdavei?
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2012 05 16, 09:54)
o tai sekanciai ( beje, kas sekanti? ) perdavei?

As iki atostogu perduoti nespejau, su vyru 1 masina dalinames, tai vietoj pirmadienio gausis rytdiena smile.gif Sekanti Glide. Bet jau viskas sutarta, tikrai atiduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiuga+ @ 2012 05 16, 09:15)
As iki atostogu perduoti nespejau, su vyru 1 masina dalinames, tai vietoj pirmadienio gausis rytdiena  smile.gif Sekanti Glide. Bet jau viskas sutarta, tikrai atiduodu  4u.gif

gerai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

visu pirma noriu uzklausti ar dar kas apsiimtu, noretu, butu idomu taisyti ligoni? Turiu viena toki, galiam ir visiskai perdaryti, gaila dezes ir is vis nepavyko man ziauriai ten...

Del konkurso = tuoj ismastau tema, fotkinu prizus ir skelbiu ax.gif
Atsakyti