Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

QUOTE(Kamėja_Mėja @ 2012 03 01, 21:04)
Aš dar kartą pasikartosiu  smile.gif Abu gautus daiktus iš Kvarteto aš asmeniškai nuvežiau Džiugai į namus ir perdaviau. Ar kas nors rašėte Džiugai žinutę?

Rasiau e-maila jai, kuris nurodytas uzsakymams, manau ji tikrai tikrinasi gana daznai g.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2012 03 01, 21:08)
Kažkodėl įtariu, kad Džiuga ne LT, antraip atsilieptų smile.gif

Bandysiu jums pagelbėti, Dziuga yra LT, tik turi tam tikrų bėdų, pabandysiu su ja susisiekti, ir kam turi būti perduotas po jos darbelis, paimsiu iš jos iš nuvešiu, išsiųsiu kam priklauso, tik parašykite kam 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, pradėjau daryti 8tuoniukės daiktelį ir apturėjau negerą staigmeną, servetėlė visa nusinėrė gavus drėgmės ir būtent nuo vidurinės dalies, net nežinau, kas per problema ten nutiko, tai iš anksto pasakau, koks reikalas, kad dekoravusioji negalvotų, jog specialiai ją pašalinau sad.gif o šonuose laikosi gerai. Tai va, dėl įdomumo gal atsilieps, kas darė ir paprotins, kas gi čia man nutiko. Kaip įtariu, kad buvo klijuota lygintuvu ir ant viršaus arba nebuvo klijų arba per mažai jų buvo, bet čia tik mano prielaida.
Atsakyti
o aš paskutinė šiam rate?
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 24, 15:59)
o aš paskutinė šiam rate?

Paskutinė...pakuok šeimininkei- aštuoniukei smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Dar nespirgėk smile.gif daiktas procese smile.gif tik susirūpinau, ar turiu palikti kam nors kūrybos plotų smile.gif
Atsakyti
Itariu žagtelsim kai pamatysim...gerąją šio žodžio prasme biggrin.gif
Atsakyti
Laukiu , laukiu , laukiu ...user posted image
Atsakyti
pažiūrėsim, ką pamatysim, ta nusinėrusi servetėlė labai pakeitė viską....
Atsakyti
Taigi baigiau daiktelį smile.gif lauksiu adreso. Ar įdėti pabaigto fotografiją ? visai nepamenu, kas čia kaip...
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 03 28, 15:06)
Taigi baigiau daiktelį smile.gif lauksiu adreso. Ar įdėti pabaigto fotografiją ? visai nepamenu, kas čia kaip...

Tai idėk kaip gavai ir kaip atiduodi, aš tada irgi ikelsiu kas ir kaip...lauksim dar kitų fotkių...kaip įdomu bigsmile.gif
Atsakyti