Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

Sveikos, daiktelis jau pas mane, nepamenu jo istorijos, bet gal galite padėti, daikteliai Auksinės? Tai tokiu atveju aš paskutinė?
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2012 05 20, 21:51)
Sveikos, daiktelis jau pas mane, nepamenu jo istorijos, bet gal galite padėti, daikteliai Auksinės? Tai tokiu atveju aš paskutinė?

taip, mano wink.gif ir taip, iseina, kad Tu paskutine 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, zodziu gyvenimas pas mane vercias ausktyn kojom ir turiu skubiai ishsitushtinti lentynas rankdarbiams, o tame tarpe ir dekupazui, jeigu a domina, dar kita savaite galite užsokti i svecius Šilainiuose, Kaune. Turiu visko medinuku, dazu, sendinimo priemoniu, serveteliu LABAI daug. Tik neturiu laiko visma tam sufototografuoti ir sudeti. Lietuvoje busiu iki birželio 30. Ka domina prašom į svečius.
Atsakyti
tai gal ir mano mazas daiktas keliauja kartu? gal greit ir as jau gausiu ....
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 06 22, 21:45)
tai gal ir mano mazas daiktas keliauja kartu? gal greit ir as jau gausiu ....

Tai ten tavo tas mazasis blink.gif o as maniau, kad ten 2 tos pacios auksarankes, ir dekoravau tik viena, ir taip tiek uzlaikiau pergyvenau del to ir skubejau... doh.gif visiskai nesusipratimas.

Jei kas uzmeta aki ar bus konkursas - tai manasis nukeliamas rugsejui, primasciau kad vasara nelabai kas dekupazuoja, visiems jura galvoj biggrin.gif
Atsakyti
taip taip ten mano. paleidau kartu kad keliautu ir greiciau butu.
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2012 07 01, 15:13)
taip taip ten mano. paleidau kartu kad keliautu ir greiciau butu.

sveikos, gavau savo daikteli, keliavo metus biggrin.gif as esu labai patenkinta, veliau padarysiu foto 4u.gif

kvartetai, o tai as paskutine tavo daikteliui likau? nes norejau praleist kaip tik savo eile, nebeturiu nei priemoniu beveik jokiu, nei laiko ir seniai bedekupazinau verysad.gif
Atsakyti
taip taip auksine paskutine Jus 4u.gif .

jetau kaip smalsu, greiciau kelk. 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man ir labai idomu galutinis rzultatas ax.gif
Atsakyti
atsiprasau mergaites, kad taip ilgai uztrukau, vakar nufotkinau, bet dar neperkeliau i kompa, siandien pazadu ikelt vakare smile.gif po atostogu namuose ir galvoje bardakas biggrin.gif
Atsakyti
štai mano veidrodėlis/spinteliukė/papuošalinė į kurią jau pretenduoja mažoji smile.gif
papasakokit, kurios koks indėlis bigsmile.gif aš labiausiai tai džiugos stilių jaučiu, o gal klystu ax.gif g.gif
user posted image
user posted image

p.s. laaabai ačiū visoms prisidėjusioms, nuostabus daiktelis, papuoš mano namus tikrai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo auksine: 21 rugpjūčio 2012 - 07:21
smile.gif

As gaila nepamenu is ko gavau tiksliai, bet man rodos Kameja Meja man perdave. Tai is jos ranku man atkeliavo Nudazyta dezute, visas fonas kas matosi su atspalviais - jos indelis manau.

As labai isgyvenau del tokio ilgo dezutes uzlaikymo mano namuose ax.gif todel norejau prisideti daugiau, tuo labiau, kad nezinojau kiek po manes bus dekoruojanciu. Ir neklydau - sekanti ir buvo paskutine mergina ohmy.gif wink.gif

As uzklijavau dekupazo motyvus, priseseliavau, tamsinau kampelius vietomis, stalciuko vidus liko nedekoruoti....

Galima buvo dar sendinti pagal sekancios nora. ax.gif

Papildyta:
smile.gif

As gaila nepamenu is ko gavau tiksliai, bet man rodos Kameja Meja man perdave. Tai is jos ranku man atkeliavo Nudazyta dezute, visas fonas kas matosi su atspalviais - jos indelis manau.

As labai isgyvenau del tokio ilgo dezutes uzlaikymo mano namuose ax.gif todel norejau prisideti daugiau, tuo labiau, kad nezinojau kiek po manes bus dekoruojanciu. Ir neklydau - sekanti ir buvo paskutine mergina ohmy.gif wink.gif

As uzklijavau dekupazo motyvus, priseseliavau, tamsinau kampelius vietomis, stalciuko vidus liko nedekoruoti....

Pirmas sluoksnis buvo beicas, kuris smelkesi per dazelius, todel siek tiek fiksavau ji, o per daug pakitusius ziedelius - perpiesiau.

Galima buvo dar sendinti pagal sekancios nora. ax.gif

Atsakyti