Sveikos, daiktelis jau pas mane, nepamenu jo istorijos, bet gal galite padėti, daikteliai Auksinės? Tai tokiu atveju aš paskutinė?
QUOTE(Glidė @ 2012 05 20, 21:51)
Sveikos, daiktelis jau pas mane, nepamenu jo istorijos, bet gal galite padėti, daikteliai Auksinės? Tai tokiu atveju aš paskutinė?
taip, mano

Sveikos merginos, zodziu gyvenimas pas mane vercias ausktyn kojom ir turiu skubiai ishsitushtinti lentynas rankdarbiams, o tame tarpe ir dekupazui, jeigu a domina, dar kita savaite galite užsokti i svecius Šilainiuose, Kaune. Turiu visko medinuku, dazu, sendinimo priemoniu, serveteliu LABAI daug. Tik neturiu laiko visma tam sufototografuoti ir sudeti. Lietuvoje busiu iki birželio 30. Ka domina prašom į svečius.
tai gal ir mano mazas daiktas keliauja kartu? gal greit ir as jau gausiu ....
QUOTE(kvartetas @ 2012 06 22, 21:45)
tai gal ir mano mazas daiktas keliauja kartu? gal greit ir as jau gausiu ....
Tai ten tavo tas mazasis

Jei kas uzmeta aki ar bus konkursas - tai manasis nukeliamas rugsejui, primasciau kad vasara nelabai kas dekupazuoja, visiems jura galvoj

taip taip ten mano. paleidau kartu kad keliautu ir greiciau butu.
QUOTE(kvartetas @ 2012 07 01, 15:13)
taip taip ten mano. paleidau kartu kad keliautu ir greiciau butu.
sveikos, gavau savo daikteli, keliavo metus

kvartetai, o tai as paskutine tavo daikteliui likau? nes norejau praleist kaip tik savo eile, nebeturiu nei priemoniu beveik jokiu, nei laiko ir seniai bedekupazinau

taip taip auksine paskutine Jus
.
jetau kaip smalsu, greiciau kelk.

jetau kaip smalsu, greiciau kelk.

Man ir labai idomu galutinis rzultatas

atsiprasau mergaites, kad taip ilgai uztrukau, vakar nufotkinau, bet dar neperkeliau i kompa, siandien pazadu ikelt vakare
po atostogu namuose ir galvoje bardakas

As gaila nepamenu is ko gavau tiksliai, bet man rodos Kameja Meja man perdave. Tai is jos ranku man atkeliavo Nudazyta dezute, visas fonas kas matosi su atspalviais - jos indelis manau.
As labai isgyvenau del tokio ilgo dezutes uzlaikymo mano namuose

As uzklijavau dekupazo motyvus, priseseliavau, tamsinau kampelius vietomis, stalciuko vidus liko nedekoruoti....
Galima buvo dar sendinti pagal sekancios nora.

Papildyta:

As gaila nepamenu is ko gavau tiksliai, bet man rodos Kameja Meja man perdave. Tai is jos ranku man atkeliavo Nudazyta dezute, visas fonas kas matosi su atspalviais - jos indelis manau.
As labai isgyvenau del tokio ilgo dezutes uzlaikymo mano namuose

As uzklijavau dekupazo motyvus, priseseliavau, tamsinau kampelius vietomis, stalciuko vidus liko nedekoruoti....
Pirmas sluoksnis buvo beicas, kuris smelkesi per dazelius, todel siek tiek fiksavau ji, o per daug pakitusius ziedelius - perpiesiau.
Galima buvo dar sendinti pagal sekancios nora.