Įkraunama...
Įkraunama...

Išbandymai, konkursai, žaidimai dekoruojančioms

QUOTE(auksine @ 2012 08 26, 19:42)
zinai, Glide, dabar issitraukiau ta daikteli ir kazkaip nesuprantu, kodel atmintyje man isliko, kad ten beveik nieko nedaryta g.gif jauciu tikrai jam daugiau nieko ir nereikia blush2.gif

laugh.gif thumbup.gif
Atsakyti
DĖMESIO !!!

skelbiamas

Konkursas “Trys viename”

Tema “Harmonija”

Užduotis:
panaudoti tris elementus – tris skirtingus motyvus, technikas, spalvas, kažką būtinai iš trijų elementų, bet visa tai turi jungtis ir atspindėti temą. Kaip jūs suprantate harmoniją ir kaip tai turėtų būti pateikta ant dekoruojamo daikto jūsų supratimu.

Terminas: 2012 09 15 – 10 15

Prizai:
I vieta – 70 skirtingų servetėlių, dėžutė, padėkliukai su dėžute ir keramikinė cukrinė dekoravimui.
II vieta – 60 skirtingų servetėlių, vyno dėžė ir taupyklė dekoravimui.
III vieta – 50 skirtingų servetėlių, penalas ir trijų dydžių dėžutės dekoravimui.

Darbų nuotraukas siųsti į dziuga@dziuga.com

Laimėtojus rinksime visi kartu, prizines vietas užims darbai, komentaruose surinkę daugiausiai balsų. Tiesiog rašysime kurią vietą skiriame tam darbeliui.

Sėkmės! Kviečiu aktyviai dalyvauti. 4u.gif

I vieta
user posted image

II vieta
user posted image

III vieta
user posted image

Atsakyti
Noreciau pasitikslinti del uzduoties... smile.gif Ar gali buti pvz. 3 vienodai isdekuoruoti daiktai papildantis vienas kita? Kiek darbeliu nuotrauku gali siusti 1 zmogus?
Atsakyti
QUOTE(AnAngel @ 2012 09 14, 13:45)
Noreciau pasitikslinti del uzduoties... smile.gif Ar gali buti pvz. 3 vienodai isdekuoruoti daiktai papildantis vienas kita? Kiek darbeliu nuotrauku gali siusti 1 zmogus?

Tereikia 1 daikto, jei norisi galima ir tris daryti smile.gif bet ant vieno daikto turi buti 3 skirtingi dalykai padaryti, tai yra - 3 serveteliu daleles panaudoti arba pvz sendinti , vietomis deti strukturines ar karoliuku ar mixuoti su scrapbookingu... fantazijai riu nera biggrin.gif

Manau, kad vienas zmogus gali pateikti ir keleta darbu, vardas nebus uzrasytas, kol nebus galutiniai rezultatai.
Atsakyti
Džiuga!!! kaip faina, kad ėmeisi šito reikalo, ir prizai tai sakyčiau visi kaip pirmai vietai!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2012 09 14, 16:02)
Džiuga!!! kaip faina, kad ėmeisi šito reikalo, ir prizai tai sakyčiau visi kaip pirmai vietai!!! wub.gif

Oi aciu, smagu , kad pasirodai biggrin.gif Ai is savu resursu ir tie prizai ax.gif
Kad tik dalyvaujanciu atsirastu, butu smagu.
Atsakyti
Mažu ir aš pirmą kartą sudalyvausiu smile.gif bus paskata užbaigti vieną darbą blush2.gif
Atsakyti
Na tai kiek merginu ruosiasi dalyvauti? Tikiuos susirinks dalyvaujhanciu pakankamai. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o dalyvauti galima tik pazengusioms dekoratorems ar ir pradedancios gali. Katik pradejau dekupazuoti, tai, manau, butu didele paskata man. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija0624 @ 2012 09 28, 21:19)
Sveikos, o dalyvauti galima tik pazengusioms dekoratorems ar ir pradedancios gali. Katik pradejau dekupazuoti, tai, manau, butu didele paskata man. smile.gif

Prasome, jei ti ki termina spejate, puiku. Darbai bus sukelti i albuma be vardu, be niku, balsuodami nezinosime kur kurios smile.gif
Atsakyti
Mertginos, beliko 10 dieneliu... tikiuos sulauksiu ne vieno darbelio, kas nepradejote - laisvai dar spetumet padaryti ir sudalyvauti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aš neisivaizduoju, kur gauti trūkstamų dalių, apžiūrėjau visas parduotuves, kažkaip labai sumenkusi pasiūla visokiems priedams. sad.gif
Atsakyti