Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Nuostabus ziedai,o ypac baltas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Megos Senukuose mačiau labai gražių kalėdinukų wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 09, 22:39)
Megos Senukuose mačiau labai gražių kalėdinukų  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Svarbu,apžiūrėti "motininę plokštę " biggrin.gif ,tikiuosi supratot apie ką čia aš doh.gif smile.gif
Atsakyti
Ohohoooo thumbup.gif Ohohohohoooooo koks grožis drinks_cheers.gif

O aš maniau, kad mano kalėdinukui protas susisuko, kad dabar jaunutis augaliukas žiedais apsiputojo lotuliukas.gif )))
Pasirodo - daugumos augaliukų "stogai pavažiavo" po tokios netipiškos vasaros biggrin.gif

Kas ten apie Schlumbergera SAMBA BRASIL svajojate? Radau pigiau nei ebejuje wink.gif

http://www.schlumber...ex.php?shp=show

Įspėju - atsargiai, prieš eidamos į tą saituką pasistatykite širdalašių ir vandens stiklinę, nes nuo pasiūlos ir ypač realių kainų galima nuo kėdės nuvirsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 11 10, 00:59)
Ohohoooo  thumbup.gif  Ohohohohoooooo koks grožis  drinks_cheers.gif

O aš maniau, kad mano kalėdinukui protas susisuko, kad dabar jaunutis augaliukas žiedais apsiputojo  lotuliukas.gif )))
Pasirodo - daugumos  augaliukų "stogai pavažiavo" po tokios netipiškos vasaros  biggrin.gif

Kas ten apie Schlumbergera SAMBA BRASIL svajojate? Radau pigiau nei ebejuje wink.gif

http://www.schlumber...ex.php?shp=show

Įspėju - atsargiai, prieš eidamos į tą saituką pasistatykite širdalašių ir vandens stiklinę, nes nuo pasiūlos ir ypač realių kainų galima nuo kėdės nuvirsti  drinks_cheers.gif

Čia aš baigiu "nupušėti nuo norėjimo" doh.gif lotuliukas.gif
Žinau tą tinklalpį.bet jie nesiunčia į LT verysad.gif ,jau pavasarį mėginau unsure.gif
Atsakyti
Šeršnotas Aspen tik 15 eurų.... doh.gif ek, geriau būčia nežiūrėjus...Blogai kai norai su galimybėm nesutampa - ir šalta, niekas nesiųstų, o be to ir taip nesiunčia.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 10, 02:34)
Svarbu,apžiūrėti "motininę plokštę "  biggrin.gif ,tikiuosi supratot apie ką čia aš  doh.gif  smile.gif

Na ir kodėl nepagalvojau "apžiūrėti" doh.gif lens.gif umn.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 10, 08:13)
Čia aš baigiu "nupušėti nuo norėjimo" doh.gif  lotuliukas.gif
Žinau tą tinklalpį.bet jie nesiunčia į LT  verysad.gif ,jau pavasarį mėginau unsure.gif

Bet raso - Ordering: is NOW possible, shipping of cuttings: EU + Switzerland , gal pakeite savo taisykles bigsmile.gif
Papildyta:
Dedu saviskius
Mergos atsiustas, kiek suprantu cia lasisinis, kol kas ziedelis tik vienas ax.gif
user posted image

Maniskis, senasis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 11 10, 10:05)
Bet raso - Ordering: is NOW possible, shipping of cuttings: EU + Switzerland , gal pakeite savo taisykles  bigsmile.gif

Taisyklių jie nepakeitė,bet jiems mūsų Lt atrodo,kad yra kažkur vos ne Afrikoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 10, 09:13)
Čia aš baigiu "nupušėti nuo norėjimo" doh.gif  lotuliukas.gif
Žinau tą tinklalpį.bet jie nesiunčia į LT  verysad.gif ,jau pavasarį mėginau unsure.gif

No problem - čia gi Olandija. Reikia susisiųsti pas kažką iš draugų Olandijoje, o vėliau - atsiteleportuoti iki Lietuvos thumbup.gif

Jei pavasarį neatsilaikysiu prieš šlambergerų "virusą" - sumąstysim kaip tai padaryti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuotaikinga @ 2010 11 12, 22:46)
No problem -  čia gi Olandija. Reikia susisiųsti pas kažką iš draugų Olandijoje, o vėliau - atsiteleportuoti iki Lietuvos  thumbup.gif

Jei pavasarį neatsilaikysiu prieš šlambergerų "virusą" - sumąstysim kaip tai padaryti  drinks_cheers.gif

Mintis man labai jau prie širdies blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 10 29, 09:44)
Klo žiedpumpuriai yra vadinamojoj nulinėj satdijoj judinti ir perstatinėti galima,bet kai punpuriukai yar daugiau nei 3 mm,augaliukų judinti negalima  smile.gif

vaje, tikiuosi , manojo kaktusiuko ziedai nenukris?? As nezinojau, kad negalima lysti, kuomet zydi. Maniskis gausiai apsipyles pumpurais, vienoje puseje jau daug zydinciu ziedu, o as paemiau ir apsukau vazona, kad ziedai matytusi, nes prazydo ta puse, kuri beveik nesimato doh.gif Gal nenukris, ka?? blink.gif
Atsakyti