Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(Rasab @ 2011 05 19, 23:57)
velykiukas oranzinis koks grazus

wub.gif
Jo vardas "AURIGA" mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif dabar zinosiu gelytes varda 4u.gif
Atsakyti
Šiandien mano prisidavimų diena biggrin.gif tai ir su savo kalėduku prisistatau smile.gif
Žydi jau ilgai ir į pabaigą, tai įdedu truputį senesnę nuotrauką, kai tik pradėjo krauti žiedelius smile.gif
user posted image

Va kiek prikrovė man džiaugsmų smile.gif ir tai ne visi pumpurėliai čia matosi... smile.gif turėjau pakelti vazoną, kad galėtų normaliai žydėti bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 28 gegužės 2011 - 17:47
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 28, 18:46)
Šiandien mano prisidavimų diena biggrin.gif tai ir su savo kalėduku prisistatau smile.gif
Žydi jau ilgai ir į pabaigą, tai įdedu truputį senesnę nuotrauką, kai tik pradėjo krauti žiedelius smile.gif

Čia vėlykinis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramaškė: 28 gegužės 2011 - 18:42
Bet ir per kalėdas žydėjo jis man 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 28, 18:46)
user posted image
Va kiek prikrovė man džiaugsmų smile.gif ir tai ne visi pumpurėliai čia matosi... smile.gif turėjau pakelti vazoną, kad galėtų normaliai žydėti  bigsmile.gif

kokia spalva bigsmile.gif wub.gif wub.gif o ir augaliukas super...norėčiau tokio...žavingas... thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 05 28, 20:03)
kokia spalva  bigsmile.gif  wub.gif  wub.gif o ir augaliukas super...norėčiau tokio...žavingas... thumbup.gif  thumbup.gif

Mama ir užsisakė jau biggrin.gif
Kai peržydės planuoju persodint, tai galim gėlytėm pasikeisti ax.gif Tik jaučiu per autobusų stotį reiktų 4u.gif Nes mačiau kad ir gėlių mylėtoja baisinė esi biggrin.gif
Atsakyti
mano norų daugiau nei vietos... doh.gif doh.gif
o dabar kai su mano kalėdukais bei velykiukais negerai buvo ...laukiu ar per vasara atsigaus ar teks naujų ieškotis..nes žinau be tokių grožių tikrai negyvensiu..
Papildyta:
p.s.... man tik per pašta tinka... rolleyes.gif
Atsakyti
Tai galim ir į kokią kitą gėlytę wink.gif man dar ir įdomiau būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2011 05 28, 21:19)
Mama ir užsisakė jau biggrin.gif
Kai peržydės planuoju persodint, tai galim gėlytėm pasikeisti ax.gif  Tik jaučiu per autobusų stotį reiktų  4u.gif Nes mačiau kad ir gėlių mylėtoja baisinė esi biggrin.gif

Paštu pigiau ir saugiau.o ,kad nbūtų košė stenkits kuo tvirčiau ir ankštėsnį indą pakuot mirksiukas.gif
Atsakyti
prašau vėl patarimo. Kaip kažkada minėjau problėma su Kalėdiniu kaktusiuku- yra nunikes, suraukšlėtas, atrodo, kaip negyvas, spalva nublukusi. Padariau tipralą su "Topu", palėjau į žemę, praėjo jau 2 dienas, bet jokio rezultato. Dar palaukti ir atsigaus, ar po 7 d vėl panaudoti tirpalą?
Atsakyti
QUOTE(daniele @ 2011 06 02, 15:45)
prašau vėl patarimo. Kaip kažkada minėjau problėma su Kalėdiniu kaktusiuku- yra nunikes, suraukšlėtas, atrodo, kaip negyvas, spalva nublukusi. Padariau tipralą su "Topu", palėjau į žemę, praėjo jau 2 dienas, bet jokio rezultato. Dar palaukti ir atsigaus, ar po 7 d vėl panaudoti tirpalą?

Po fungicido panaudojimo turi praeiti 2 savaičių tarpas. Tada kartojama procedūra iš naujo.
Jūs man į Až parašykite savo kontaktus ir gėlytės pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti