Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Prieš mėnesi labai susižavėjau kažkurios oranžiniu velykiuku ir norėjau ieškot tokio... pražydo plenciukas pernai gautas lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasab: 05 birželio 2011 - 19:01
bet kiek žiedų ir dar kokių... bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2011 06 05, 20:02)
bet kiek žiedų ir dar kokių... bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif

Stengiasi jie pas mane thumbup.gif .. augaleli tai nelabai iziuresi - keletas nariuku tik lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos merginos,sakykit kaip juos priziurite kad taip gausiai ir graziai zydi,pas mane tai kai pradeda krauti ziedus po kiek laiko jie krenta ir taip graziai nezydi buna gal is viso tik keli ziedeliai,nezinau ar jiems zeme netinka ar saules per daug,atrodo palaistau su kemiro trasom bet nieko unsure.gif
Atsakyti
kaip pas kitas nežinau, bet pas mane jie saule mato tik 2 val i diena , zeme perpus su smeliu , ir trasu rusisku kaktusams "skoraja pomosc" kas dvi savaites gauna.. ziema silumos apie 15 buna... vieninteles geles kurios pas mane auga ir dar taip neblogai
Atsakyti
Teks keisti zeme, nes pas juoda zeme gelems smile.gif
Atsakyti
Jei pumpuriukus jau sukrovė, tai jokiu būdu nesukiok ir neperkelinėk į kitą vietą, nes žiedeliai iš kart ir nubyra verysad.gif

O pas mane kur auga, tai čia a.a. močiutės palikta gėlelė, žemė skurdi kaip matau,bet žydi ir auga labai gerai (ptiu ptiu ptiu) biggrin.gif tai kai nužydės jau lėksiu persodint, nes jau gaila žiūrėt kur auga doh.gif
Atsakyti
o kokios spalvos tavo kaledukas bigsmile.gif zinok is tikruju nesukineju, bet dabar jau ir nareliai krenta verysad.gif stovi ant palanges kur po pietine saule, kas jam nepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 06, 09:51)
o kokios spalvos tavo kaledukas bigsmile.gif zinok is tikruju nesukineju, bet dabar jau ir nareliai krenta verysad.gif stovi ant palanges kur po pietine saule, kas jam nepatinka g.gif

negali būti, kad saulės jam per daug? Kai mūsiškis stovėjo ant palangės (vakarinė pusė), labai varganas atrodė, dabar padėjau ant stalo netoli lango, tai nauji nareliai gražiai augti pradėjo, pati gėlė atsigavo.
Atsakyti
Sveikos lapinių kaktusų mylėtojos, norėčiau paklausti:
1. Bandžiau pasidauginti dviejų skirtingų veislių kalėdinį kaktusą, vieno buvo pavieniai nareliai (1-2), kito nemaža dviguba šakelė su nemažiau 10 narelių. Aišku iš tos didesnės tikėjausi daug daugiau ir daug greičiau - gal net žiedų šiemet. O pasirodo mažiukai išleido lapukus ir auga, o didysis nupuvo sad.gif. Ar visada geriau padalinto po narelį - du, ar man tiesiog taip sutapo? Jei turit tarkim didesnę šakutę, ją šaknydindamos sudraskot į smulkesnius kelis būsimus augaliukus ar ne?

2. Gal kas nors norit siųstis su manim iš šito augintojo http://shop.ebay.de/...sid=p4340.l2562 ir pasidalinti siuntimo išlaidas (18 eurų). Man pačiai reikia tik velykinio kaktuso Samba Brasil, tai siuntimosi išlaidos gaunasi klaikios. O gal kas nors jau auginate ir parduotumėt narelių?
Atsakyti
QUOTE(ritaava @ 2011 06 06, 08:51)

Puslapiukas atgal ir pamatysi ta grazuoli mirksiukas.gif
Pas mane jis auga ant vakarines palanges ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2011 06 06, 13:12)
Ar visada geriau padalinto po narelį - du, ar man tiesiog taip sutapo? Jei turit tarkim didesnę šakutę, ją šaknydindamos sudraskot į smulkesnius kelis būsimus augaliukus ar ne?

Ilgiausia šakelė kuri man sėkmingai isišaknijo buvo 3 nareliu, ta kuri buvo 4 narelių ilgio man jau kaprizus rodė, tai trumpinau ... šakotos jos buvo abi ... gal irgi taip sutapo biggrin.gif Bet dabar ilgesnes nei 3 nareliu padalinu
Atsakyti