oho koks fainuolis, noreciau ir as
QUOTE(rusma @ 2011 06 06, 13:12)
Gal kas nors norit siųstis su manim iš šito augintojo http://shop.ebay.de/...sid=p4340.l2562 ir pasidalinti siuntimo išlaidas (18 eurų). Man pačiai reikia tik velykinio kaktuso Samba Brasil, tai siuntimosi išlaidos gaunasi klaikios. O gal kas nors jau auginate ir parduotumėt narelių?
Kadangi siųstis kartu niekas nepanoro, tai bent pagirsiu augintoją, iš kurio nusipirkau Samba Brasil ir ne tik
Beliko auginti ir laukti žydėjimo
QUOTE(rusma @ 2011 06 15, 17:47)
Kadangi siųstis kartu niekas nepanoro, tai bent pagirsiu augintoją, iš kurio nusipirkau Samba Brasil ir ne tik
. Esu sužavėta ir kokybės - labai gražūs, prižiūrėti augalai, labai patikimai supakuoti, ir greito gavimo (vos per 4 dienas siuntinukas iš Vokietijos mane pasiekė per privatų kurjerį).
hm gaila,nemačiau Jūsų žinutės,būčiau mielai prisidėjusi
QUOTE(rusma @ 2011 06 15, 16:47)
. Esu sužavėta ir kokybės - labai gražūs, prižiūrėti augalai, labai patikimai supakuoti, ir greito gavimo (vos per 4 dienas siuntinukas iš Vokietijos mane pasiekė per privatų kurjerį).
Gaila ir as nemaciau,dabar teks seile varvinti
Kaip gaila kad as jau isvaziavau is kauno
QUOTE(pandora82 @ 2011 06 15, 22:21)
sveikutes
noriu pasidalinti informacija siandien aptikau Schlumbergera truncata nemazi krumeliai tik kad nuzydeje po 1 lt. yra daug vienetu vienoje kauno geliu parduotuveje
jei kas nores galesiu parasyti kur 
Parašykit, kitą savaitę būsiu Kaune, gal užsukčiau
Papildyta:
Ir aš pasidalinsiu informacija.
Šis daug ką viliojęs psl. http://www.schlumber...ndex.php?cid=58 dabar jau siunčia į Lietuvą. Keistokas ir vėžliškas aptarnavimas: užsakiau, gavau emeilą, kad per 48 val. patvirtins užsakymą ir atsiųs galutinę kainą su pašto paslaugom. Tai laukiau, laukiau, bet taip aš to antro emeilo ir nebegavau. Jau ir pamiršau, o jūs čia dar buvot prirašę, kad į Lietuvą nesiunčia. Parsisiunčiau ką man reikėjo iš kitur. Ir po gero mėnesio gavau laišką - dabar jau turim visus užsakytus įšaknydintus, pašto paslaugos į Lietuvą 13 eurų, perveskit pinigus
Be galo gražus.
Pirkau Maximoje velykius. Jau metai kaip jie pas mane, bet niekaip neatsikratau grybelio. Purskiu Previcuru, bet negelsti, isvien miksteja, nors naujus narelius krauna. Na ka daugiau daryt
?