Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(daniele @ 2011 07 25, 16:55)
Sveiki, 4u.gif
norėčiau sužinoti ar galima prieš persodinama mirkyti vandenyje kaktusiuką  ir kaip teisingai apipjauti negražus suraukšlėjusius ir supuvusius lapus lapus?
p.s. susiraukšlėjimą lapus bandžiau gydytu su Topu

Sveiki.
Mirkyti nereikia.Pjauti palei segmentą aštriu peiliu atrba nusukti. Pašalinus nesveikus segmentus apibarsyti cinamonu ar medžio anglimi(anglies tablėte).
Saikingai laistyti.

QUOTE(Nidulia @ 2011 07 26, 10:25)
Mano kaledinuko dziusta, ruduoja lapu paskutinis narelis. Gal as perlaistau, kaip manote?

Na,Jūs pati žinote ar gausiai laistote ar ne. Prižasčių gali būti daug. viena iš jų substrakto permirkymas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 26 liepos 2011 - 10:24
Pražydo rausvasis plokštenis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 08 07, 17:05)

Koks žiedas bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
sveikos,pavasari gavau dovanu sia gelyte,nuzydejo,dabar gerokai paaugo per vasara,bet pastebejau,kad ant sakeliu atsirado tokiu siuliuku,nu kaip saknys,ar tai normalu,o gal sakau vazonas per mazas,kad saknis ant sakeliu pradejo auginti? labai lauksiu jusu atsakymu,aciu.veliau idesiu foto.
Atsakyti
Sveikos,

na pas mane kalėdinis tai "su protu susipyko " žydi ištisai ir dabar visas baltais žiedais aplipes smile.gif nors geltonasis ir raudonasis kalėdukai sau smagiai tik sakeles augina smile.gif
Atsakyti
Gal kas galėtumėt parduot geltono kalėdinuko flensą arba gal matėt kur jų galima įsigyt? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Reiktų kreiptis į Mergą ji turi,atsiuntė man gražų geltoną kalėduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 08 07, 16:05)

user posted image

Šiaip tai čia lapenis ax.gif mirksiukas.gif biggrin.gif

bet labai gražu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Jūrė @ 2011 08 11, 22:15)
Gal kas galėtumėt parduot geltono kalėdinuko flensą arba gal matėt kur jų galima įsigyt?  blush-anim-cl.gif

jei parašytumėte savo adresiuką į AŽ atsiūsčiau Jums keletą segmentų ,nes po vaikų "žaidimų,kai vazonas nuskrido turiu keleta mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos dėl rūpesčių namuose neišsiunčiau segmentų.Kai tik tėčio sveikata pagerės pažadą ištesėsiu.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2011 08 21, 22:19)
Sveikos merginos dėl rūpesčių namuose neišsiunčiau segmentų.Kai tik tėčio sveikata pagerės pažadą ištesėsiu.

Žiūrėkite savo reikalus, o mes palauksime 4u.gif
Atsakyti
dar karta labas,prasiau jusu patarimo,bet ziuriu,kad jus nebendraujat,net nereaguojat i naujoku pasisakimus,bendravimas vyksta tik tarp senbuviu verysad.gif LABAI GAILA,KAD NERA DRAUGISKUMO unsure.gif
Atsakyti
nejuokaukite..visi čia laukiami tiek naujokai tiek senbuviai...viskas gerai tavo kaktusėliui,kartais būna kad šakneles pradeda augintis tarp segmentų...gal kiek aplinka jiems drėgnoka.tai ir šposija...bet čia nebėda,gali prisidaugint lengvai tokių.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(chasmina13 @ 2011 08 07, 16:05)

user posted image

pasaka..koks grožis... bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
čia kiek matau...toks rožinis. wub.gif wub.gif wub.gif
.mano raudonas,kažko šiemet man paskūpavo... schmoll.gif
Atsakyti