Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

QUOTE(evers @ 2011 08 25, 16:14)
nejuokaukite..visi čia laukiami tiek naujokai tiek senbuviai...viskas gerai tavo kaktusėliui,kartais būna kad šakneles pradeda augintis tarp segmentų...gal kiek aplinka jiems drėgnoka.tai ir šposija...bet čia nebėda,gali prisidaugint lengvai tokių.. biggrin.gif
Papildyta:
pasaka..koks grožis... bigsmile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
čia kiek matau...toks rožinis. wub.gif  wub.gif  wub.gif
.mano raudonas,kažko šiemet man paskūpavo... schmoll.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,atsakau visiems,tiesiog dėl asmeninių rūpesčių neturiu kada prisėsti prie PC.
Žiedas labai gražus jau gyriau ,bet dar syk sakau,čia ne plokštenis-kalėduska, ne narenis- velykinukas,o lapenis -Epiphyllum blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras visoms smile.gif .O čia tikrai lapenis,tik susimaišiau rašydama blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chasmina13 @ 2011 08 26, 22:24)
Ačiū už pagyras visoms smile.gif .O čia tikrai lapenis,tik susimaišiau rašydama blush2.gif  doh.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano visi kalėdukai gyvena lauke,kad butu vėsu ir paskui gausiai žydėtų,bet jie sugalvojo ir visi trys sukrovė pumpurus ir ka dabar su jais daryt smile.gif nėra man dar jie taip papokštavę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lettaa* @ 2011 09 14, 08:40)
Sveikos,

mano visi kalėdukai gyvena lauke,kad butu vėsu ir paskui gausiai žydėtų,bet jie sugalvojo ir visi trys sukrovė pumpurus ir ka dabar su jais daryt smile.gif nėra man dar jie taip papokštavę smile.gif

Va va, mano irgi tokiomis paciomis salygomis taip pat elgiasi.... g.gif
Atsakyti
Gerai pažiūrėjau,ir manasis krauna žiedus smile.gif Bet tai jei nešiu kambarin,numes visus g.gif
Atsakyti
jei pumpurai labai maži, jų nenumes..bet bus taip, kad namų temp jie ims labai greit krautis ims, kas šaltoj aplinkoj vyksta lėtai..Nes namuose vis tiek šilčiau nei lauke ar balkone..Manau, kad verta kol kas laikyt ten kur laikote, tam kad lėtint pumpuravimąsi. Na aišku, jei jau pradėjo pumpuruotis, tai ir toliau tas tęsis, bet tiesiog procesas sulėtės..o paskui parsinešus į artimą temp galima suvėlint žydėjimą..
Papildyta:
Apžiūrėjau savus balkone...keli augina naujus segmentus..o baltasis turi kelis mažus pumpurėlius...ir tegul smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 09 18, 12:01)
jei pumpurai labai maži, jų nenumes..bet bus taip, kad namų temp jie ims labai greit krautis ims, kas šaltoj aplinkoj vyksta lėtai..Nes namuose vis tiek šilčiau nei lauke ar balkone..Manau, kad verta kol kas laikyt ten kur laikote, tam kad lėtint pumpuravimąsi. Na aišku, jei jau pradėjo pumpuruotis, tai ir toliau tas tęsis, bet tiesiog procesas sulėtės..o paskui parsinešus į artimą temp galima suvėlint žydėjimą..
Papildyta:
Apžiūrėjau savus balkone...keli augina naujus segmentus..o baltasis turi kelis mažus pumpurėlius...ir tegul  smile.gif

Lietinga ir permaininga vasara subalamutijo mūsų augaliukus,tad pas daug ką masinins žydėjimas bus spalį-lapkritį smile.gif
Papildyta:
Va,prašom mano velykinis ir biški sublūdo doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Va,prašom mano velykinis ir biški sublūdo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O sakykit ar jau nesat is lauko vidun kaledukus ir velykiukus?
Atsakyti
QUOTE(daivasen @ 2011 09 19, 16:11)
O sakykit ar jau nesat is lauko vidun  kaledukus ir velykiukus?

aš savuosiu jau partempiau,užtenka jiems tsakant Kanarintis mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes , as pas jus su klausimu , auginu ir as sia grazuole , vasara laikiau lauke , dabar ji jau namuose , nuzydejo ir po zydejimo visai lapai susitrauke atrodo kaip negyva , gal suprasit is foto kas jai ar atsigaus ar jau viskas unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2011 09 27, 11:01)
Sveikutes , as pas jus su klausimu , auginu ir as sia grazuole , vasara laikiau lauke , dabar ji jau namuose , nuzydejo ir po zydejimo visai lapai susitrauke atrodo kaip negyva , gal suprasit is foto kas jai ar atsigaus ar jau viskas  unsure.gif
user posted image

Jūsų gėlytę nuo vandens pertekliaus užpuolė grybelis.
http://public.fotki....auklj-segmenta/
Atsakyti