Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Ačiū už paprotinimą aciuks.gif
Reiškia,pas mane visi PLOKŠTENIAI...
...bet žydintys kaip NARENIAI... blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gražūs žiedai... 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Manoji palangė ir po truputi gražėja jau keletas kalėdukų turi po vieną žiedą praskleidę thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fonda @ 2010 11 04, 01:03)
Ačiū už paprotinimą aciuks.gif
Reiškia,pas mane visi PLOKŠTENIAI...
...bet žydintys kaip NARENIAI... blush2.gif  thumbup.gif

Nuostabus ziedai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na va mano kalėdukai pilnam žydėjime.... Tik foto nelabai kokios, jau fotikas visai baigia atsisakyti....user posted image,user posted image,user posted image,user posted image
Atsakyti
o pas mane dar tik pumpuriukai,bet dziagiuosiu,kad kalasi pumpuriukai,vadinasi bus ir ziedukai smile.gif
Atsakyti
kiek pas visas ziedu thumbup.gif ..o pas mane neskuba... smile.gif tad laukiu svenciu...
Atsakyti
Tai gerai, kai jau pas mus nebus ziedų galesim grožėtis jusiškiais....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2010 11 04, 12:34)
kiek pas visas ziedu  thumbup.gif  ..o pas mane neskuba... smile.gif  tad laukiu svenciu...

Maniškiai,stovintys pietinėje pusėje ir mąsto pumpuruotis ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka as darau ne taip cry.gif jau keli kaledukai numete mazuosius pumpurus, kur didesni pumpurai - tai tie liko. kito kaleduko plokstele suminkstejo... nu kas darosi... Laistau saikingai, rodos tresiu irgi saikingai, nu zeme - ne kaktusu, turejau kapu zemes i ja sodinau..... Nupurskiau fungucidu.Nu negi as ju taip ir neprisijaukinsiu verysad.gif tupineju kaip apie vaikus.....
Atsakyti
kokia gausybe ziedu thumbup.gif
daivasen pirma fotke labai super atrodo thumbup.gif , visos vienodo dydzio, skirtingu spalvu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lasas @ 2010 11 04, 13:36)
Nu ka as darau ne taip  cry.gif jau keli kaledukai numete mazuosius pumpurus, kur didesni pumpurai - tai tie liko. kito kaleduko plokstele suminkstejo... nu kas darosi... Laistau saikingai, rodos tresiu irgi saikingai, nu zeme - ne kaktusu, turejau kapu zemes i ja sodinau..... Nupurskiau fungucidu.Nu negi as ju taip ir neprisijaukinsiu   verysad.gif tupineju kaip apie vaikus.....

Nieko, viskas bus gerai 4u.gif Kai tik žiedelių užuomazgos yra, reikia pasatatyt juos į nuolatinę vietą ir jokiu būdu jokiom aplinkybėm nebejudinti - tai čia pirma taisykle. Tada svarbu neperdžiovint, nes barstys pumpurus ir neperliet - nes irgi barstys plius puvinys įsimes. Tada dar reikia, kad būtų subalansuota temperatūra, ne per sausas oras ir maitinti augalą reikia - vėlgi nepersistengti, aš savus tik vieną kart patręšiau santpaulijų trąšom, kad žiedai ryškesni būtų ir visi pražydėtų...bet bus irgi šiek tiek pabyrėjusių - matau, kad praėjus didžiai žydėjimo bangai mažiukai pumpurai nulakstys, neber augalui jėgų juos išaugint...ir plokštelės minkštėja ir raukšlėjasi - tai normalu, taip būna, ypač jei augalai dar jauni ir maži - nėr tokio potencialo, kad visus žiedus išleistų...

pas anytą buvau, kokį ten kalėduką mačiau wub.gif doh.gif blink.gif -visus įdėtus perspjauna, koks 100 žiedų žydi ant didelio seno krūmo, pasigailėjau, kad fotiko neturėjau, ten tai bent vaizdas...Ne kasdein pamatomas ir ne kasmet...Vien žiedai.
Gal bus dar proga artimiausiu metu įamžint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 04 lapkričio 2010 - 19:36