Įkraunama...
Įkraunama...

"Kalėdinis,velykinis"kaktusai,plokštenis,narenis

Tai sugalvokit kokia progą ir mum butinai parodykit....
Atsakyti
mano plokštenio tie 4 žiedukai jau nužydėjo unsure.gif gal vėliau dar sumąstys žydėt?
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2010 11 05, 14:50)
mano plokštenio tie 4 žiedukai jau nužydėjo unsure.gif gal vėliau dar sumąstys žydėt?

Sumastys sausio gale mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu ka as darau ne taip  jau keli kaledukai numete mazuosius pumpurus, kur didesni pumpurai - tai tie liko. kito kaleduko plokstele suminkstejo... nu kas darosi... Laistau saikingai, rodos tresiu irgi saikingai, nu zeme - ne kaktusu, turejau kapu zemes i ja sodinau..... Nupurskiau fungucidu.Nu negi as ju taip ir neprisijaukinsiu  tupineju kaip apie vaikus.....

Kapų žemėje auginti augalus netinkamas variantas.Dėl to,kad būtent kapų žemė yra miestų gatvių sąšlavos.Jose gausu švino ir kitokių sunkiųjų metalų.Kad ji tamsi būtų ji dar ir padažoma.Ji ir naudojama tik kapams pagražinti t.y tik ant viršaus pilti, kad estetinis vaizdas būtų gražus ,o ne augalus jame auginti.REiktų persodinti.

Violeta, siūlyčiau kuo greičiau apsilankyti pas anytą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2010 11 04, 09:22)
Labas rytas  4u.gif
Manoji palangė ir po truputi gražėja jau keletas kalėdukų  turi po vieną žiedą praskleidę  thumbup.gif

Laba laba,

kokie grožiai wub.gif wub.gif wub.gif kaip visada daug gėlių ir daug daug žiedų wub.gif
Atsakyti
Ka su žmogum padaro akcijos. klaipėdos žaliam centre 30/ nuolaidoa ir va koki groži parsitempiauuser posted image. Dabar galvos skausmas kur ji patalpint,vietos trukumas,palanges tai negumines.MB juokiasi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Evilka @ 2010 11 07, 17:50)
Ka su žmogum padaro akcijos. klaipėdos žaliam centre 30/ nuolaidoa  ir va koki groži parsitempiau

Labai gražus wub.gif
Atsakyti
wub.gif mano grozis prazydo
http://public.fotki....icture-003.html
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 11 07, 19:24)

Kokia miela spalva thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2010 11 07, 19:21)
Labai gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2010 11 07, 17:24)

Taip , ripsadolis - velykinukas pražydo visai jam nebūdingu metu..labai gražus, ryškus žiedas.
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti