Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 08:26)
Labas rytas

Praktiškai per dieną perskaičiau Jodi Picoult "Trapumas"

Kaip tik žadu dabar pradėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 25, 10:31)
Man patiks bigsmile.gif Dėkui už atsiliepimą 4u.gif

Prašom biggrin.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 10:36)
Kaip tik žadu dabar pradėti  4u.gif

Lauksim ir tavo atsiliepimo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 08:41)
Lauksim ir tavo atsiliepimo mirksiukas.gif

Man ir pačiai bus įdomu kaip man ši knyga patiks, nes tai pirmoji knyga šios autorės kurią skaitysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 09:26)
Labas rytas

Praktiškai per dieną perskaičiau Jodi Picoult "Trapumas"

Labas rytas 4u.gif
O as net nezinau ar man patiks. Kazko man labai kvepia MANO SESERS GLOBEJU blush2.gif jauciu sutaps mano nuomone su Linamog- gali buti niuri knyga.. tongue.gif
Labiau laukiu Devyniolika minuciu.
Tas pardavejas jau baigineja mano kantrybe- jau siandien arba ryt tur issiust knygas. Laaaabai supyksiu jei neissius. smoke.gif Jei atsius tik viena Trapuma- palieku Ingenui net negalvojus. Ir turbut neskaitysiu jos. Jei daugiau ju atsius- paskaitysiu gal kazkada.
Nezinau kodel, gal del ilgo siuntimo noras praeina, ar kad skaitau tikrai nerealia knyga dbr.. visos kitos atrodo niekas pagal sia. Matyt labai isijauciau i ta Pajurio muzika
Aistulia, gavau tavo kupona, dekui tau 4u.gif Jauciu pasinaudosiu juo perkant ta Pajurio muzika.
flirt.gif
Tai va, nera kada blevyzgot - einu skaityt hihihi.gif jau sioj temoj lydere nebusiu tikrai blush2.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif as jau perskaiciau 120psl Dzin sei bigsmile.gif jau biski idomiau daros..
Atsakyti
o aš tik ką pabaigiau skaityti
Dean Koontz 'Įtariamasis' - 'The husband' (angliškas variantas)
user posted image user posted image

Klasikinis trileris. Yra pagrobiama žmona ir reikalaujama 2 milijonų dolerių išpirka, nors žmogelis iš kurio reikalaujama yra tik sodininkas. O kad įrodyti, jog jie visai nejuokauja, nušauna praeivį, kuris ėjo netoliese. Na ir prasideda aiškinimasis kas kodėl už ką ir kur gauti pinigų. Kuo gali pasitikėti, o kuo ne. Ar gali būti kad tavo artimieji slepia nuo tavęs tokius dalykus, dėl kurių verta žudyti. Ką gali padaryti žmogus iš meilės?
Knyga nenuobodi, įtraukianti ir prikaustanti. Turėjau labai smagų savaitgalį. Nes tikrai gana įdomiai skaitėsi. Daug veiksmo, paslapčių. Nors scenarijus tikrai šabloninis ir nusibodęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 25 spalio 2010 - 10:34
Labutis 4u.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 25, 06:25)
Šiandien bandysiu pietums iškepti bulvių plokštainį su daržovėmis, pirmą kartą gyvenime rolleyes.gif Palinkėkite man sėkmės ta proga biggrin.gif 4u.gif 

Sėkmės ir skanaus plokštainio mirksiukas.gif 4u.gif

Aš vakar pabaigiau skaityti Brigitte Aubert "Mirtis iš miško" . Daug apie šią knygą nerašysiu, jau buvo n atsiliepimų (turbūt dauguma jų tik geri). Man labai patiko, kad tai ne šiaip sau standartinis plikas detektyvas (kokių mėgėja nesu), o knyga, tiesiog persmelkta paslapčių ir alsuojanti mistika rolleyes.gif Labai patiko pagrindinė herojė, invalidė moteris - jos sąmojis ir šmaikštumas, įžvalga. Beje, kai jau pabaigiau knygą, galiu pasakyti, kad visgi intuicija neapgavo - aš nuo pat pradžių įtarinėjau tikrąjį žudiką bigsmile.gif Kažkokis įtartinas personažas man jis pasirodė. Artėjant link galo, viskas buvo gerokai susipainioję, tada ir rašiau, kad, matyt, visgi suklydau unsure.gif Bet kad pasiteisino mano prielaidos, buvo tik įdomiau. Nors tas žudikas gale pasirodė visgi stipriai pakrikusios psichikos, ir jo motyvai žudyti pakankamai keisti - nei suprantami, nei , juo labiau, pateisintini.
Apibendrinant - tai knyga, kurią drąsiai galėčiau rekomemduoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 25 spalio 2010 - 10:14

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 25, 11:13)
Labutis 4u.gif
Sėkmės ir skanaus plokštainio mirksiukas.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 25, 03:56)
lotuliukas.gif  nu mane gal sunku jau kazkuom nustebinti,viska isnarsiusi viska zinau hihihi.gif,o sita mergina,hmmm nu kaip as nezinosiu....,draugaujam mes  tongue.gif Abi vena kitai perkam  smile.gif

Aš jau ją gana senokai atradus, prieš gerus metus man rodos. Esu net mailą rašiusi dęl skirtukų smile.gif Ir vakar radau dar vieno užsieniečio viakino blogą, kuris kolekcionuoja skirtukus. Tai jau radau ir, kad ji siuntė, ir kad tu jam siuntei biggrin.gif Dabar aš keisiuos su juo biggrin.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 25, 07:25)
P.S.: Dorifore tavo nugarėlių haiku superiniai user posted image user posted image man labai labai patiko, visi wub.gif

Ačiū blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 25 spalio 2010 - 10:23
Sveikos, vakar parduotuvei pavarciau sia knyga ,pasirode idomi .... gal kas skaitete ?

sibiro vagonu romanas

http://webcache.goog...r...=clnk&gl=lt

Atsakyti
Labas rytas ax.gif

vakar kelis kart guliau ir vėl kėliau,nes negalėjau atsiplėšt nuo Merės
teko vaidint nemigą mirksiukas.gif
dar tik įpusėjau,bet jau galiu rekomenduoti
Atsakyti
Sveikos 4u.gif aš ir noriu pasigirti savo nauju skirtuku blush2.gif hihihi.gif
user posted image
Atsakyti