Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Aguonytė @ 2010 10 25, 11:56)
Sveikos  4u.gif  aš ir noriu pasigirti savo nauju skirtuku  blush2.gif  hihihi.gif
Koks fainuolis bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 spalio 2010 - 11:02
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 15:44)
lotuliukas.gif nu va.. kokia kaina

QUOTE(Papugele @ 2010 10 24, 16:09)
žiauru unsure.gif  lotuliukas.gif

jau kai isikniaubiau, nebegalejau atplesti akiu, taip knietejo suzinoti kaip viskas baigsis doh.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 19:39)
Man taip kartais irgi pasitaiko,jau jei labai labai stipriai uzkabina,nieko nedarau tik skaitau,bet pavalgyt nepamirstu  biggrin.gif

Antradieni atvaziuoji,nesikeicia niekas?

ir keli nauji skirtukai-magnetiniai

retai taip buna, bet buna. nuo "Tryliktosios pasakos" taip negalejau atsiplesti, o kai sulaukiau pabaigos, net pasidare liudna, kad jau viskas biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip, kaip ir planavom

nuostabu wub.gif

Vakar uzbaigiau Jonathan Harr "Dinges paveikslas" labai lengva knygute, greitai skaitesi, idomi istorija apie tapybos geniju Karavadza, tik jau po 400 metu. Truputis detektyvo, truputis istorijos faktu ir istisa virtine nuotykiu thumbup.gif

Itariu ryt pradesiu skaityti "Metai provanse" wub.gif

Beje ziurejau filma "Dykumos gele", tai knygos dabar jau nebenoriu skaityt, visa nakti galvojau apie tuos nekaltus kudikelius, kuriuos sitaip luosina. Gniuzulas gerklej stovi vos prisiminus scena apie genetaliju pasalinima cray.gif
Atsakyti
Merhaba bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

Aš jau grįžau 4u.gif

Buvo žiauriai žiauriai žiauriai faina bigsmile.gif Žodžiu, the best week in my life cool.gif

Einu dabar susitikt su draugais, o grįžus perskaitysiu ką gero prirašėt kol manęs nebuvo smile.gif

Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 24, 21:24)
Kaip tylu ramu, net keista. smile.gif  Atsiliepkit, kas skaitėt Nicole Krauss "Meilės istorija". Patraukė mano dėmesį ir Amazonėj tiek gerų atsiliepimų apie ją prisiskaičiau, o Suknyga.lt tik dviem balais įvertinta.  g.gif

Labas,

Na aš kažkada skaičiau. Mane labai sužavėjo anotacija.
Tačiau knyga nepatiko. Tiksliai neatsimenu kuo, kažkaip labai dirbtinai jau ten viskas išdėstyta.
Na niekaip manęs ten neįtikino istorija, nors pasakoja ir jaunas, ir senas, bet kažkaip paviršutiniškai, nenuoširdžiai.
Dirbtina istorija, neįtraukė kažkodėl, nežinau...

Atsakyti
Aguonyte, labai gražus skirtukas 4u.gif
Ingėnai, aš tai nenuspėjau, kas ten bus žudikas, tai nustebino mane. Motyvai tikrai tokie keistoki, gal pabaiga ir kitokia galėjo būt, bet man vistiek labai patiko ši knyga mirksiukas.gif O skaitysi gal jos ir "Keturi daktaro Marčo sūnūs" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 25, 08:57)
tiesa, Vessta aš gavau J.Ch.Grange 'Miserere' pirkti pigiau  thumbup.gif Turėtų rytoj mane pasiekti smile.gif

vau, kaip tau pasiseke thumbup.gif noresiu, kai perskaitysi, pasiskolint, jei bus galima blush2.gif Beje, tau ,,Amerikietė mergaitė" atnest i meeta? (kazkada sakei, kad noretum)

Atsakyti
Ką tik gavau žinutę, kad laimėjau knygą clap.gif yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif Ir dar tą, kurios labai, labai norėjau thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 25, 00:17)

---
Beje, atsiprašau mergaičių, kurios norėjo panašaus skirtuko. Ne kūrybinis man kažko pastaruoju metu laikas, gal vėliau.  blush2.gif mirksiukas.gif

Sveikos 4u.gif Kantriai lauksiu kurybinio laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 12:05)
Ką tik gavau žinutę, kad laimėjau knygą  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Ir dar tą, kurios labai, labai norėjau  thumbup.gif
user posted image

Sveikinu su laimejimu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AisteZ @ 2010 10 25, 14:13)
Sveikos 4u.gif Kantriai lauksiu kurybinio laiko mirksiukas.gif
Papildyta:
Sveikinu su laimejimu 4u.gif

aha lauksim lauksim drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 13:05)
Ką tik gavau žinutę, kad laimėjau knygą  clap.gif  yahoo.gif  yahoo.gif  yahoo.gif Ir dar tą, kurios labai, labai norėjau  thumbup.gif
user posted image
blink.gif Iš labai stipraus pavydo net žodžio išlement negaliu blink.gif ( lotuliukas.gif ) Nu gerai gerai, sveikinu 4u.gif Už ką, kur, kodėl tau davė šią knygą? tongue.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

Paskutiniu metu atsiranda labai daug išsamių ir gerų atsiliepimų, o į blog'ą jų niekas nesukelia... doh.gif čia šiaip pastebėjimas. aš pamečiau slaptažodžius.

Aš dar vis su Musėm, ir po valandos rankose turėsiu Laukimą. smile.gif tai musės ko gero lauks biggrin.gif unsure.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 25, 13:05)
user posted image

Kaip faina bigsmile.gif Sveikinu 4u.gif
Atsakyti