Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 20:07)
skietuką

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 20:39)
SS,siandien zadu pabaigti ta knyga su plunksnele mirksiukas.gif  "Erskeciu dvaras",nekabino pradzioje,bet dabar jau idomu pasidare,tik vistiek jos pasilikti nebutinai noriu,tad galesiu keistis su tavimi,kaip ir taremes,tik ruosiu tau dar maza staigmenele,todel kol jos negausiu,nesiusiu ir knygos,viska kartu atsiusiu  4u.gif
bigsmile.gif Mirsiu iš nekantrumo 4u.gif Nepamiršk parašyt ir man adresiuko, kur tau išsiųst "Prieblandą" mirksiukas.gif Beje, ryt einu į paštą, tai gal dabar gali adresiuką parašyt, tuo pačiu išsiųsčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 24 spalio 2010 - 20:11
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 24, 20:11)
bigsmile.gif Mirsiu iš nekantrumo 4u.gif Nepamiršk parašyt ir man adresiuko, kur tau išsiųst "Prieblandą" mirksiukas.gif Beje, ryt einu į paštą, tai gal dabar gali adresiuką parašyt, tuo pačiu išsiųsčiau mirksiukas.gif

Parasiau viska i az 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 21:17)
Parasiau viska i az  4u.gif
Aš taip pat biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Luiziana, žinojai šitą skirtukų parduotuvę? Visai nebrangiai, kiek žiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 20:26)
Luiziana, žinojai šitą skirtukų parduotuvę? Visai nebrangiai, kiek žiūrėjau  ax.gif

Aha,zinojau,bet neradau ten ,kad kazko labai noreciau ax.gif Vsio varau skaityt,noriu pabaigt ta knyga siandien smile.gif
Atsakyti
help.gif help.gif

Gal kuri turi Černiauskaitės "Kambarį jazmino krūme"??Laaaaaaaaabai reikėtų
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 21:29)
Aha,zinojau,bet neradau ten ,kad kazko labai noreciau  ax.gif  Vsio varau skaityt,noriu pabaigt ta knyga siandien  smile.gif

Va, ką tau vis norėjau parodyti, dar viena lietuvė kolekcionuoja skirtukus ax.gif
Atsakyti
Kaip tylu ramu, net keista. smile.gif Atsiliepkit, kas skaitėt Nicole Krauss "Meilės istorija". Patraukė mano dėmesį ir Amazonėj tiek gerų atsiliepimų apie ją prisiskaičiau, o Suknyga.lt tik dviem balais įvertinta. g.gif
Atsakyti
luiziana, kokie lobiai thumbup.gif

QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 24, 19:50)
lotuliukas.gif mane visai neseniai Klopedija 'užkrėtė' paasilinno bacila. Tai žiūriu vis daugiau ir daugiau prisijungia prijaučiančių  thumbup.gif

Labai jau skaniai visos apie tas knygas rašot tongue.gif , neįmanoma turbūt neužsikrėsti blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Panos, biski OT, bet kai ausis uzsikisa, tik ligoninei gali atkimst ar laukt.. g.gif doh.gif nu jau savaite.. uzkniso
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 21:41)
Panos, biski OT, bet kai ausis uzsikisa, tik ligoninei gali atkimst ar laukt..  g.gif  doh.gif nu jau savaite.. uzkniso

taip isplauna ten kamscius 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(reeva @ 2010 10 24, 18:24)
gal kas ko nori iš manęs? (be Gegytės,bo jai tik ateit pasiimt reikia biggrin.gif )

o ko turi? blush2.gif
Atsakyti