Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(amber123 @ 2010 10 24, 21:41)
Panos, biski OT, bet kai ausis uzsikisa, tik ligoninei gali atkimst ar laukt..  g.gif  doh.gif nu jau savaite.. uzkniso

yra vaistinėj priemonė
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 24, 22:58)
taip isplauna ten kamscius 4u.gif

QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 24, 23:00)
yra vaistinėj priemonė

Aciu mergaites 4u.gif
nu vsio, eisiu su Dzi sei i lova biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 19:39)
ir keli nauji skirtukai-magnetiniai su muzikos instrumentais is Anglijos

Man šitie labai patiko. 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 19:58)
O tave irgi pamiršau  doh.gif  blush2.gif  4u.gif

Ką jau su Tavim darysi... mirksiukas.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 20:05)
Ne truputi,o labai  thumbup.gif ,tikrai nuosirdziai sakau,kad labai patiko,aciu aciu  4u.gif

Malonu, kad tokia smulkmena pradžiugino. Tik man vis dar nesmagu, kad taip ilgai Tau jo reikėjo laukti.

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 20:07)
Juk mes tik dvi kolekcininkės jų esam  biggrin.gif

Aš gal ne fanatiškai, bet irgi galima sakyti po truputį kaupiu. mirksiukas.gif

---
Beje, atsiprašau mergaičių, kurios norėjo panašaus skirtuko. Ne kūrybinis man kažko pastaruoju metu laikas, gal vėliau. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daite: 25 spalio 2010 - 00:21
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 20:34)
Va, ką tau vis norėjau parodyti, dar viena lietuvė kolekcionuoja skirtukus  ax.gif

lotuliukas.gif nu mane gal sunku jau kazkuom nustebinti,viska isnarsiusi viska zinau hihihi.gif,o sita mergina,hmmm nu kaip as nezinosiu....,draugaujam mes tongue.gif Abi vena kitai perkam smile.gif

QUOTE(daite @ 2010 10 25, 00:17)

Aš gal ne fanatiškai, bet irgi galima sakyti po truputį  kaupiu.  mirksiukas.gif

Nu va,junkis i bureli drinks_cheers.gif Siaip dar ir daugiau yra uzsikretusiuju,kurios ima pastebeti,kad nori nenori savaime pradeda pirktis skirtukus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas mirksiukas.gif

Visą naktį skaičiau knygą ir pagaliau priartėjau prie pabaigos, liko visai nedaug, o jau kaip įdomu, negaliu bigsmile.gif

Šiandien bandysiu pietums iškepti bulvių plokštainį su daržovėmis, pirmą kartą gyvenime rolleyes.gif Palinkėkite man sėkmės ta proga biggrin.gif 4u.gif

Geros dienos 4u.gif

P.S.: Dorifore tavo nugarėlių haiku superiniai user posted image user posted image man labai labai patiko, visi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 25 spalio 2010 - 06:34
Labas rytas 4u.gif pasigirsiu, man atostogos šią savaitę darbe, tik į paskaitas reikia vaikščioti, laiko daugiau turiu flirt.gif o dar kitą savaitę univere atostogos, tik darbas bus assa.gif tikiuosi per šias kelias laisvesnes savaites baigti savo šimtą pradėtų knygų skaityti biggrin.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 25, 07:25)
Šiandien bandysiu pietums iškepti bulvių plokštainį su daržovėmis, pirmą kartą gyvenime rolleyes.gif Palinkėkite man sėkmės ta proga biggrin.gif 4u.gif 

Oo, sėkmės biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 25 spalio 2010 - 06:53

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 25, 07:33)
Oo, sėkmės  biggrin.gif  4u.gif
Nesakysiu ačiū, kad nenubaidyt sėkmės biggrin.gif bet esu labai dėkinga, tyliai hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 25, 07:25)

O, bulves valdo, turetu gautis gerai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 24, 20:24)
Kaip tylu ramu, net keista. smile.gif   Atsiliepkit, kas skaitėt Nicole Krauss "Meilės istorija". Patraukė mano dėmesį ir Amazonėj tiek gerų atsiliepimų apie ją prisiskaičiau, o Suknyga.lt tik dviem balais įvertinta.  g.gif

šiaip suknyga.lt nėra jau labai objektyvus balsavimas dėl knygos vertės. Nes labai daug knygų kurios man tikrai patiko, ten vertino gana nekaip. O kurios nepatiko, gana aukštai. Šiaip aš pati noriu paskaityti šią Krauss knygą.

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 20:37)
Labai jau skaniai visos apie tas knygas rašot tongue.gif , neįmanoma turbūt neužsikrėsti blush2.gif  tongue.gif

biggrin.gif na jo tu teisi. Aš va rytoj gausiu jo 'Grupinės savižudybės magiją' thumbup.gif

Tiesa, Vessta aš gavau J.Ch.Grange 'Miserere' pirkti pigiau thumbup.gif Turėtų rytoj mane pasiekti smile.gif
O šiandiena eisiu susitikti ir pasiimti Anne Rice 'Kastratai'. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 25 spalio 2010 - 08:59
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas

Praktiškai per dieną perskaičiau Jodi Picoult "Trapumas"

user posted image

Vienam bloge perskaičiau, kad ši knyga - "Mano sesers globėjos" klonas. Na, man pastarosios skaityti neteko, tad negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. ax.gif
Knyga apie mergaitę Vilou, sergančią trapių kaulų liga. Jos motina Šarlotė paduoda į teismą savo akušerę ginekologę ir geriausią draugę į teismą dėl neteisėto gimimo: jeigu ginekologė būtų anksti pastebėjusi, kad vaikui kažkas ne taip, Šarlotė būtų dariusi abortą. Tačiau pasirinkimo laisvės ji neturėjo. Tokia bylos esmė. Bet ar tikrai Šarlotė būtų atsikračius taip trokštamo vaiko? Jos vyras, vyresnioji duktė ir netgi Vilou pradeda tuo tikėti. Šeima pradeda irti. Tačiau artimiesiems Šarlotė tvirtina mylinti savo dukrą ir norinti gauti pinigų, kad galėtų aprūpinti Vilou, suteikti jai viską, ko reikia tokia liga sergančiam vaikui, nes jų pajamų tam neužtenka.
Asmeniškai mane privertė susimąstyti - kaip pati pasielgčiau, sužinojusi, kad turėsiu neįgalų vaiką... Ar galėčiau laikytis savo, net matydama, kad šeima byra?
Įdomu buvo sužinoti apie šią ligą, pamatyti, kaip su ja gyvena ir sergantysis, ir artimieji.
Patiks mėgstančioms šeimos dramas, skaudžias situacijas gvildenančias knygas.
Atsakyti

QUOTE(sphinx @ 2010 10 25, 10:26)
Praktiškai per dieną perskaičiau Jodi Picoult "Trapumas"
Patiks mėgstančioms  šeimos dramas, skaudžias situacijas gvildenančias knygas.
Man patiks bigsmile.gif Dėkui už atsiliepimą 4u.gif
Atsakyti