Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 26, 15:54)
Pašte supakavimas kainuoja 2lt, kai aš daug siunčiu, man per brangus malonumas. Aš nusiperku dovanojamo popieriaus, pakuoju iš kitos, baltos pusės. Jeigu knyga nedidelė, tada paimu du poperiaus lapus, suklijuoju juos ir supakuoju. O jeigu daug knygų siunčiu, tada perku rudą voką už 68cnt ir siunčiu. Vot tep. Ai dar kartais pakuoju į senus tapetus, iš kitos pusės irgi  ax.gif

O,kiek variantu! bigsmile.gif As ne daug siunciu,bet kartais ir dvieju litu gaila blush2.gif ,turiu ir dovanojamo popieriaus ir senu tapetu ax.gif Einu vynioti biggrin.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Pabaigiau John Theorin "Prieblanda".Tai debiutinis švedo romanas-trileris keršto,sugriaunančio ne vieną gyvenimą,tema.Siužeto ašis-daugiau kaip prieš dvidešimt metų dingęs berniukas.
405psl.
Akys nėra patenkintos tokiu įtemptu skaitymu.
Nuomonė:visai nieko.Ne gėda pasiūlyti ir jums,bet ne ach.
Vakarykštė skaityta patiko daug labiau(James Patterson "Merė,Merė"383psl)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 26 spalio 2010 - 15:12
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 12:08)
Gal kas skaitėte?
patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių g.gif  4u.gif  ax.gif

Aš pati rinkčiausi šias:
"Kaukiantis malūnininkas"
"Prancūziškas testamentas"
Dėl trečios neapsisprendžiu, jei skaityti, matyt tai būtų "Alzheimerio liga", o jei pirkti, tuomet nežinau

IsaDora su gimtadieniu!
user posted image
Atsakyti
laba.
prie knygos neprisėdau, nes nebuvo laiko doh.gif ax.gif
QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 26, 10:59)
o sakiau, kad nebeimsiu.

aš irgi sakiau : šiais metais jau turiu pakankamai knygų, tikrai neimsiu. BET.
Buvau bibliotekoj šiandien (reikėjo atiduoti dvi knygas ir paieškoti Don Kichoto). Ir ką jūs manot ? blush2.gif lotuliukas.gif Pasiėmiau ne tik rastą apiplyšusį ir netrumpintą Don Kichotą, bet ir dar dvi knygas bigsmile.gif Skafandras ir drugelis bei Orwell'o ,,Gyvulių ūkis'' . Atžymėjau tas knygas, o jau eidama pro duris prisiminiau, ką sau buvau žadėjusi doh.gif bet negi gražinsiu jas? lotuliukas.gif tai taip ir grįžau namo.
Tai dabar po Skerdyklos teks Don Kichotą imti. doh.gif o taip nenoriu. Planuose turėjau Storą sąsiuvinį'. Nebent dar gausiu trumpintą Don Kichotą. Bet tikimybės beveik nėra doh.gif
Papildyta:
birthday.gif birthday.gif *IsaDora* , su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
IsaDora su gimtadieniu
user posted image
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 12:08)
Gal kas skaitėte? [img]
patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių g.gif  4u.gif  ax.gif

tik ,,Vanduo drambliams" skaiciau is situ. Nesigailiu, patiko, itrauke.
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 26, 12:57)
casolin, man atrodo dėk į komentarus tas blog'o nuorodas. Juk vistiek apie knygas rašom, tai tegul plinta visur  ax.gif

Kad ne aš klausiau dėl blog'o 4u.gif
Atsakyti
IsaDora su gimtadieniu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2010 10 26, 13:08)
Gal kas skaitėte? [img]patarkit merginos, kurias 3is knygas vertingiausia įsigyti iš šių g.gif  4u.gif  ax.gif

Pirmiausia siūlau "Prancūzišką testamentą". Labai gera ir vertinga knyga. Iš kitų skaičiau tik "Metas žudyti". Man labai patiko, tai irgi siūlau, jei mėgsti teisinius trilerius/dramas.
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 26, 16:22)
aš irgi sakiau : šiais metais jau turiu pakankamai knygų, tikrai neimsiu. BET.
Buvau bibliotekoj šiandien (reikėjo atiduoti dvi knygas ir paieškoti Don Kichoto). Ir ką jūs manot ?  blush2.gif  lotuliukas.gif Pasiėmiau ne tik rastą apiplyšusį ir netrumpintą Don Kichotą, bet ir dar dvi knygas  bigsmile.gif Skafandras ir drugelis bei Orwell'o ,,Gyvulių ūkis'' . Atžymėjau tas knygas, o jau eidama pro duris prisiminiau, ką sau buvau žadėjusi  doh.gif bet negi gražinsiu jas?  lotuliukas.gif tai taip ir grįžau namo.
[

Prisimenu, kaip mokykloj kankinausi su tuo "Don Kichotu". Na ypatingo neįdomumo knyga man jis buvo. Įdomu, kaip patiktų dabar. O "Gyvulių ūkį" irgi reikėjo mokyklai skaityti. Jums nereikia?
Atsakyti
Katilina,ar atėjo siunta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skiautelė: 26 spalio 2010 - 16:40
QUOTE(Skiautelė @ 2010 10 26, 17:40)
Katilina,ar atėjo siunta?

Taip, šiandien pasiimiau, ačiū. 4u.gif O knygoj tie kuponai netyčia pasiliko, ar tu čia nori mane į bankrotą nuvaryti? blink.gif smile.gif
Ir kaip dėl vakar- už ką man dėkojai? Aš tau tik vieną knygą esu išsiuntusi. g.gif

Pasinaudojau šiandien kuponu, kurį atsiuntė Aistuliaa. Nusipirkau "Rožės vardas". Kažkada skaičiau šią knygą, bet nieko be to, kaip tie vienuoliai mirė, nebeprisimenu. Noriu dar kartą paskaityt.
Atsakyti
nea,aš specialiai tau ėjau jų paimt 4u.gif
o jei viena knyga,tai dėkoti nereikia? blink.gif
o už kelias jau galima? g.gif
lotuliukas.gif

man skauda galvą nuo dviejų parų skaitymo verysad.gif
bet pradėjau "Rivertono dvaro paslaptis" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2010 10 26, 17:31)
Prisimenu, kaip mokykloj kankinausi su tuo "Don Kichotu". Na ypatingo neįdomumo knyga man jis buvo. Įdomu, kaip patiktų dabar. O "Gyvulių ūkį" irgi reikėjo mokyklai skaityti. Jums nereikia?

man Don Kichotas ir taip labai nepatinka (seniau filmukus žiūrėdavau kartais lotuliukas.gif ) , tai nuomonė, jaučiu, nepasikeis ir skaitant knygą doh.gif man tas veikėjas toks absurdiškas doh.gif užtat ir tikiuosi dar gauti trumpintą versiją- nes tik ją tereikia skaityt.
o Orwell'o bent jau šiais mokslo metais nereik skaityt. nebent dvyliktoj g.gif

kaip pavydžiai nužvelgiau dvyliktokus kažkurią dieną blush2.gif Remarque skaito wub.gif
Atsakyti