Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 10 24, 14:50)
Laba cool.gif

Aš mačiau filmą apie šią rašytoją wub.gif Nu nerealaus žavumo ir mielumo filmas wub.gif Tikrai rekomenduoju pažiūrėt wub.gif Va filmo treileris wub.gif

teko ir man jį matyti. Labai patiko wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Papugele @ 2010 10 24, 15:09)
Ir kas vaidina bigsmile.gif 
Noriu tos knygos wub.gif  wub.gif  wub.gif

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 11:28)
Į mano jau pateko, aš perskaičius sakiau, kad tai bus mano "metų atradimas"  ax.gif

Jau nebedaug jos liko, šįvakar pabaigsiu skaityti. Drąsiai galima statyti į vieną lentyną su "Chirurgu" ir "Kaulų sodu". O už "Apsivalymo ritualą" man gal net labiau patiko. Dar liko skaitymo apie 40 psl., bet matau (jeigu kas nors dar neišaiškės), kad visgi žudiko nebūsiu atspėjusi.
Čia aš apie "Mirtis iš miško" smile.gif

QUOTE(linamog @ 2010 10 24, 11:52)
As skaiciau. Mano nuomone, autorius uzsizaide savo psichodelinemis vizijomis, knyga daugiau sau, nei skaitytojui. Pabaigiau vien tam, kad nepalikti grauztuko.

Drauge teisi.

Svarus argumentas, kad gal visgi jos man nereikia tongue.gif Nebent ateis toks laikas, kai nebeturėsiu visai ką skaityti. Bet primečiau, kiek turiu namuose neskaitytų knygų, ir kiek perskaičiau per šiuos metus, tai dar nors metus laiko gali būti rami - skaitymui knygų užteks tongue.gif

Beatrix Potter PASAKOS knygos aš irgi norėčiau. Nors mano mergaitė, įtariu, gal net jau ir perdidelė šiai knygai g.gif
Tačiau pažiūrėjau KK, labai jau brangi knyga doh.gif O gal kur nors jai nuolaida yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 24 spalio 2010 - 17:01
laba laba laba biggrin.gif

taigi, Atsiliepimas apie J. Saramago ,,aklumas'' wub.gif

trumpai: labai patiko, jau buvau beprarandanti viltį pradžioje, kad per daug tikėjausi, bet galop viskas puikiai susiskaitė thumbup.gif tik vat pabaiga nuvylė blush2.gif

dabar skaitysiu K. Vonegut ,,Skerdykla Nr. 5'' bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 10 24, 13:05)
beje, domina mane Yalom knygos, kas skaitė, kokie atsiliepimai? g.gif

Bandžiau skaityti tik "Gydymą Šopenhaueriu", neskaitai,ė nebaigiau.
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 10 24, 18:05)

dabar skaitysiu K. Vonegut ,,Skerdykla Nr. 5'' bigsmile.gif

Helovynui ruosies? bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 15:59)
Beatrix Potter PASAKOS knygos aš irgi norėčiau. Nors mano mergaitė, įtariu, gal net jau ir perdidelė šiai knygai g.gif
Tačiau pažiūrėjau KK, labai jau brangi knyga doh.gif  O gal kur nors jai nuolaida yra?

kad nemanau, kad per didelė. mirksiukas.gif
na jo kaina tai didelė, tas tiesa.
Atsakyti
Fatimaallaa, o gal tu turi "Gudrioji nuodų virėja"? Jei taip, prašysiu paskolinti blush2.gif
Atsakyti
O gal kas nors man paskolins "Chirurgą" per mytą blush2.gif

Labą vakarą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 10 24, 10:07)
Sveikos,Meskute zinok knygu neradau dviejuose knygynuose. doh.gif Skirtuku normaliu nebuvo tik kartoniniai. doh.gif

Labas vakaras. Tai nieko tokio, paprasysiu tecio, gal jis ras 4u.gif
Siandien nieko neperskaiciau, laiko nulis. Bet nieko - rytoj vel skaitysiu 4u.gif
Atsakyti
Dorifore, kaip idomiai sugalvojai tu cia 4u.gif

QUOTE(reeva @ 2010 10 24, 17:50)
O gal kas nors man paskolins "Chirurgą" per mytą  blush2.gif

Labą vakarą  4u.gif

ale gi tu ir uzuomarsa, gi jau kadais sakiau, kad paskolinsiu tongue.gif ar tau keliu egzemplioriu is karto reikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pajauta @ 2010 10 24, 00:06)
Tai pirmiausia girsiuos ir būsiu nemandagi blush2.gif Šiandien  nusipirkau kada tai skaitytą knygą "Voldenas, arba gyvenimas miške".Tai dabar vartinėju ir džiaugiuosi ir prisimenu, ką kadaise skaičiau, bet neužfiksavau, nes tada dar nevedžiau sąsiuvinio ką perskaičiau.
Tarp kitko ten ant nugarėlės parašyta citata tinkanti knygų temai.
"Yra daugybė knygų, kurias reikia paskaityti.Yra tik kelios knygos, kurias būtina perskaityti.Tokia yra ir ši"

"Voldeną" jau seniai noriu perskaityti, nuo tada, kai pirmąkart pamačiau "Mirusių poetų draugiją", o ypač po "Into the wild" (abiejuose filmuose ta knyga yra minima). Įdomu, kiek knygyne kainuoja, gal išeitų pasinaudoti Aistulios kuponu.
Atsakyti
QUOTE(Vessta @ 2010 10 24, 19:10)

ale gi tu ir uzuomarsa, gi jau kadais sakiau, kad paskolinsiu tongue.gif ar tau keliu egzemplioriu is karto reikia biggrin.gif

blink.gif rimtai? nu visai jau aš doh.gif
kaip smagu tada bigsmile.gif

gal kas ko nori iš manęs? (be Gegytės,bo jai tik ateit pasiimt reikia biggrin.gif )
Atsakyti