Dorifore,labai nuostabiai sugalvojai temos pradzia,labai silta,miela ir jauki,tikras knygu klubas!!!!
QUOTE(katilina @ 2010 10 23, 20:17)
Žiūrinėjau Suknyga.lt ir akis krito viena rašytoja. Daug čia mėgstančių skandinavų literatūrą, bet neprisimenu, kad kuri nors būtumėt minėjusi
Selmą Lagerliof. Aš kelias jos knygas esu skaičiusi ir visos patiko. Ar dar kam nors ji patinka?
Turiu as Liovansioldu zieda,bet skaityti dar neprejo eile,tik pagal atsiliepimus supratau,kad knyga gera,verta paskaityti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 08:58)
Aš tai toliau panirusi į "Mirtis iš miško". Įtariu, kad ji pateks į mano "rekomenduotinų" knygų lentyną

Vis laužau galvą, kas gi tas žudikas
Faina girdeti

,knyga tikrai prikausto,nesinori nieko tik skaityti ir suzinoti kaip baigesi.Beje vakar gavau dar pora jos nauju knygu,labai nekantrauju pradeti
QUOTE(eglute82 @ 2010 10 24, 15:40)
aha, be miego, valgymo ir jokio demesio seimai, sesuo net juokesi, sako smekla lovoj sedi
Man taip kartais irgi pasitaiko,jau jei labai labai stipriai uzkabina,nieko nedarau tik skaitau,bet pavalgyt nepamirstu
Antradieni atvaziuoji,nesikeicia niekas?
SS,siandien zadu pabaigti ta knyga su plunksnele

"Erskeciu dvaras",nekabino pradzioje,bet dabar jau idomu pasidare,tik vistiek jos pasilikti nebutinai noriu,tad galesiu keistis su tavimi,kaip ir taremes,tik ruosiu tau dar maza staigmenele,todel kol jos negausiu,nesiusiu ir knygos,viska kartu atsiusiu
Nu ir pasirodysiu savo naujasias knygeles,kurias vakar gavau
ir keli nauji skirtukai-magnetiniai su muzikos instrumentais is Anglijos ir popieriniai,bei vienas zalias plastikinis is Barselonos.
Daite,tavaji irgi gavau,labai labai fainas,ACIU
Papildyta:
Beje,jei kartais ikeliu cia skirtuku foto,ar netersiu temos,ar nekliuna niekam?