Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 36 namučiai

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 16:43)
Fatimaallaa, o gal tu turi "Gudrioji nuodų virėja"? Jei taip, prašysiu paskolinti blush2.gif

žinok man ją buvo paskoline, bet jei nori su mielu noru galiu paskolinti 'Kaukiantį malūnininką'
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 10 24, 18:30)
Helovynui ruosies? bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 24, 18:45)
žinok man ją buvo paskoline, bet jei nori su mielu noru galiu paskolinti 'Kaukiantį malūnininką'

Dėl "Malūnininko" pagalvosiu. Jeigu pati nerasiu kur pigiau, tada matyt norėsiu skolintis. Kažko labai sudominot mane su tuo rašytoju tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
pradėjau "Merė,Merė" bet po baseino nėra jėgų-bijau,kad užmigsiu prie knygos
ai,numečiau aš tą "Siūlų krautuvėlė" -atrodo,lyg skaityta,o jei ne-tai lengvai nuspėjama
galėsiu pabaigt,kai nebus normalių skaitalų
Atsakyti
Dorifore,labai nuostabiai sugalvojai temos pradzia,labai silta,miela ir jauki,tikras knygu klubas!!!! thumbup.gif

QUOTE(katilina @ 2010 10 23, 20:17)

Žiūrinėjau Suknyga.lt ir akis krito viena rašytoja. Daug čia mėgstančių skandinavų literatūrą, bet neprisimenu, kad kuri nors būtumėt minėjusi Selmą Lagerliof. Aš kelias jos knygas esu skaičiusi ir visos patiko. Ar dar kam nors ji patinka?

Turiu as Liovansioldu zieda,bet skaityti dar neprejo eile,tik pagal atsiliepimus supratau,kad knyga gera,verta paskaityti mirksiukas.gif

QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 08:58)

Aš tai toliau panirusi į "Mirtis iš miško". Įtariu, kad ji pateks į mano "rekomenduotinų" knygų lentyną rolleyes.gif Vis laužau galvą, kas gi tas žudikas cool.gif

Faina girdeti thumbup.gif ,knyga tikrai prikausto,nesinori nieko tik skaityti ir suzinoti kaip baigesi.Beje vakar gavau dar pora jos nauju knygu,labai nekantrauju pradeti smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 10 24, 15:40)
aha, be miego, valgymo ir jokio demesio seimai, sesuo net juokesi, sako smekla lovoj sedi biggrin.gif

Man taip kartais irgi pasitaiko,jau jei labai labai stipriai uzkabina,nieko nedarau tik skaitau,bet pavalgyt nepamirstu biggrin.gif
Antradieni atvaziuoji,nesikeicia niekas?

SS,siandien zadu pabaigti ta knyga su plunksnele mirksiukas.gif "Erskeciu dvaras",nekabino pradzioje,bet dabar jau idomu pasidare,tik vistiek jos pasilikti nebutinai noriu,tad galesiu keistis su tavimi,kaip ir taremes,tik ruosiu tau dar maza staigmenele,todel kol jos negausiu,nesiusiu ir knygos,viska kartu atsiusiu 4u.gif

Nu ir pasirodysiu savo naujasias knygeles,kurias vakar gavau smile.gif
user posted image

ir keli nauji skirtukai-magnetiniai su muzikos instrumentais is Anglijos ir popieriniai,bei vienas zalias plastikinis is Barselonos.
user posted image user posted image

Daite,tavaji irgi gavau,labai labai fainas,ACIU wub.gif

Papildyta:
Beje,jei kartais ikeliu cia skirtuku foto,ar netersiu temos,ar nekliuna niekam? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Dori, įdomus temos pateikimas.

Luiziana, smagu, kad gavai ir kad bent truputį patiko. Manęs nei viena knyga pernelyg nekabina, kažkokio prieskonio matyt gyvenime trūksta...
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 24, 20:43)
Luiziana, smagu, kad gavai ir kad bent truputį patiko. Manęs nei viena knyga pernelyg nekabina, kažkokio prieskonio matyt gyvenime trūksta...

O as bent 5 pamaciau kurias arba turiu arba noreciau turet bigsmile.gif oi.. apsiskaiciavau.. 3 lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 24 spalio 2010 - 19:46
QUOTE(Ingėnas @ 2010 10 24, 18:07)
Dėl "Malūnininko" pagalvosiu. Jeigu pati nerasiu kur pigiau, tada matyt norėsiu skolintis. Kažko labai sudominot mane su tuo rašytoju tongue.gif  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif mane visai neseniai Klopedija 'užkrėtė' paasilinno bacila. Tai žiūriu vis daugiau ir daugiau prisijungia prijaučiančių thumbup.gif

QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 18:39)
Nu ir pasirodysiu savo naujasias knygeles,kurias vakar gavau  smile.gif

ir keli nauji skirtukai-magnetiniai

Beje,jei kartais ikeliu cia skirtuku foto,ar netersiu temos,ar nekliuna niekam?  ax.gif  blush2.gif

Šaunus knyginis grobis thumbup.gif

Labai šaunus skirtukais bigsmile.gif

Eik jau eik, kad skirtukai ne off topic'as juk. o man asmeniškai labai smalsu ir įdomu kokių gi jų būna. Kaip dėl manęs gali drąsiai juos čia dėti.
Atsakyti
luiziana, drąsiai rodyk skirtukus, smagu pažiūrėti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(luiziana @ 2010 10 24, 20:39)
Beje,jei kartais ikeliu cia skirtuku foto,ar netersiu temos,ar nekliuna niekam?  ax.gif 

Taip, taip kliūna ir nerodyk, kad mažiau pavydėčiau biggrin.gif Tie muzikiniai yra ir BLK pirkti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2010 10 24, 20:43)
Dori, įdomus temos pateikimas.

O tave irgi pamiršau doh.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2010 10 24, 19:43)

Ne truputi,o labai thumbup.gif ,tikrai nuosirdziai sakau,kad labai patiko,aciu aciu 4u.gif Tik jau foto nebekeliau,nes esi pati jau cia ja kelusi mirksiukas.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 10 24, 19:50)
Eik jau eik, kad skirtukai ne off topic'as juk. o man asmeniškai labai smalsu ir įdomu kokių gi jų būna. Kaip dėl manęs gali drąsiai juos čia dėti.

QUOTE(aistuliaa @ 2010 10 24, 19:55)
luiziana, drąsiai rodyk skirtukus, smagu pažiūrėti  bigsmile.gif

Aciu,kad leidziat pasidziaugti kartu,o tai kolekcionuoju ir niekam nepasirodyti...kazkaip norisi,kad kolekcija butu ziurima ir vertinama ir kitu zmoniu smile.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 10 24, 19:58)
Taip, taip kliūna ir nerodyk, kad mažiau pavydėčiau  biggrin.gif  Tie muzikiniai yra ir BLK pirkti  ax.gif

verysad.gif nenoriu kelti tokio jausmo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luiziana: 24 spalio 2010 - 20:06
Luiziana, taigi juokauju mirksiukas.gif Aš irgi kai gaunu naują skietuką noriu visiems parodyti ir rodau. labai laukiu, kada tu įdedi, tikrai smagu žiūrėti. Juk mes tik dvi kolekcininkės jų esam biggrin.gif
Atsakyti