Čia mano pastebėjimas,kai aš darau čeburekų mėsos įdarą,paėmus maltą mėsą užpilu verdančiu pienu,tada kai pravėsta dedu visus prieskonius.Mėsa būna labai sultinga.
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti?

QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 10:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti? 

su raugintais kopūstais, kaip tik snd padariau ryte tokius pietus

QUOTE(Rastika @ 2010 11 02, 12:11)
o kaip gal galit smulkiau parasyti?

QUOTE(Ulė @ 2010 11 01, 18:29)
puikus



QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 11 02, 08:53)
O aš vakar kepiau vištą...
100 metu nekepus cielos vistos, bet zudanciai gerai atrodo taviske

QUOTE(Ulė @ 2010 11 02, 08:59)
Čeburėkai
kazkada darem su mb tai geriau nepasakosiu kaip musu virtuve po to atrode


tavo liuks atrodo

QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 09:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti? 

tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz. cia ar cia

Srove o tu vel sugryzai su savo grozybemis

QUOTE(aguonele @ 2010 11 02, 09:16)
puikus
dar niekada nesu virus, bet gal jau atejo jam eile
tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz.

tu turi omeny tokias zalias farso desreles? jei apie tokias, tai as ju pvz nemegstu cielu pakeptu. Bet as jas issispaudziu ir tada visur naudoju: pvz.
bet man panašu ta sriuba į čili con carne, ne

o tai koks skirtumas tada būna? ne paprasčiau paimt faršą ir paprieskoniuot

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2010 11 02, 10:16)
Čia mano pastebėjimas,kai aš darau čeburekų mėsos įdarą,paėmus maltą mėsą užpilu verdančiu pienu,tada kai pravėsta dedu visus prieskonius.Mėsa būna labai sultinga.
aciu pasizymejau

QUOTE(aguonele @ 2010 11 02, 11:16)
ir man vakar buvo pirmas kartas

ale labai vykes,
paeksperimentuok ir tu skanu bais

jo..cebureku nors ir laaabai skanu,bet daba ilgai nmekepsiu del tos pacios priezasties


QUOTE(grange @ 2010 11 02, 10:27)
na nezinau, geros kokybes desreles yra gerai papriskonniuotos ir ne tokios palaidos kaip pati darytumeis. is kitos puses as tai darau kai nenoriu labai terliotis virtuvej ( t.y. kadangi pati maluos farsa, tingiu del 100 g farso traukti mesmale) , tik sast is pleveles ir darai kaip nori

QUOTE(brigute2 @ 2010 11 02, 09:55)
Sveikos merginos gal galit patarti ka galima sugalvoti su svieziom desrelems pasidaryti,nu turiu omeny ne issivirti paprastai o kazka su jomis padaryti? 

Aš darau jas pati (neperku) o skaniausios mums keptos, kepu keptuvėj uždengus dangčiu kai reikia greitai arba orkaitėje apdėliojusi pjaustytomis bulvėmis

QUOTE(AkvileZ @ 2010 11 02, 11:10)
Aš darau jas pati (neperku) o skaniausios mums keptos, kepu keptuvėj uždengus dangčiu kai reikia greitai arba orkaitėje apdėliojusi pjaustytomis bulvėmis 

o į kokia žarnas kišat?
ir ar darot tam kartui, ar užsišaldot?
QUOTE(keistuole @ 2010 11 02, 11:24)
Į plonąsias kur parduotuvėje būna pirkti išvalytos, darau daug tada susiskirstau po tiek vienetų kiek reikia ir susišaldau, kai reikia ką greitai pagaminti tada išsitraukiu ir ant keptuvės
