Tai ką, tęsiame pasakojimą apie Bursą.
Kaip minėjau, nieko iš hospitality klubo, kad priimtų pas save aš nesuradau, išskyrus vieną sex maniaką, kuris norėjo mane apnakvyndinti viešbutyje ir už paslaugas man dar sumokėti

Pasiunčiau jį šienauti pakalnučių. bet blogiausia, kad jis pasikeitė savo
niką msn'e, tad aš dar išvakarėse su juo bendravau, net neįtardama, kad tai tas pats maniakas. Įsijungėme kameras. O rūtele žalioji, pamislyjau, koks grieko vertas

Bet pagalvojau tyliai. Tuo metu jis apie mane pagalvojo tą patį, bet garsiai. Ir man praėjo noras. O dar po kelių sakinių supratau, kad čia tas pats suskis ir vėl jį siunčiau kuo toliau.
Bet kai jau atsiradau Bursoje ir, nežinodama, kur pasiduoti, nusidaviau į interneto kavinę, rada to paties maniako laisšką. Jis rašė: aš apie tave pasakiau savo žmonai ir ji sutiko, kad tu apsistotum mano namuose, sako, ok, no problem. Todėl kviečiu tave į savo šeimą. Mano šeima tai aš, mano žmona, mano septynių mėnesių dukrelė ir mano mama bei tėtis. Mano telefonas
bla bla bla, paskambink ir aš tave galėsiu paimti iš autobusų stoties apie 19-19.30 h.
Hehehe, iki 19.30 dar geras laiko gabalas, o aš jau sėdžiu Bursoje ir manęs iš niekur nereikia paimti. Man reikia nakvynės ir jokiu būdu ne tokiame bendrabutyje, kokį jis man pasiūlė. Dar spėjau pagalvoti, jog šaunuolis jis, kad iš karto parodė savo tikrąjį veidą, nes kitu atveju aš gi būčiau ėmusi ir priėmusi tą pasiūlymą

O kas po to būtų buvę, mano lakioji fatazija sukūrė net kelis variantus - nuo švelniausio iki paties tragiškiausio
Pratupėjau toj interneto kavinėj kokią valandą. Per tą laiką jos darbuotojas man nešiojo arbatas, visaip tūpčiojo aplinkuj ir įvairiais būdais stengėsi man sudaryti VIP'ines sąlygas

Paprašė telefono. Daviau, negi gaila, vis tiek jis angliškai nei bum bum

Be to, aš Turkijoj ragelio vis tiek nekeliu, net jei ir pats Lietuvos prezidentas skambintų

Na, ir galų gale, kai jau pradėjo mane imti neviltis, ėmė ir atsirado
online vienas jaunuolis iš hospitality klubo. Kai pasiskundžiau, jog esu Bursoj kaip kokia kirmėlė be vietos, jis ėmė ir atliuoksėjo manęs pasitikti. Toliau viską žinote - surado nerealiai pigią nakvynę ir viskuo, kuo tik galėjo man padėjo.
Kadangi tą dieną buvo neužimtas, tai sutiko pabūt mano gidu. Tai ir vaikštom po Bursą - miestą, apie kurį patys turkai sako, kad jis žalias. Bet tos ypatingos žalumos aš atip ir nepamačiau.
Čia, sakė, yra barų gatvė. Bet dar šalta, todė, staliukai viduje

Praėjome pro žuvies kavinaitę ir žuvų turgų. Man tos žuvys, išdėliotos va taip, gryname ore ant tipo prekystalių, tai pasitikėjimo kažkaip nekelia, nors ir atrodo neblogai

Na, ir praėjome pro mažytę, kuklią, tačiau labai seną mečetėlę