QUOTE(Smurka @ 2007 03 14, 20:05)
Sviekos mergaites ir berniukai. Raso jums Smurka tiesiogiai is Bursos. Salta, lyja, kojos mirtinai suslapo or susalo, tad sildausi interneto kavinej ir autobuso i Izmira laukiu (pirma valanda nakties isvaziuoju).
Ties kur as cia sustojau? A. ziuriu pasiblaskiau truputi, ne viska is Stambulo perdaviau, o jau prie Bursos buvau persimetus.
Tai grizkim prie Stambulo nuotykiu. Kaip minejau, apturejau du megavakarelius su hospitalitiesciais. Po pirmojo atsiduriau pas viena aktyviausiu (ko gero pati aktyviausia) nariu. Jo namai tiesiog irengti sveciu apgyvendinimui. Butas per du aukstus, antrajame jis pats sau vienas gyvena, o pirmajame lovos ir lovos. Tai va, vienoje is ju as ir smigau iki pat pirmos valandos dienos.
Na, o paskui ejau po Taksima vel paslampineti. Iki vakaro ne tiek jau daug ir buvo like, o as astunta jau turejau but Balkananatolian night vakarelyje. Tai paslampinejusi siek tiek isvaziavai pas Julyte isvaizdos atnaujint. Kol naujinau, jau astuonios seniai buvo atejusios. Susiraseme su tuo hospitalitiesciu, pas kuri turejau apsigyventi ir kuris vietoj manes 105 kg sveria

Susitareme, kad jis mane pasitiks Taksimo autobusu stotelej ir i vakareli zygiuosime kartu.
Taip ir padarem. Ateinam, o ten tieeeek zmoniuuuu

Dar didesnis internacionalas. Uzisakeme fiksuota meniu uz 20 liru. Tai is pradziu atnese toki spec.turkiska patiekala kiofte su darzovem. Kai suslamsciau si skanesta, atkeliavo karstas patiekalas - mesos troskinys su ryziais ir darzovem. O mano skrandis po visu dietu susitraukes. Tai savo porcija atidaviau vienam vakarelyje dalyvavusiam amzinai alkanam turkui
Prasidejo sokiai. Pilvo, aisku savaime. Tai as pasoku, pageriu, pasoku pageriu ir man tas aktyviausias hospitalitietis atveda jauna ilgaplauke blondine ir pristato, kad si esanti is Lietuvos. O geras, ko jau ko, bet Turkijoj lietuviskai pasneket tai jau nesitikejau

Tai pasirodo esanti studente is Plunges, atvaziavusi cia pagal Erasmus programa ir gyvenanti Stambule jau keturis menesius. Sake, prasitese jinai buvimo laika metams ir neturi jokio noro i Lietuva grizt, sekasi jai ten puikiai, turi daug draugu ir, savaime suprantama, sirdies reikalai laiko
Tai va, sokom iki devinto prakaito. Viena turkaite pagyre mane, kad mano sokiu stilius niekuo nesisikiria nuo tikros turkes, o gal net ir geresnis yra
(gal praejusiam gyvenime ir buvau turke)
Bendravau su daugeliu zmoniu, vardu nepamenu, tik veidus. Visi be galo linksmi ir faini, toje kompanijoje jauciausi super

O va mano draugelis su 105 kilogramais taip ir prasedejo visa vakara lasiniu nepajudindamas. Aisku, jis buvo pavarges, nes praejusia nakti iki keturiu davesi, o ryte i darba zygiavo kaip didelis

Be to, jis sake, kad hospitalitieciu vakarelyje dalyvauja pirma karta irnieko nepazista. Nu labas, lygtai as ten visus pazinociau
Kai patrypem ten iki kazkurio laiko, persimetem i naktini kluba. Ten jo is viso kokie keturi ar penki aukstai ir visur skirtinga muzika groja. Tai mes, aisku ejom i ta, kur turkiska skamba. Oi, ten taip prisisokau, kad vienam turkui is delno net per subine trenkiau.

Buciau sudavus solidziau ir is kojos buc norejus, bet bijojau issaukt jo agresija
Tai va, iš esmės šioje vietoje sustojau. Nuotraukų dar nepersikėliau, nes per tuos kraustymusis kažkur laidą nudaigojau. bet nieko tokio, ši dalis kol kas be nuotraukų. nors reiks paprašyt tokio suomio, mačiau, jis fotkino, gal permes keletą vaizdingesnių nuotraukų su mėgėjiškais pilvo šokio elementais.
Na, ką gi. Klube dabar esame, viršutiniame aukšte. Žmonių - kaip silkių statinėje, tai ir šoki tiesiog kaip silkė, iš abiejų šonų kažkas trinasi, iš priekio ir nugaros irgi trinasi. Tik po kurio laiko pajutau, kad iš šonų ir priekio trynimosi objektai nuolat keičiasi, o iš nugaros nesikeičia

Ir pasidarė taip įdomu šokt su biču ne vaidas į veidą, o nugara į nugarą. Kitaip tariant, šokt poroj, bet nematyt partnerio veido
Per tą mažiausiai valandą ape savo partnerį sužinojau tik tiek, kad jis nedaug už mane aukštesnis, labai ritmiškas ir energingas. Daugiau nieko nesužinojau. Į jo veidą net nenorėjau pažvelgt, bijojau nusivilti, nes šitaip šokti man tiesiog patiko.

Vienu metu jis jau atsisuko man kažką pasakyt į ausį, bet tuoj pat prisitatė jo draugelis, atsiprašė ir vėl mus nugaromis suklijavo
Nežinau, kiek dar taip būtume šokę, jei mano partneris nebūtų tos romantikos taip neromantiškai nutraukęs.

Taigi suskis nebeištvėrė ir griebė man už klyno

: Ir baigėsi šokiai

Nes klijavau jam iš delno šiknon ir kiaule išvadinusi, sprukau šonan šalia savo augalotų hospitalitiečių. vienas dar paklausė, kas atsitiko, o aš, nenorėdama aštrinti konflikto nieko nepasakiau. tada tas hospitalitietis tiesiog liepė stovėt šalia jo ir sakė niekam neleis manęs skriaust