Tai ka, esu Turkijoje, turiu siek tiek laiko, tad aprasysiu, ka gero nuveikiau.
O nenuveikiau nieko gero. Nepadariau nei vienos nuotraukos, visa diena maliausi tik po Taksima.
Pradziai gal kiek priesistores. Bilietus i turkija dviem savaitem turejau jau pries keturis menesius. Flylal akcijoje nusipirkau juos viso labo tik uz 240 litu, tad pacioms pramogoms turejau grazaus laiko pasitaupyti. Spekit, ar pasitaupiau

Ne velnio. Siaip ar taip planuoju per dvi savaites prasisukt uz 1000 litu, nes nakvyne greiciausiai niekur man nekainuos.
o nekainuos todel, kad esu hospitalityclub nare. Su didziuliu entuziazmu uzsiregistravau siame puslapyje, nes rudeni turejau progos Stambule su jais pabaliavot. Ir susidariau ispudi, kad normalesniu turku uz tuos hospitalitiecius nebuvau sutikusi. Aisku, po to teko nusivilti, kai pradejusi ieskoti nakvynes kituose turkijos miestuose ir ant seksmaniaku uzsiraudavau, jiems nerupedavo, ka as noriu pamatyt, jiems rupedavo tik ar man patinka seksas. Ant vieno tokio taip uzpykau, kad apskundziau ji vienam is klubo savanoriu Turkijoje ir jis labai smagiai buvo is ten istrintas
Turejau du pasiulymus apsistoti Stambule pas hospitalitiecius, kurie dar nera tureje sveciu. Pasiulymai buvo viliojantys, nes abu gyvena beveik paciame centre, europineje miesto puseje. Bet vienas is ju kazkaip nelabai aktyviai su manimi bendravo, o kitas pradejo man kazka jausti daugiau, nei siaip eiinei viesniai uretu jaust. Tai as bandziau ji nugesint pareiskimais, kad sveriu 100 kg ir esu baisiai stora, o kiekviena diena, kai jis manes klausdavo, kaip gyvenu, pasakydavau, kad blogai, nes priaugau kilograma. taip ju "prisiauginau" iki 105
Galu gale viskas baigesi tuo, kad isiprasiau pas Julyte, lietuvaite, istekejusia uz turko ir gyvenancia Stambule. Mano lagaminas pas ja, nors dar net nebuvau grizusi i jos namus

Zinot, as myliu Turkija. Myliu ir viskas. Kai lektuvas nusileidzia oro uoste, dar nespeju isisamonint, kas ivyko. taciau kai pradedu metro, o paskui tramvajum varinet Stambulo gatvemis, tada ir uzplusta kazkokie nepaaiskinami jausmai. Viduj kazkas kunkuliuoja, sirdis vartosi, akys zybsi. Jokios baimes, kad atvaziavau viena. Vis tiek zinau, kad viena tai niekaip cia nebusiu

Turkai per daug atviri zmones, kad leistu man nuobodziaut, tad net minties negali buti apie tai, kad grisiu is cia be nuotykiu
Tai ka, nuvaziavau pas Julyte i darba, pasidejau savo lagamina, o pati iskeliavau Stambulo gatveliu slifuot. Kol uzsiropsciau i statu kalneli, tai lasiniai, pajute toki paniekinima, pradejo tirpt, o plauciai primine, kad reiktu baigt man viena karta su tais rukymais. Senstu, jomajo, nes tokia pompa gavau, kad maniau, jog paskutinioji artinasi
Blogiausia, kad Lietuvoj dar turiu nesutvarkytu reikalu, tad turiu palaikyt rysi su kolegomis ir taip toliau... nesiplesim... tai tenka kazkiek laiko ir inetrneto kavinese pasedet. Cia jau pat nuobodziausia keliones dalis.
O linksmiausia ta, kad 8 vakaro viename bare prasidejo hospitalitieciu susitikimas. Kazkuri laika Stambule gyvenusi vokietaite ruosesi skrydziui i gimtaja salele, tad si proga ir buvo pagrindine svesti. susirinko klubo nariai turkai, dar buvo vokieciu, amerikieciu, olande, suomis... zodziu, visas internacionalas. Apie puse dvylikos prisiminiau, kad reiktu vaziuot miegot, nes i Azijos puse ne taip jau ir paprasta nakti nusibelst. Kai parodziau Turkijos hospitalitieciui lapeli su Julijos rastu ismargintu adresu, jis tik nusijuoke ir asake, kad sia nakti miegosiu pas ji. Esa nuvaziuot dar nuvaziuosiu i ta rajona, bet gabala vis tiek teks trenktis su taksu, o taksistas, pamates riebia blondine is karto supras, kad si nevietine ir visaip ten finansiskai mane nuskriaus.
Linksminames toliau. Pilvo sokiai kratesi visais pavidalais

Nepulsiu girtis, bet as ten geriausiai variau, nes tam turiu visus reikalingus duomenis
taip kad lasiakai ir i jokius normalius stanikus netelpantys burbulai kartais gali tapt ir dideliu privalumupo vidurnakcio atsipeikejo tas turkas, kuris turejo pas save priimt gyvent. prisimines, kad siandien turiu but Turkijoj, sunerimes parase, kodel as vis dar ne pas ji. Kaip as galiu but pas ji, jei toooks tusas vyksta

Tai emiau as ji ir pakvieciau. o jis eme ir atejo apie antra valanda nakties. ir koks buvo siurprizas, kai paaiskejo, kad ne as, o jis sveria 105 kg

(ugis jo apie 180).
Nezinau, kiek mes ten tu klubu apejom, bet veiksmas aprimo tik ketvirta ryto. Kad maza nepasirodytu, dar uzejom i kazkokia valgykla vistienos sriubos pavalgyt

Nu super, isivaizduokite, valgyt duoda visa para ir ko tik sirdis geidzia
Taip ir praejo pirmoji diena, nemiegojau lygiai para ir viena valanda. Tad praparpiau iki pirmos ir toliau isejau Stambulo gatviu slifuot. Si vakara astunta esu pakviesta i Balkananatolia night. Iejimas ir maistas kainuos 20 liru (apie 40 litu uz salotas ir karsta patiekala, dar ir rakes duos). Va teip va