hehehe, pasirodo, vis tik hamamo liekanų kertelę nufotkinau. Nors objektyvas buvo nusuktas lbaiu į mano bičiulį ir lietuvišką primenančią kopą

Oi, ir dar klausimas iškilo. O nuotraukos matosi? Nes dabar iš kito albumo kraunu, gal kažko neapsižiūrėjau
Žvelgdami nuo hamamo, iš tolo stebėjome paskutinįjį tą dieną ketinamą aplankyti objektą - amfiteatro likučius. Vaizdelis išties labai gražus - šalia tų griuvėsių įsikūręs šiuolaikiškas kaimelis. Tikra amžių sandūra.

Na, ir pagaliau amfiteatras iš arti. Labai gaila, bet fotiko elementai vis primindavo, kad tuoj nudus, tad išėjo tik dvi varganos nuotraukytės. Štai scena

O štai ir žiūrovams skirtos vietelės

Grįždami namo važiavome per kaimą, o ten - didžiuliai citrusinių vaisių sodai. Net nemaniau, kad sausis - tai pats citrinų, apelsinų, greipfrutų, mandarinų derliaus įkarštis. Vaisiai jau prisirpę, juos reikia tik nuskinti. Paskutinis mano mirštančio fotiko kadras buvo išnaudotas va kam

Aišku, nebūčiau aš lietuvaitė, jei neprichvatizuočiau keletą geltonųjų citrinaičių

Bet nuostolių niekam nepridariau, nes grįžtant mačiau ne vieną krūvelę nuskintų, tačiau kažkodėl pūti paliktų citrinų