Įkraunama...
Įkraunama...

Siūlų dieta - 3

lotuliukas.gif tai žinok mano tokia pat reakcija ir buvo.
Sako, nu tai jei tau rankos nekyla, galiu aš.
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 12:00)
viskas,IR AS I PARDUOTUVE NEIIISIU verysad.gif KOKIUS 10 METU...

na jau na jau, duodu max 3-6 men kad neisi, bet ne daugiau biggrin.gif

QUOTE(niuma @ 2010 11 05, 12:06)
Man čia nesenai iškilo klausimas - ar pirkt dar vieną kamuoliuką, bet liks jo daug, ar kitu siūlu užbaigimą daryt... Vyras sako - pirk jei nori, sakau, nu jo, bet vėl liks daug, vėl likučiai didės. Sako, tai išmesk, ko nesunaudosi...  cool.gif
Na pas mane laaaabai retai tokių drastiškų pravalymų, bet  būna.

ojezau, išprotėjai, kai sugalvosi mesti man rašyk, aš paimsiu,aš net lazdyno riešuto dydžio siulo galiuko gailiu išmest, o man prireiks

Labai gerai lėlės drabužiams kai normalaus siulo gaila, va toks sijonas išeina
user posted image
o dabar siulu pas mane tiek, plius didelis maximos maisas apie 6-7 kg

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolekcionierė: 05 lapkričio 2010 - 12:56
Žiauru siūlus mėtyt. Kaip vaikus kokius. Aš savo turto niekaip į vieną krūvą nesunešu nufotkint. N kartų jau sau pasižadėjau, kad nebeisiu, nebepirksiu, bet kur tau doh.gif Rūkyti lengviau buvo mesti, nei siūlų nebepirkt. Bet mažinu po truputį:
user posted image Megztukas (200g) sesei lauktuvių. Mėnesio gale tėvai skris, tai fotkės ant kūno tik tada ir bus. user posted image ir blauzdinės prie jo (70g)
Iš likusių numezgiau savo panai kepurę ir šalikiuką user posted image 200g, nes siūlas dvigubas.
Dabar turiu 12170g siūlų
Atsakyti
panaudoti siulu likuciai. 160g.:
user posted image
Atsakyti
Šaunu, o tai manaiu, kad aš čia viena darbuojuos.
Mano vaikio kepurė ir šalikas, 280g. Pats spalvas išsirinko
user posted image
Jau išlipau iš 12kg. Dabar siūlų likutis 11890g. Kaip jie man atsibodo, kaip noriu naujų siūlų kalno. O kad taip kažkas atsiųstų dėžę siūlų, kaip čia kažkam pasisekė rolleyes.gif
Atsakyti
Megztinis mano vaikui iš siūlų galiukų. 460g. Siūlų likutis 11430g
user posted image
Kaži, ar dar kas nors mezga? Ar jau visos savo siūlų atsargas panaikinot?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 11, 19:15)

aš, aš dar mezgu, tik įkvėpimas paskutiniu metu apleides, tai per diena tik po kelias eilutes tenumezgu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 11, 19:15)
Megztinis mano vaikui iš siūlų galiukų. 460g. Siūlų likutis 11430g
user posted image

Naiste777, o tu čia tokiais tempais rankomis mezgi? Nes man megztinį numegzt, nežinau, mėnesio reikėtų, arba reikėtų vien sėdėti ir megzti, kas nelabai realu su mano dienotvarke (norisi dar laiko ir knygai paskaityti surasti, kokiam filmui pažiūrėti ax.gif )Mezga mezga, keliais frontais. Sunkiai sekasi su kepurės MB pabaigimu, tiksliau jau šimtas kart pabaigta būtų, bet jam netinka doh.gif Tai va, idealiai užbaigt turiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenguryte: 12 lapkričio 2010 - 09:24
Rankom rankom. Labai norėčiau mezgimo mašinos, bet net nežinau kokią ją reiktų pirkt, nieko apie jas nesuprantu. O jei aš prie kompo mažiau sėdėčiau, tai tempai dar didesni būtų biggrin.gif Kartais net pyktis ima, kiek aš laiko iššvaistau doh.gif O rugsėjis artėja, į darbą reiks grįžti, tai dabar noriu atsigriebti, atsimegzti smile.gif
Atsakyti
Mano mažosios liemenė. 100g Vernito pusvilnės. Siūlų likutis 11330g
user posted image
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 17, 12:18)
Mano mažosios liemenė. 100g Vernito pusvilnės. Siūlų likutis 11330g
user posted image

kokia grazi, o ypac mergyte wub.gif
va Jus kokia sazininga dietininke smile.gif
Atsakyti
Ačiū ačiū. Aha, visos kažkur sulindo g.gif Panelė Prym, Zuviukas, Savitre su savo siūlų lobiais pasislėpė. Aš per mėnesį sunaikinau 2 kg siūlų, o kiek priaugau, nesakysiu tongue.gif Tai man bereikia pusmečio maždaug ir nebeturėsiu tų atsibodusių siūlų. Pirksiu naujų!!!!
Atsakyti