Sveikutes

ojj su kokiais skausmeliais jus cia gyvenate, visoms

pati irgi turiu bedukiu... man daryta irgi stuburo rentgenas, tai osteochondroze, spongioartroze ir lordoze atrodo, ir dar priekinej daly krutines lastoj pasislinkes stuburas i i kaire puse.. buvo uzejes tirpimas kaires kaijos, po mankstu, baseino, masazu ir purvo lyg jau nk (praeje 2metai), o siaip labai su sprandu bedos, didesni pakitimai C5 ir C6 slanksteliuose... bet gyd nk nesiulo, tipo jai noriu eit vel i masazus ir t.t. o dar paskutiniu metu mane kamuoja peciu skausmai, ne tiek apacios nugaros, bet kur plauciai, toj vietoj

pasisukus i kaire puse dusina, ir siaip tirpimai ranku, svaigimai galvos... nzn ga daryti... vaiksciojau pas neurologe, tai ka sako, nk cia tau blogo, pagerk milgama ir praeis... buna uzeina priekinej daly tokia skausmai ir eina i rankas.. ir sirdi atrodo skauda, jau ir pas sirdies gyd vazineju, sake viskas ok, tik dar prasidejo permusinejimai ir pulsas uzkyla, bet siaip esu jautruole..... po dvieju vaikuciu visai baigiu subyreti, pirma vaika tai beveik iki metuku migdziau ant ranku, nu nk kitaip nemiegojo... su antru irgi - rankinukas, nes turejo bedu su atpylinejimu.. tai kai nesioju atrodo nk neskauda, o tik nenesu ant ranku ir skausmai peciuose... nzn kur kreiptis, nes jau gyd as pati atsibodau.... pati ir bijau mankstintis, nes kad blogiau neprisidaryciau, beto dar ziema bandziau sportuoti, tai kelieni dar operuot reikes, bes truko meniskas, aisq gyd liepe teptis, kompresus det, kol galiausia issiprasiau kad siustu kur nors ziuretis...