Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmas

Apklausa: Į ŠIĄ TEMĄ UŽSUKAU, NES: (223 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
ir mane kamuoja nugaros skausmai verysad.gif iki gimdymo nekreipiau i tai demesio kol nepradejo eiti diegliai i koja verysad.gif lankiau masazus , leidausi b grupes vitaminus.po gimdymo tie skausmai tik sustiprejo ir dar plius pradejo tirpti plastaka ir koja.vel lankiau masazus, geriau b grupes vitaminus ir lankiau baseina.buvo super.dabar vel tas pats.masazistas sake i puse metu pasidaryt karta masaza nes kitaip kaput bus schmoll.gif
Atsakyti
Aš tai va,galiausiai nukeliavau iki ligoninės su savo skausmais verysad.gif o dėl ko skauda-neaišku net po rezonanso verysad.gif Spalio mėn.darysiuos dar vieną rezonansą,gal tas ką parodys...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ojj su kokiais skausmeliais jus cia gyvenate, visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif pati irgi turiu bedukiu... man daryta irgi stuburo rentgenas, tai osteochondroze, spongioartroze ir lordoze atrodo, ir dar priekinej daly krutines lastoj pasislinkes stuburas i i kaire puse.. buvo uzejes tirpimas kaires kaijos, po mankstu, baseino, masazu ir purvo lyg jau nk (praeje 2metai), o siaip labai su sprandu bedos, didesni pakitimai C5 ir C6 slanksteliuose... bet gyd nk nesiulo, tipo jai noriu eit vel i masazus ir t.t. o dar paskutiniu metu mane kamuoja peciu skausmai, ne tiek apacios nugaros, bet kur plauciai, toj vietoj doh.gif pasisukus i kaire puse dusina, ir siaip tirpimai ranku, svaigimai galvos... nzn ga daryti... vaiksciojau pas neurologe, tai ka sako, nk cia tau blogo, pagerk milgama ir praeis... buna uzeina priekinej daly tokia skausmai ir eina i rankas.. ir sirdi atrodo skauda, jau ir pas sirdies gyd vazineju, sake viskas ok, tik dar prasidejo permusinejimai ir pulsas uzkyla, bet siaip esu jautruole..... po dvieju vaikuciu visai baigiu subyreti, pirma vaika tai beveik iki metuku migdziau ant ranku, nu nk kitaip nemiegojo... su antru irgi - rankinukas, nes turejo bedu su atpylinejimu.. tai kai nesioju atrodo nk neskauda, o tik nenesu ant ranku ir skausmai peciuose... nzn kur kreiptis, nes jau gyd as pati atsibodau.... pati ir bijau mankstintis, nes kad blogiau neprisidaryciau, beto dar ziema bandziau sportuoti, tai kelieni dar operuot reikes, bes truko meniskas, aisq gyd liepe teptis, kompresus det, kol galiausia issiprasiau kad siustu kur nors ziuretis... doh.gif
Atsakyti
Mama domisi šuns vilnos diržu, gal kuri bandėt, ar labai odos neerzina, ar yra poveikis?
Atsakyti
O mes susigundeme DORMEO ir nuolat skauda nugara. Su tokia mintim rytais ir prabundu. Kitiems su juo viskas super. Keista. Kiekvienam savo.
Atsakyti
QUOTE(Sellija @ 2012 11 22, 14:51)
Mama domisi šuns vilnos diržu, gal kuri bandėt, ar labai odos neerzina, ar yra poveikis?

Laikos vilnos dirzas yra stipriai sildantis.Toki dazniausiai renkasi radikulitui.
Atsakyti
Labuka,gal kuri naudojate pregabalin.kokia jo kaina,ar padeda?
Atsakyti
Laba diena,gal zinot kur geriausia man butu kreiptis?Pries 8 savaites sportavu ir visai nepagalvojau,kad negalima man daryt vieno pratimo.Viena pratima dariau kur treniruoja pecius,uz tokiu rankenu paimi ir kilnoji i virsu.Pakilnojau i virsu,nusimaudziau ir ejau namo ir pajutau dideli astru skausma kaireje puseje.Visai nepagalvojau,kad man sito pratimo negalima daryt,nes mano stuburas yra 12 laipsniu pakrypes i kaire.Skausmas tesesi 8 savaites,pasidariau magnetini rezonansa,tai is jo kinezoterapiaute pasake,kad man uzspaustas nervas ir parode kokia reikia daryt mankstas,bet vis vien man nepraeina,nezinau kur kreptis.
Atsakyti
sveiki man aktualus toks klausimas turiu stuburo isvarza siemet buvo paskirta antrine reabilitacija norejau paklausti ar man priklauso vandens proceduros dar siemet ar ne siuo metu esu bedarbe
Atsakyti
Kur patartumete kreiptis esant stipriam nugaros skausmui?
Atsakyti
QUOTE(AUSTEJAMA @ 2014 07 02, 11:46)
Kur patartumete kreiptis esant stipriam nugaros skausmui?

Patarciau pas gydytoja traumotologa: gali buti stuburo slankstelio isnirimas. Daktaras apziuri, apciupineja kiekviena slanksteli, jei reikia-istato, jei ne jo sfera-nukreipia pas gydytojus neurologus(del isvarzos itarimo) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sena pažįstama: 02 liepos 2014 - 10:54
Pirmiausiai pas gydytoją neurologą, vėliau jis nusiųs kur reikės. Iki tol pagerkit kokio diklofenako ir jei nesat alergiška milgammos ar kokio kito B gr.vitamino.
Atsakyti