QUOTE(denaxa @ 2012 01 15, 13:30)
...kamuoja skausmai,lengviau tik po baseino sporto klube buna...kazkaip itariu,kad tos isvarzos is pradziu gal dar ir nebuvo,bet po visu mankstu umioj stadijoj...   Pasieskojau info apie isvarzu gydyma,tai visur raso kad umioj stadijoj butinas lovos rezimas,ir tik nurimus skausmams-fizioterapija ir mankstos,o man visa sita is karto skyre...kazkaip itariu,kad ir tos isvarzos pradzioje gal nei nebuvo dar...
 Pasieskojau info apie isvarzu gydyma,tai visur raso kad umioj stadijoj butinas lovos rezimas,ir tik nurimus skausmams-fizioterapija ir mankstos,o man visa sita is karto skyre...kazkaip itariu,kad ir tos isvarzos pradzioje gal nei nebuvo dar... 
 Pasieskojau info apie isvarzu gydyma,tai visur raso kad umioj stadijoj butinas lovos rezimas,ir tik nurimus skausmams-fizioterapija ir mankstos,o man visa sita is karto skyre...kazkaip itariu,kad ir tos isvarzos pradzioje gal nei nebuvo dar...
Va apie ka siose temose ir kartojau nenustodama.
NEGALIMA JOKIU MANKSTU, KADA YRA NENURIMES SKAUSMAS

Nes pati padariau ta pacia klaida

QUOTE(Opossumus84 @ 2012 01 23, 16:57)
 MRT parode kad turiu 2!! isvarzas, viena is kuriu tokia didele, kad bet kuria minute gali trukti.. 
Po operacijos man buvo pasakyta, stuburo lyga issigydyti neimanoma, ji progresuos, galima tik suletinti si procesa, o daryti tai reikia saugojant save, reguliariai darant pratymus, keiciant mityba, metant svori, priziurint save..
Sudetinga istorija  Po operacijos man buvo pasakyta, stuburo lyga issigydyti neimanoma, ji progresuos, galima tik suletinti si procesa, o daryti tai reikia saugojant save, reguliariai darant pratymus, keiciant mityba, metant svori, priziurint save..

Del issigydymo - noreciau ir sutikt, ir nesutikt. Prie kompetentingos pagalbos tas isvarzas galima pamirsti visam likusiam gyvenimui, taciau, be abejo, iki tol vyke pokyciai nepataisomi, tik sustabdomi, koreguojami.
Stiprybes jums