Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmas

Apklausa: Į ŠIĄ TEMĄ UŽSUKAU, NES: (223 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
parasykite patarimuskaip elgtis kai "susuka" iki negalejimo islipt is lovos... verysad.gif
Atsakyti
kamuoja stiprus skausmai sad.gif o ir stuburas kreivas jau nuo vaikystes,dabar dar labiau,nezinau bet niekaip nepavyksta sedeti tinkamai sad.gif daktare buvo siuntus i masazus,baigus vaiksiot,man visai nebeskaudejo,bet vel atsinaujino
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2012 02 26, 23:24)
Sveikos  smile.gif Gal kartais jums teko girdeti, ar esant nugaroms skausmams, skoliozei, galima sukti lanka ar vis tik nepatartina? Gal kas susidure su gydytoju nuomone siuo klausimu?

Na man su dviem išvaržom, diskoze, spondiloartroze juosmeninėj daly gydytojas leido šokius lankyt (kad bendras fizinis aktyvumas būtų). O ten OHOHO kokie viražai klubais daromi (atitinkamai ir stuburas lankstosi).
Pati negaliu patikėti, kad prieš gerus metus šliaužiojau, o dabar džaivas varau. Kaifas koooks. biggrin.gif Ir nieko neskauda, o skauda tik, kai nepatogiai pasilenkiu arba atsibundu po miego susirietus į kamuoliuką
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vien Tik: 10 balandžio 2012 - 13:18
Laba diena visoms,
Ieskau pagalbos su tokia problema...nebegaliu issedeti visa diena darbe kaip siaubingai skauda nugara. Gali atrodyti juokinga, bet patikekit nei begt nei rekt...
Kolege sake kad masazas labai padeda, bet mano galva kiek as ten buvau tai tik pinigu svaistymas. Kad Masazas malonu negaliu gincytis, bet kad padetu... Gal kam teko susidurti su tokia problema? Kur kreipetes, ka daret?
Atsakyti
Pabandykite vertikalias vonias, man labai padėjo, nes aš taip pat turiu šią problemą.
Atsakyti
welniūkštė ,su skalioze ar kifoze juosmeninej daly lanko sukt negalima, issijudina " vestibuliarinis" aparatas.Pradeda daznet nugaros " susukimai" ir skausmai.

Kas del masazu, tai reikia gero masazisto - mediko.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2012 05 10, 23:09)
welniūkštė ,su skalioze ar kifoze juosmeninej daly lanko sukt negalima, issijudina " vestibuliarinis" aparatas.Pradeda daznet nugaros " susukimai" ir skausmai.

Vestibiuliarinis aparatas yra galvoje, tiksliau vidineje ausyje , tai jeigu sukant lanka labai galvos nemataskuosite -tai galva ir neapsisuks biggrin.gif
Esant kifozei lanka sukt ir sukt thumbup.gif
esant skoliozei- ziurint kokia ji-kurios dalies, koks kampas, kokia raumenu bukle ir t.t. -diskutuotina -individualu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cukija @ 2012 05 10, 14:15)
Laba diena visoms,
Ieskau pagalbos su tokia problema...nebegaliu issedeti visa diena darbe kaip siaubingai skauda nugara. Gali atrodyti juokinga, bet patikekit nei begt nei rekt...
Kolege sake kad masazas labai padeda, bet mano galva kiek as ten buvau tai tik pinigu svaistymas. Kad Masazas malonu negaliu gincytis, bet kad padetu... Gal kam teko susidurti su tokia problema? Kur kreipetes, ka daret?

Pradzioj reiketu apsilankyti pas gydytoja ir issiaiskinti,kodel skauda,nes nezinant priezasties galima prisizaisti...
O siaip,pagrindas-nugaros raumenu stiprinimas,taigi,mankstos (reikia zinoti kaip mankstintis,todel reikia zinoti ir skausmo priezasti),plaukimas irgi labai gerai-nuima skausma,tuo paciu ir atpalaiduoja,ir stiprina raumenis.Masazas padeda,bet jis turi buti gydomasis (ji paskirs gydytojas poliklinikoj ir daug nekainuos),velgi-tam reikia zinoti priezasti,su skirtingom problemom skirtingai masazuojasi.
Atsakyti
QUOTE(Vaidutia @ 2012 05 10, 23:09)

Gal vertebralinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki

Mankštos ir masažas padėjo trumpam ..po trečio nieštumo niekaip neatsistato g.gif kas dar belieka baseinas ?akupunktūra?su jok ?

mankštą darant pradėjo dažnai klubas atsirakint na ir skausmelis jomajo doh.gif doh.gif verysad.gif atrodo pratimai elementarūs kasdien daromi truputi pakeičiant kitu g.gif ...

na nesijuokit bet paklausiu blush2.gif mūsų Klaipėdos Akropolyje stovi ir veikia aišku biggrin.gif tie masažuokliai- kapsulės kur atsiguli uždaro ir purškia vandenį ..kažin ar jie veiksmingi na nėra labai ir brangu žiurim akicijos vis atliekamos vis nedrįstu gultis nors vyras jau nekartą ragino g.gif gal porą kart į savaitę tikrai būtų naudinga ...na nepamenu kaip jie vadinasi limfo...tratata ar kaip ten blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samantila: 07 rugsėjo 2012 - 10:38
Siaubingai nugarą skaudėdavo tik pirmus mėnesius po gimdymo, dabar ačiū dievui nebeskauda... unsure.gif
Atsakyti
aš vos gyva nuo nugaros skausmo verysad.gif jau porą dienų jis nepakeliamas darosi verysad.gif Skauda miegant,sėdint,stovint.Pasilenkt pasilenkiu ir tada surakina nerealus skausmas,kad atsitiest negaliu,iš lovos vos pasikeliu,nuo kėdės-irgi sunkiai.Pas neurologą spalio pačiam gale doh.gif Nebežinau ką daryt.Pipirinis pleistras užklijuotas,nuskausminamuosius/priešuždegiminius geriu,Bgr.vit.kompleksą geriu... unsure.gif Šian jau kelis kartus buvau arti važiavimo į Greitosios pagalbos ligoninę,bet pagalvojau..ką man ten padarys?Pasakys neurorubiną vartot,kurį ir taip naudoju,priešuždegiminius ir tiek...
Atsakyti