Įkraunama...
Įkraunama...

Nugaros skausmas

Apklausa: Į ŠIĄ TEMĄ UŽSUKAU, NES: (223 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Žydrute, jei turi problemų, tai masažinė lova gėris.Dar šiuo atveju gėris yra ir ekstrasensai blush2.gif Poveikis pasveikimui toks pat, kaip ir numirėliui žvakės smile.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charite: 06 lapkričio 2010 - 14:38
QUOTE(Žydrutė @ 2010 11 06, 14:43)
Ypač daug gerų atsiliepimų apie Navasan masažinę lovą.

Ou ye!!!!!!! Kaip as pasiilgau lovu reklamu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Zydrute, praskaidrinai man diena thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Nusipirk kokias 7. Galesi kiekviena diena vis ant kitos miegoti. Tai ir poveikis bus 7gubas lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
O ko jus tokios jautrios reklamai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 06, 15:57)
O ko jus tokios jautrios reklamai? smile.gif

O todel, kad zmones patikeje tokiomis nesamonemis, praranda labai brangu laika, kuri galetu skirti normaliam gydymuisi 4u.gif T.y. aktyviam darbui su savim - raumenuku stiprinimui, organizmo grudinimui ir t.t. Aisku, malonu, kai girdi vizija, kad pagulejus ant lovos, issigydisi visas ligas... Bet ziurekim i tai realiai.... Be savo paties ideto darbo, su nugaros problemomis nesusitvarkysi doh.gif
Kitas dalykas - reklamoms yra kiti forumo puslapiai, cia, kaip as suprantu, reklama yra uzdrausta. Tai ir laikykimes taisykliu 4u.gif
Atsakyti
Aisku, linute. Jau tikrai pagulejus lovoje, niekur problemos nedingsta.
Tik gal zmogus ir nenorejo nieko reklamuot, tik suzinot. Gal tie, kurie dar neseniai susidure su nugaros problemomis, dar tiki ir tom lovom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 06, 16:19)
Gal tie, kurie dar neseniai susidure su nugaros problemomis, dar tiki ir tom lovom smile.gif

Tai tada ta tikejima reikia kuo skubiau ismusti 4u.gif Reikia tiket savim, o ne kazkokiom lovom doh.gif ax.gif
Nei lovos, nei tepalai, nei stebuklingos tabletes, niekas nepades doh.gif
Atsakyti
Keletą dienų patinginiavau, beveik nesimankštinau ir šiandien jau nugarą pajutau...Reikia mesti visus tinginius pro langą ir eiti judėti krutėti...
Atsakyti
Jus be reikalo taip liguistai į mano klausimą sureagavote. Jokios reklamos aš daryti nesiruošiau. Aš jums taip pat pritariu, kad žmogus turi rūpintis savo sveikata. Aš paprasčiausiai paklausiau, gal kuriai teko susidurti su tomis reklamuojamomis masažinėm lovom.
Aš lankau jogos treniruotes, kartą į savaitę einu į šokių repeticijas. Taip, kad tikrai šiek tiek dėmesio skiriu sau.
Atsakyti
QUOTE(Žydrutė @ 2010 11 06, 16:15)
Jus be reikalo taip liguistai į mano klausimą sureagavote. Jokios reklamos aš daryti nesiruošiau. Aš jums taip pat pritariu, kad žmogus turi rūpintis savo sveikata. Aš paprasčiausiai paklausiau, gal kuriai teko susidurti su tomis  reklamuojamomis masažinėm lovom.
Aš lankau jogos treniruotes, kartą į savaitę einu į šokių repeticijas. Taip, kad tikrai šiek tiek dėmesio skiriu sau.

Mano ne viena pažįstama ėjo ant tų lovų pasimasažuoti ir blogų atsiliepimų nė vieno negirdėjau, o vienos bičiulės mama ją nusipirko. Na, relaksas dar niekam nepakenkė.
Atsakyti
Sveikos merginos, 4u.gif
Turiu problemu su nugaros skausmu ir as.Pirmame puslapyje ideti pratimai turbut ne visi tinka ,reikia atsirinkti kurios galima daryti ,o kurios ne?Gal galite patarti 4u.gif
Atsakyti
Mano mamai vasara diagnozavo isvarza (as matyt i savo mama biggrin.gif ), ir grieztai uzdraufe tokias lovas - sake gali tik pakenkti jei dirgins ten, kur negalima - nejuokai tai.
Atsakyti
Aš irgi kažkada bandžiau tą lovą, kol mano juosmeninė nugaros dalis neskaudėjo. Tai taip sudirgino mano krūtininę dalį, kad vos bepajudėjau. Nu galvojau gal čia pirmą kartą toks poveikis. Antrą kartą pračiau kad manęs tom srovėm neliestų, tai kitas reikalas smile.gif Bet tik neturint jokių problemų, kai nori parelaksuot smile.gif Nors ir tad, jaučiu, kad imčiau baseine paplaukiot, nei ten gulėt smile.gif
o dėl to Tibeto pratimų, pabandysiu ateinančią savaitę jų nedaryt, o vietoj jų ryte - nors kelis tempimo pratimus mirksiukas.gif
Atsakyti