QUOTE(Žydrutė @ 2010 11 06, 14:43)
Ypač daug gerų atsiliepimų apie Navasan masažinę lovą.
Ou ye!!!!!!! Kaip as pasiilgau lovu reklamu
Nusipirk kokias 7. Galesi kiekviena diena vis ant kitos miegoti. Tai ir poveikis bus 7gubas
O ko jus tokios jautrios reklamai?
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 06, 15:57)
O todel, kad zmones patikeje tokiomis nesamonemis, praranda labai brangu laika, kuri galetu skirti normaliam gydymuisi
Kitas dalykas - reklamoms yra kiti forumo puslapiai, cia, kaip as suprantu, reklama yra uzdrausta. Tai ir laikykimes taisykliu
Aisku, linute. Jau tikrai pagulejus lovoje, niekur problemos nedingsta.
Tik gal zmogus ir nenorejo nieko reklamuot, tik suzinot. Gal tie, kurie dar neseniai susidure su nugaros problemomis, dar tiki ir tom lovom
Tik gal zmogus ir nenorejo nieko reklamuot, tik suzinot. Gal tie, kurie dar neseniai susidure su nugaros problemomis, dar tiki ir tom lovom
QUOTE(dinazaure @ 2010 11 06, 16:19)
Gal tie, kurie dar neseniai susidure su nugaros problemomis, dar tiki ir tom lovom 
Tai tada ta tikejima reikia kuo skubiau ismusti
Nei lovos, nei tepalai, nei stebuklingos tabletes, niekas nepades
Keletą dienų patinginiavau, beveik nesimankštinau ir šiandien jau nugarą pajutau...Reikia mesti visus tinginius pro langą ir eiti judėti krutėti...
Jus be reikalo taip liguistai į mano klausimą sureagavote. Jokios reklamos aš daryti nesiruošiau. Aš jums taip pat pritariu, kad žmogus turi rūpintis savo sveikata. Aš paprasčiausiai paklausiau, gal kuriai teko susidurti su tomis reklamuojamomis masažinėm lovom.
Aš lankau jogos treniruotes, kartą į savaitę einu į šokių repeticijas. Taip, kad tikrai šiek tiek dėmesio skiriu sau.
Aš lankau jogos treniruotes, kartą į savaitę einu į šokių repeticijas. Taip, kad tikrai šiek tiek dėmesio skiriu sau.
QUOTE(Žydrutė @ 2010 11 06, 16:15)
Jus be reikalo taip liguistai į mano klausimą sureagavote. Jokios reklamos aš daryti nesiruošiau. Aš jums taip pat pritariu, kad žmogus turi rūpintis savo sveikata. Aš paprasčiausiai paklausiau, gal kuriai teko susidurti su tomis reklamuojamomis masažinėm lovom.
Mano ne viena pažįstama ėjo ant tų lovų pasimasažuoti ir blogų atsiliepimų nė vieno negirdėjau, o vienos bičiulės mama ją nusipirko. Na, relaksas dar niekam nepakenkė.
Sveikos merginos,
Turiu problemu su nugaros skausmu ir as.Pirmame puslapyje ideti pratimai turbut ne visi tinka ,reikia atsirinkti kurios galima daryti ,o kurios ne?Gal galite patarti
Turiu problemu su nugaros skausmu ir as.Pirmame puslapyje ideti pratimai turbut ne visi tinka ,reikia atsirinkti kurios galima daryti ,o kurios ne?Gal galite patarti
Mano mamai vasara diagnozavo isvarza (as matyt i savo mama
), ir grieztai uzdraufe tokias lovas - sake gali tik pakenkti jei dirgins ten, kur negalima - nejuokai tai.
Aš irgi kažkada bandžiau tą lovą, kol mano juosmeninė nugaros dalis neskaudėjo. Tai taip sudirgino mano krūtininę dalį, kad vos bepajudėjau. Nu galvojau gal čia pirmą kartą toks poveikis. Antrą kartą pračiau kad manęs tom srovėm neliestų, tai kitas reikalas
Bet tik neturint jokių problemų, kai nori parelaksuot
Nors ir tad, jaučiu, kad imčiau baseine paplaukiot, nei ten gulėt
o dėl to Tibeto pratimų, pabandysiu ateinančią savaitę jų nedaryt, o vietoj jų ryte - nors kelis tempimo pratimus
o dėl to Tibeto pratimų, pabandysiu ateinančią savaitę jų nedaryt, o vietoj jų ryte - nors kelis tempimo pratimus