Džakonda' laikykis
Laba diena,
Džakonda' laikykis
Nesu medike, todel visai negaliu komentuoti tavo ligos, bet tarkim osteochondroze - tai visiems zmonems budingas senejimo pozymis, kuris sitiek negalavimu tikrai neturetu sukelt. Tikrai neisivaizduoju, kas aprasyta tavo 6 ajame punkte. Nezinau, kodel, bet man atrodo, kad arba tau vistik dar nenustate skausmo priezasties, arba tai gali but ir psichologiniai dalykai. Kalbu visiskai rimtai.
Džakonda' laikykis
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 06, 11:48)
Man reikia, kad individualiai man nustatytu tik man vienai tinkama manksta. Esu pasiryzus ja ismokt ir daryt namie. Nes dabar, kai turiu tarslanksteline isvarza, smorlio isvarza ir slanksteliu portruzija, be to neinu jaunyn suprantu, kas man gali but. Be to jauciu nuolatini skausma tarp menciu. Pasak masazisto, reiktu ir ten man magneta pasidaryt, nes ir rentgenas ten parode zymiai blogesni vaizda. Bet bandysiu gal prasimankstint, nors pradejus mankstintis ir atlikti proceduras, nakti atsibundu nuo astraus alkunes skausmo. Nujauciu, lkad cia irgi nuo stuburo, nes skauda tik pagulejus, nera jokio sumusimo, patinimo. Diena skausmo alkunej visiskai nejauciu.
Ir čia ne išeitis. Išmoksi, padirbsi su savim, o paskui, deja, pratimus reikia keisti, nes prie tų pačių priprantam, raumenų balansas keičiasi - nereikėtų "užsiciklinti" ties vienu pratimų rinkiniu. Tai gerai 2-3 mėn., po to būtina kai ką keisti - priklusomai nuo to, kur didesnė ar mažesnė pažanga - na, nelabai čia aišku, bet principas, manau, turėtų būti aiškus
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 08, 12:50)
Ir čia ne išeitis. Išmoksi, padirbsi su savim, o paskui, deja, pratimus reikia keisti, nes prie tų pačių priprantam, raumenų balansas keičiasi - nereikėtų "užsiciklinti" ties vienu pratimų rinkiniu. Tai gerai 2-3 mėn., po to būtina kai ką keisti - priklusomai nuo to, kur didesnė ar mažesnė pažanga - na, nelabai čia aišku, bet principas, manau, turėtų būti aiškus 
Oi kaip viskas sudetinga
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 11:12)
Laba diena,
Džakonda' laikykis
Nesu medike, todel visai negaliu komentuoti tavo ligos, bet tarkim osteochondroze - tai visiems zmonems budingas senejimo pozymis, kuris sitiek negalavimu tikrai neturetu sukelt. Tikrai neisivaizduoju, kas aprasyta tavo 6 ajame punkte. Nezinau, kodel, bet man atrodo, kad arba tau vistik dar nenustate skausmo priezasties, arba tai gali but ir psichologiniai dalykai. Kalbu visiskai rimtai.
Džakonda' laikykis
Tomografiją dariausi būdama 37 m. Gydytojas pasakė, kad yra osteochondrozė ir pridūrė- jūsų amžiuje tai yra normalu. Pasijutau kaip pensininkė
QUOTE(Bezdžionė @ 2010 11 08, 11:50)
Tai reiškia, kas du-trys mėnesiai reikėtų pasilankyti pas kinezistą, kad pakoreguotų mankštą? Aš atsimenu, kai pradėjau lankytis, dievuliau dievuliau, visa virpejau kaip epušės lapas, o dabar tik vos sušilstu
Tankesnis, norėjau pasakyt
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 11:12)
Laba diena,
Džakonda' laikykis
Džakonda' laikykis
Na man dar tik 28 metai,o osteochondroze turiu jau 5 metus.
O skausmo priezasti nustate-sanariu kalkejimas.
Neseniai gryzau namo is santariskiu.Patiko kad manksta buvo skirta individualiai
QUOTE(Džakonda' @ 2010 11 08, 17:23)
Na man dar tik 28 metai,o osteochondroze turiu jau 5 metus.
Neseniai gryzau namo is santariskiu.Patiko kad manksta buvo skirta individualiai
pratimai gana lengvi,paprasti,tik kad kai kuriu negalejau atlikti del skausmo,bet siandien per daug nesistengeme,kad pirma diena labai neapkrauti 
Nu as irgi dar nesena.
Dziugu, kad patiko manksta, bet jei sitaip varzo skausmas, ar ne geriau butu ji apmalsint fizioterapija, o tik po to pas kineziterapeuta kreiptis
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 08, 17:08)
Dziugu, kad patiko manksta, bet jei sitaip varzo skausmas, ar ne geriau butu ji apmalsint fizioterapija, o tik po to pas kineziterapeuta kreiptis
Sveikatos tau
Del tu proceduru tai taip jau paskyre.
QUOTE(Džakonda' @ 2010 11 08, 17:51)
Del tu proceduru tai taip jau paskyre.
Nuo saves - pagal savo liudna patyrima - noreciau patarti: nors ir individualiai kineziterapeutas dirba, jei tik pajunti, kad kazkoks pratimas ta momenta ji darant bent kiek padidina skausmuką, nedaryk to pratimo. Pabandysi kitasyk, o tam kartui daryk kita
QUOTE(charite @ 2010 11 08, 17:59)
Nuo saves - pagal savo liudna patyrima - noreciau patarti: nors ir individualiai kineziterapeutas dirba, jei tik pajunti, kad kazkoks pratimas ta momenta ji darant bent kiek padidina skausmuką, nedaryk to pratimo. Pabandysi kitasyk, o tam kartui daryk kita 
Aciu
Man ji butent taip ir sake,ir visa laika klausia skauda ar ne