Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 19:29)
Gal galit kas pakomentuoti ką reiškia Lupus antikoagulanti (man silpnai teigiamas- 1.4) ir Homocisteins padidejes. Norma (4.40-8.10) Man 11.03. Net baisu kad kazkas ne taip. Kiek suprantu truksta B vitamino? Kazin ar galejau del to nepastoti?

O tu pati sugalvojai šiuos tyrimus pasidaryti? Ar čia Treijsas liepė?
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 21:12)
Homocisteinas - tai rodo vit B trukuma (man irgi padidejes). tai sake, folio rugsties pagert. bet kai pasakiau, kad geriu papildus su 1000 folio, sake, uzteks. bet va, kad ta B greitai sunyksta susinervinus.
O del Lupus antikoaguliantus - man normoj... o ka jis reiskia??

O koks tavo Homocisteinas? Lupus antikoaguliantus man atrodo kad cia trombocitai (kraujo krešėjimas).
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 20:21)
nelabai ilgai, bet vistiek dar vienu lietuviu sulaukiau  biggrin.gif

tai kad turbut LV lietuviu daugiau nei paciu latviu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 02, 21:25)
O tu pati sugalvojai šiuos tyrimus pasidaryti? Ar čia Treijsas liepė?

Treisas liepė pats.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 20:32)
O koks tavo Homocisteinas? Lupus antikoaguliantus man atrodo kad cia trombocitai (kraujo krešėjimas).

pas mane homocisteins 8.9... bet daugiau nusprendem atideti del rupesciu darbe ir mano tokios nervines busenos, nei del tu tyrimu... ax.gif norim, kad viskas butu super, o ne siaip sau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MonaJ @ 2010 11 02, 21:35)
pas mane homocisteins 8.9... bet daugiau nusprendem atideti del rupesciu darbe ir mano tokios nervines busenos, nei del tu tyrimu...  ax.gif  norim, kad viskas butu super, o ne siaip sau...  blush2.gif

Pas tave mazas nukrypimas. Pas mane 11,03. Daugiau biski. Na tikiuos tai nesutrukdys kitam IVF wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 20:39)
Pas tave mazas nukrypimas. Pas mane 11,03. Daugiau biski. Na tikiuos tai nesutrukdys kitam IVF wink.gif

tai pavartoti b grupes reikia - jos neimanoma perdozuoti. as irgi uzsisakiau naturaliu, nes stresas labai naikina b grupe... doh.gif uzsisakiau naturaliu, mamytei mano labai padejo - sako, nu atrodo, zmones pikti, nervingi aplink, bet, sako - nu nesinervini tiesiog... biggrin.gif tai as sakiau, man irgi reikia... nes paskut. metu pastebiu, kad net TV ar radijas siek tiek garsiau paleistas erzina... tai reikes "pasikraut" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 02, 20:47)
Turėjom 7 IUI, šis buvo 2 IVF, buvo LT pirmas ir dar bandymas su snaigėmis, deja, nepavykę...
Darėm šįkart LV; mergaitės, tik jūsų dėka SM sužinojau apie gyd.Treijs  wub.gif

4u.gif Toks ilgas kelias... Su gera pabaiga wub.gif Aukit, stiprėkit 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Labai džiaugiuosi už tave smile.gif Pati turėjau 7IUI ir nusprendžiau 1IVF daryti pas Treijs. SM dėka aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 16:29)
Gal galit kas pakomentuoti ką reiškia Lupus antikoagulanti (man silpnai teigiamas- 1.4) ir Homocisteins padidejes. Norma (4.40-8.10) Man 11.03. Net baisu kad kazkas ne taip. Kiek suprantu truksta B vitamino? Kazin ar galejau del to nepastoti?

Lupus rodo kraujo krešėjimą, jis tiriamas ir AFS nustatymui ax.gif Teks IVF metu pavartoti kraują skystinančius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 02, 20:03)
Homocisteinas padidėjęs ir Lupus antikoaguliantas padidejas. Ziuresiu ka sakys del tyrimu atsakymu gydytojas.

As savo saltiniuose radau, kad padidejes homocisteinas rodo didesne galimybe "tureti" tromoboze nestumo metu. Man teko sita laime ir kazkada del jos teko klinikose paguleti. Pagal gydytoju reakcijas, sakyciau, gana retas reiskinys.

Bet niekur neradau, kad sis rodiklis butu risamas su IVF'o sekme ar nesekme. Aisku, geriau, kad viskas butu normoje...
Atsakyti
QUOTE(sniege555 @ 2010 11 02, 15:27)
Merginos,  man šokas ...    10 DPĮ  gavau  128,2. Dar net Treijsui nepaskambinau...

Labai grazus skaiciukai thumbup.gif sveikinu!! 4u.gif
Atsakyti
vaistukai jau isgraibstyti 4u.gif

QUOTE(euromergele @ 2010 11 02, 11:29)
Crinono (po 125 Lt/dez)

Atsakyti