Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

Euromergele kokie planai? mirksiukas.gif Ar tik pas Treisa? ar tuo paciu metu ir pas Bykova vazinesit?...Niekaip neapsisisprendziu r vaziuot tik pas Treisa? ar vaziuot ir pas Bykova?...kuo toliau skaitau apie ja-tuo man maziau pasitikejimo kelia si gydytoja ir jos gydymo metodai....
Ir nu bliamba negaliu atleisti sau,kad nesumasciau vaziuoti pas Treisa 11.01-juk tik pas mus nedarbo diena,pas juos buvo darbo-buciau ramiai nuvaziavus be jokiu issiprasinejimu is darbu doh.gif .. blink.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
as gi jau pas ja buvau, ir LIT dare, ir IVF po to dariau, ir nei vienos kiausialastes geros nebuvo - tai jau tikrai daugiau pas ja zygiu nebekartosiu biggrin.gif

QUOTE(Dijav @ 2010 11 03, 11:50)
... ir pas  Bykova vazinesit?...

Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 11 03, 12:50)
Euromergele kokie planai? mirksiukas.gif Ar tik pas Treisa? ar tuo paciu metu ir pas  Bykova vazinesit?...Niekaip neapsisisprendziu r vaziuot tik pas Treisa? ar vaziuot ir pas Bykova?...kuo toliau skaitau apie ja-tuo man maziau pasitikejimo kelia si gydytoja ir jos gydymo metodai....
Ir nu bliamba negaliu atleisti sau,kad nesumasciau vaziuoti pas Treisa 11.01-juk tik pas mus nedarbo diena,pas juos buvo darbo-buciau ramiai nuvaziavus be jokiu issiprasinejimu is darbu doh.gif .. blink.gif
Sekmes 4u.gif

Žiūriu dauguma veteranių į LV persikėlė/persikelia mirksiukas.gif
Sėkmės 4u.gif
Aš taip pat kol kas skeptiškai nusiteikusi dėl Bykovos, bet nežiūrint į tai, buvau pirmai konsultacijai. O ką daugiau belieka daryt, juk griebiamės už šiaudo smile.gif Žodžiu dėl jos dviprasmiška nuomonė, o gal... g.gif
Atsakyti
sveikos paneles,

Pas mane naujienos nekokios vel tas prakeiktas I...jau nezinau smegeneles nebeatlaiko spaudimo,spejau posmeli nuverkt,po valandos pasiziuriu i testuka neryski II juostele...
TUOJ ISPROTESIU!
Atsakyti
Dijav, startuosit vėl? ax.gif
Atsakyti
Neturi kaip kraujo priduoti ? Išprotėti galima nuo tokių abejonių, būtų ramiau. Bet testai retai šiaip sau vaiduokliauja.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 11 03, 13:42)
Neturi kaip kraujo priduoti ? Išprotėti galima nuo tokių abejonių, būtų ramiau. Bet testai retai šiaip sau vaiduokliauja.

Bandysiu dar ryt ryte viena ir po ryt viena pasidaryt gal ka daugiau parodys.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 13:56)
Bandysiu dar ryt ryte viena ir po ryt viena pasidaryt gal ka daugiau parodys.

Oi, jauciu teigiama testa rytoj 4u.gif as tai jau tave sveikinu, zinok wub.gif
Atsakyti
Merginos,

Gal žinote kaip skaičiuojamos nėštumo savaitės po IVF: ar nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos ar nuo įdėjimo.
Noriu registruotis pas genetikus, o ten paklausė kiek savaičių?. Pasakiau kad trečia (čia paskaičiavau nuo įsodinimo), bet dabar galvoju gal ne taip reikėjo skaičiuoti?
Pas daktarę dar nebuvau, tik antradienį, o registruotis į Santariškes tai reikia iš karto pastojus, nes labai sunku patekti.
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 13:33)
sveikos paneles,

Pas mane naujienos nekokios vel tas prakeiktas I...jau nezinau smegeneles nebeatlaiko spaudimo,spejau posmeli nuverkt,po valandos pasiziuriu i testuka neryski II juostele...
  TUOJ ISPROTESIU!

Taip ir man buvo su tais testukais smile.gif nestuke.gif
Papildyta:
QUOTE(picca @ 2010 11 03, 13:57)
Merginos,

Gal žinote kaip skaičiuojamos nėštumo savaitės po IVF: ar nuo pirmos paskutinių mėnesinių dienos ar nuo įdėjimo.
Noriu registruotis pas genetikus, o ten paklausė kiek savaičių?. Pasakiau kad trečia (čia paskaičiavau nuo įsodinimo), bet dabar galvoju gal ne taip reikėjo skaičiuoti?
Pas daktarę dar nebuvau, tik antradienį, o registruotis į Santariškes tai reikia iš karto pastojus, nes labai sunku patekti.

Nuo pirmos paskutiniu mensiniu dienos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 13:33)
sveikos paneles,

TUOJ ISPROTESIU!

Man lygiai taip pat buvo iš karto nieko, o po 1-2 val pasirodydavo, Testą dariau 10 dpį, tai tą vaiduoklį tik pro padidinamą stiklą įžiūrėti buvo galima ir dar atitinkamai pakreipus. Sako jie šiaip nepasirodo. O HCG parodė nėštumą 11 dpį. Kelinta tavo šiandien diena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo picca: 03 lapkričio 2010 - 13:03
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 03, 13:41)
Dijav, startuosit vėl? ax.gif

Nežinau nei kaip tą pavadinti...1,5 metų neprisiruošiu nuvažiuoti pas Treisą-arba susiruošiu ir baimė neapsakyta sukyla...arba laiko nėra-trankaus po užsienius biggrin.gif. Kažkokio ir kažkieno laukiu spyrio į užpakalį, o tai stoviu vietoje-o laikas ne mano naudai doh.gif ..iš tikro tai žiauriai bijau...
Dėkui ,kad domiesi 4u.gif
Atsakyti