Įkraunama...
Įkraunama...

IVF vilties namai

QUOTE(picca @ 2010 11 03, 14:02)
Man lygiai taip pat buvo iš karto nieko, o po 1-2 val pasirodydavo, Testą dariau 10 dpį, tai tą vaiduoklį tik pro padidinamą stiklą įžiūrėti buvo galima ir dar atitinkamai pakreipus. Sako jie šiaip nepasirodo. O HCG parodė nėštumą 11 dpį. Kelinta tavo šiandien diena?

Siandien 14dpi,tikiuosi ryt pariskes II

Beta,dar nesveikink labai bijau kad nenubaidytum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 14:33)
sveikos paneles,

Pas mane naujienos nekokios vel tas prakeiktas I...jau nezinau smegeneles nebeatlaiko spaudimo,spejau posmeli nuverkt,po valandos pasiziuriu i testuka neryski II juostele...
  TUOJ ISPROTESIU!

Jeigu neprasidėjo mmm, nepergyvenk. Geriau kad būtų galimybė pasidaryti HCG, tada būtų aiškiau.
Man 1 IVF trečią mmm dieną testas kažkur po 20 min. parodė antrą neryškią juostelę, deja... dabar galiu tik spėliot...
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 14:09)

tfu tfu tfu smile.gif laikom tyliai kumsukus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 14:09)

Nu gerai, nesveikinu bigsmile.gif Bet kai isaiskes, kad viskas gerai, tai zinok, kad as tave pirma pasveikinau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Beta1 @ 2010 11 03, 14:30)
Nu gerai, nesveikinu  bigsmile.gif  Bet kai isaiskes, kad viskas gerai, tai zinok, kad as tave pirma pasveikinau  lotuliukas.gif

Ok susitarem smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 03, 00:38)
Lupus rodo kraujo krešėjimą, jis tiriamas ir AFS nustatymui ax.gif Teks IVF metu pavartoti kraują skystinančius ax.gif

O jeigu man jis padidejes tai gali buti kad man AFS? reikia papildomai gal kazka išsitirti?
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas.uk @ 2010 11 03, 13:56)
Bandysiu dar ryt ryte viena ir po ryt viena pasidaryt gal ka daugiau parodys.

O ar nėra galimybės HCG padaryti? Tada tai jau būtų patvirtinimas. Bet tie testai tai irgi šiaipsau nevaiduokliauja schmoll.gif Laikykis 4u.gif Viskas čia pas tave turi būti gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2010 11 03, 11:06)
Nežinau nei kaip tą pavadinti...1,5 metų neprisiruošiu nuvažiuoti pas Treisą-arba susiruošiu ir baimė neapsakyta sukyla...arba laiko nėra-trankaus po užsienius biggrin.gif. Kažkokio ir kažkieno laukiu spyrio į užpakalį, o tai stoviu vietoje-o laikas ne mano naudai doh.gif ..iš tikro tai žiauriai bijau...
Dėkui ,kad domiesi 4u.gif

Žinau tą baimės jausmą ax.gif Aš tau tikrai nespirsiu, bet palaikyt morališkai galiu wub.gif wub.gif

QUOTE(Tiffani @ 2010 11 03, 11:35)
O jeigu man jis padidejes tai gali buti kad man AFS? reikia papildomai gal kazka išsitirti?

Aš dėl AFS tyrimus dariausi Santariškėse, bet jei tau lupus darė, tai gal ir kitus tyrimus prie to paties padarė?
Šiaip dėl AFS vistiek skirtų kraują skystinančius vaistus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 14:50)
O ar nėra galimybės HCG padaryti? Tada tai jau būtų patvirtinimas. Bet tie testai tai irgi šiaipsau nevaiduokliauja schmoll.gif Laikykis 4u.gif  Viskas čia pas tave turi būti gerai 4u.gif

Kaip tu, brangioji? Ar jau atsigavai?
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2010 11 03, 15:00)
Kaip tu, brangioji? Ar jau atsigavai?

Ačiū kad rūriniesi 4u.gif
Atsigavau, kitą savaitę jau važiuosiu pas gyd. Reikia naujo plano.
O kaip tu? Kada planuoji su snaigiukais?
Atsakyti
QUOTE(*Viktoriukas* @ 2010 11 03, 14:54)
Žinau tą baimės jausmą ax.gif Aš tau tikrai nespirsiu, bet palaikyt morališkai galiu wub.gif  wub.gif
Aš dėl AFS tyrimus dariausi Santariškėse, bet jei tau lupus darė, tai gal ir kitus tyrimus prie to paties padarė?
Šiaip dėl AFS vistiek skirtų kraują skystinančius vaistus ax.gif

darė ir Kardiolipina IgG, IgM, IgA ir Fosfolifida IgM ir IgG jie normos ribose. Cia LV dariausi tai nlb ir suprantu.
Papildyta:
QUOTE(egk @ 2010 11 03, 15:09)
Ačiū kad rūriniesi 4u.gif
Atsigavau, kitą savaitę jau važiuosiu pas gyd. Reikia naujo plano.
O kaip tu? Kada planuoji su snaigiukais?

O jus bandysite jau sekanti cikla? Taip norisi kuo greiciau bandyti vel man irgi. Man sake jau sekanti cikla galiu darytis. Bet tikriausiai nieko nekeis nes ka jie padare viskas gerai buvo isskyrus tai, kad neisitvirtino.
Atsakyti
QUOTE(Tiffani @ 2010 11 03, 15:13)
O jus bandysite jau sekanti cikla? Taip norisi kuo greiciau bandyti vel man irgi. Man sake jau sekanti cikla galiu darytis. Bet tikriausiai nieko nekeis nes ka jie padare viskas gerai buvo isskyrus tai, kad neisitvirtino.

Reikia pažiūrėti ką ten pamatys, ar viskas gerai. Bet jei tik leis, startuosiu kuo greičiau. Neturiu jau aš laiko laukt 4u.gif
O ką planuojat jūs? Tu jau juk buvai vizitui? Ką patarė Treijsas? Ką jis aplamai sako, kodėl neįsitvirtino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 03 lapkričio 2010 - 14:31