QUOTE(Dzetazeta @ 2010 10 29, 17:57)
Nesupykite, bet manau cia yra nesusikalbejimas,
iki paskutines minutes buvo tvirtinama, kad visos poros vaziuos kartu, o 1-a val. nakties skambutis, vaziuosi su savo masina. Cia nesusikalbejimas, o jaunuju nepagarba ne tik sveciam, bet ir tevams (jaunoji ir savo tevus bei sese paliko uz borto, kurie gyvena kitam Lietuvos gale, jie net neturejo su kuo nuvaziuot i CMB ir baznycia, nebent troleibusu. Tai mes draugiskai vares mano transportu. Tad apie joki nesusikalbejima net snekos negali cia but).
Jaunieji turi suprasti viena dalyka, kad ne visi turi galimybe apmoketi transporta, arba supirkti saldumynus ir pan. Ir jeigu jie nori, kad kazkas dalyvautu vestuvese, turetu pasirupinti, kad jie neliktu "be vietos po saule"

Kad po to nebutu pikciu, va tu neatejai i mano vestuves!!!! O kaip as ateisiu, jeigu tarkim esam studentai ir neturim pinigu buti pabroliu r amerge, nes reikai apmoket tau limuzina?...
Kiek zmoniu tiek nuomoniu. Vieni mano, kad kt turi apmoketi ju vestuves; antri - kad tevai turi kelti vestuves; treti - tik savo lesom, ketvirti dar kitaip. Gyvenimas
Visom pamergem ir nuotakoms sekmes