Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

QUOTE(Uosė @ 2011 03 23, 16:02)
kaip Ecotools kabuki šepetukas? ar patinka naudojančioms?  bigsmile.gif

Aš taip pat turiu tą mažuliuką. Man patinka. Puikiai tinka mineralinei pudrai padengti. Ir jo mažumas patinka. Ir nesibado man jis biggrin.gif Švelnutis, kaip ir visi kiti...
Atsakyti
matyt,gal priklauso nuo kokios plauko serijos biggrin.gif
Atsakyti
reiks gal nusipirkt tą komplektuką su kabuki bigsmile.gif įdomu išbandyt smile.gif
dar žiūrinėjau, ar yra jų didelis kabuki? kiek matau, tai tik komplektuose tas mažas ax.gif
-------------------------------------------------------
radau tokį, jis gal didesnis nei tas mažiukas g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uosė: 23 kovo 2011 - 22:24
QUOTE(Uosė @ 2011 03 23, 23:23)
reiks gal nusipirkt tą komplektuką su kabuki bigsmile.gif įdomu išbandyt smile.gif
dar žiūrinėjau, ar yra jų didelis kabuki? kiek matau, tai tik komplektuose tas mažas ax.gif
user posted image

as sita turiu ir mineralinei naudoju, tai man thumbup.gif svelnus kaip kudikio uzpakaliukas wub.gif ir nesibado tikrai ir man patinka, kad jis uzdaromas thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas nors galetu palyginti BxM kabuki sepeteli su ecotools kabuki sepeteliu? Kuris svelnesnis? Man BxM per siurkstus verysad.gif galvoju gal sis butu tinkamesnis g.gif o ir kaina gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2011 03 30, 04:42)
Gal kas nors galetu palyginti BxM kabuki sepeteli su ecotools kabuki sepeteliu? Kuris svelnesnis? Man BxM per siurkstus verysad.gif  galvoju gal sis butu tinkamesnis g.gif  o ir kaina gera biggrin.gif

BxM nebandziau, bet ECOTOOLS tikrai llllllabai svelnus wub.gif
Atsakyti
Vakar šitas kempinėles išbandžiau.Jaazau kokios fainos wub.gif wub.gif Sušlapusi išsipučia ir sumikštėja,labai maloniai prausia veidą.Atsiguliau jausdama,kad labai švarus veidas wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 03 30, 13:28)
BxM nebandziau, bet ECOTOOLS tikrai llllllabai svelnus  wub.gif

Reikes nusipirkti smile.gif

QUOTE(Tibė @ 2011 03 30, 16:05)
Vakar šitas kempinėles išbandžiau.Jaazau kokios fainos  wub.gif  wub.gif  Sušlapusi išsipučia ir sumikštėja,labai maloniai prausia veidą.Atsiguliau jausdama,kad labai švarus veidas  wub.gif
user posted image

Ar Lietuvoje pirkot?
Atsakyti
Kažkokie nematyti g.gif Ir jau knieti išbandyti biggrin.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Uosė @ 2011 03 23, 22:23)

Jų dydis panašus. Gal net sakyčiau tas mažasis yra vos vos didesnis (būtent šėrelių dalis, nes jie plačiau pasiskirstę). Žinoma to kelioninio apačia didesnė, jo šėreliai standesni šiek tiek (net nžn kaip paaiškinti, jų tiesiog daugiau tokioje pačioje erdvėje). Nelabai turbūt pavyko paaiškinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fuchia @ 2011 03 30, 18:57)
Ar Lietuvoje pirkot?

Aha,Douglas,kaina 3.90 už 6 vnt.
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 30, 16:05)
Vakar šitas kempinėles išbandžiau.Jaazau kokios fainos  wub.gif  wub.gif  Sušlapusi išsipučia ir sumikštėja,labai maloniai prausia veidą.Atsiguliau jausdama,kad labai švarus veidas  wub.gif
user posted image

QUOTE(fuchia @ 2011 03 30, 18:57)
Reikes nusipirkti smile.gif
Ar Lietuvoje pirkot?

QUOTE(Tibė @ 2011 03 30, 19:27)
Aha,Douglas,kaina 3.90 už 6 vnt.

aš jas perku www.iherb.com, ten yra ir šepetėlių ecotools, o šios kempinėlės kainuoja nepilnai doleris. Jos labiau riebiai, mišriai odai, sausai ir jautriai netinka.
Atsakyti
jazau,jau dėl 4 litų galima ir nesikankinti taip laugh.gif
Atsakyti