Įkraunama...
Įkraunama...

EcoTools

QUOTE(Tibė @ 2011 03 30, 19:27)
Aha,Douglas,kaina 3.90 už 6 vnt.

Aciu, butinai isigysiu bigsmile.gif

QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 03 30, 19:37)
aš jas perku www.iherb.com, ten yra ir šepetėlių ecotools, o šios kempinėlės kainuoja nepilnai doleris. Jos labiau riebiai, mišriai odai, sausai ir jautriai netinka.

Mano kaip tik tokia oda ir yra, tai jauciu man bus kaip tik thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tibė @ 2011 03 30, 19:39)
jazau,jau dėl 4 litų galima ir nesikankinti taip laugh.gif

nesikankinu 4u.gif tiesiog ten apsipirkinėju ir kai trūksta kelių gramų įsimetu šių kempinėlių 4u.gif
Kokioj akropolio sarmoj neatsimenu kada esu buvusi...
Atsakyti
tai aš irgi EcoTools šepetukus iš Iherb'o siunčiausi,nes dvigubai pigiau nei Douglas'e.Bet tokias smulkmes tai Lietuvoj perku 4u.gif
Atsakyti
http://www.amazon.co...l...8371&sr=1-1

Toks kabuki tiktų mineralinei pudrai? smile.gif

O gal toks geriau? smile.gif

http://www.amazon.co...b...8371&sr=1-2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 22 gegužės 2011 - 20:22
QUOTE(aistuliaa @ 2011 05 22, 20:20)

Turiu šį. Jis tinkamas mineralinei, bet naudoju jį tik kelionių metu kažkaip. Šiaip gražiai su juo dengiasi. Kito pakomentuoti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 05 22, 21:47)
Turiu šį. Jis tinkamas mineralinei, bet naudoju jį tik kelionių metu kažkaip. Šiaip gražiai su juo dengiasi. Kito pakomentuoti negaliu.

Ačiū už nuomonę, bandysiu užsisakyti... smile.gif
Atsakyti
Kodėl ebay tiek daug kinų, pardavinėjančių eco to. šepetėlius? Jie gal padirbinėja juos? bet juk neapsimoka??
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2011 05 30, 10:41)
Kodėl ebay tiek daug kinų, pardavinėjančių eco to. šepetėlius? Jie gal padirbinėja juos? bet juk neapsimoka??

Aš irgi iš ebay nusprendžiau užsisakyti ecotools šepetukus, nes vienus jau turėjau, trūko tik pudrai. Na ir ką, sumokėjau aš tam kinui tikrai nedaug ir laukiau siuntinuko, nes tikėjausi, kad ne padirbinėja, o gal tiesiog originalus gamina ir į šoną nusuka ar panašiai. Tai va, man rodos ten padielka doh.gif nes nebuvau išmetusi originalios pakuotės ir tiesiog palyginau. Šiaip ir pakuotė, ir šepetukai laaabai panašūs, bes vis tiek kažkas skiriasi. Galėsiu palyginimui pafotkinti jei įdomu smile.gif
Na bet tie neoriginalūs visai neblogi šiaip, labai švelnūs, o ir nebyra.
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 05 30, 15:30)
Aš irgi iš ebay nusprendžiau užsisakyti ecotools šepetukus, nes vienus jau turėjau, trūko tik pudrai. Na ir ką, sumokėjau aš tam kinui tikrai nedaug ir laukiau siuntinuko, nes tikėjausi, kad ne padirbinėja, o gal tiesiog originalus gamina ir į šoną nusuka ar panašiai. Tai va, man rodos ten padielka  doh.gif  nes nebuvau išmetusi originalios pakuotės ir tiesiog palyginau. Šiaip ir pakuotė, ir šepetukai laaabai panašūs, bes vis tiek kažkas skiriasi. Galėsiu palyginimui pafotkinti jei įdomu smile.gif
Na bet tie neoriginalūs visai neblogi šiaip, labai švelnūs, o ir nebyra.

aisku nufotkink, idomu paziuret ar skirias g.gif
as asmeniska kas is kinu nieko neperku, nes toks jausmas kad viskas padielka pas juos, turbut neklystu g.gif
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2011 05 30, 15:37)
aisku nufotkink, idomu paziuret ar skirias g.gif
as asmeniska kas is kinu nieko neperku, nes toks jausmas kad viskas padielka pas juos, turbut neklystu  g.gif

Aš tai surizikavau, nes tikrai labai pigiai kainavo ir bet kokiu atveju nieko nepraradau, nes patys šepetukai nėra blogi ir tikrai naudotini smile.gif Tik šiaip nesmagu, nes aprašyme rašė, kad 100% original smile.gif
Gerai, išplausiu va kaip tik ir pafotkinsiu wink.gif
Atsakyti
sakykit, o klaipėdoje niekur negalima rast šios firmos šepetėlių?
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 05 31, 18:10)
sakykit, o klaipėdoje niekur negalima rast šios firmos šepetėlių?

žinau kad yra akropolio ir bigo sarmose
Atsakyti