Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(q1w2e3 @ 2005 09 15, 15:08)
Jei kam idomu. Buvau vienoje Karoliniskiu optikoje pasiteiraut KL kainu.

Tai vyksta tokia akcija 4 uz 3 kaina.

Johnson & Johnson's 4 menesiniu KL poros -  86lt
F&B 4 menesiniu KL poros  - 75lt

P.S Kainos gali but ir atvirkstines, nes man kai sake, pro viena ausi iejo pro kita isejo  blush2.gif

o vienkartinėms linzėms ?

blin kas gyvena Koraluose užeikit konkrečiai paklauskit, kokia akcija

nes man nepakeliui
Atsakyti
QUOTE(q1w2e3 @ 2005 09 15, 15:08)
Jei kam idomu. Buvau vienoje Karoliniskiu optikoje pasiteiraut KL kainu.

QUOTE(Bajm @ 2005 09 15, 15:15)

q1w2e3 (nu ir sudėtingą vardą pasirinkai doh.gif ), o kokia ten optika? Juk gal ne tik Koraluose yra - kokia ten - Vision, Eagle Vision ar kt?
Atsakyti
Na ten tokia isvis ne firmine man atrodo. OPTIKA uzrasyta ir tiek

Randasi Karoliniskese, kas zino buvusia parduotuve SATURNAS, ten dabar yra "RIMI", tai tam pastate 2-ame aukste ji randas. Is stoteles matos reklaminis stendas pakabintas ir juodai ant zalio parasyta OPTIKA 2auk. ar kazkas pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 15, 16:15)

nes man nepakeliui

As FOCUS DAILIES paprastai perku FIELMAN optikose. Ten pastaruoju metu buvo akcijos pakankamai ilgai besitesiancios, kad perkant 2 dezutes vienkartiniu lesiu (viso 30 poru gaunasi) kaina 99 lt (paprastai 1 dezutes kaina buna apie 75 artai panasiai).

Man tai pats geriausias pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Na ir susinervinau snd pirkdama lesius schmoll.gif Sumasciau isigyti Focus spalvotus 3 men. Man reikia vienos -6, o kitos -6,5. Tai mano daktaryte pasiule tuos Focusus isigyti su nuolaida, bet jau abu butu -6. Na, ka galvoju neapzlibsiu viena akimi siek tiek silpniau matydama, o dar kaina mazene tai ir sutikau. Ateinu po darbo ju pasiimti, nes is kazkur parsivezti mat turejo, laukiu pusvalandi g.gif ir stai atvaziuoja mano focusai. O as tik dirst i juos, o ten graziausiai, NOT FOR INDIVIDUAL SALE ant abieju ir dar galiojimas iki JUS ISIKLAUSYKIT IKI 2004 08!!!!!! Nu ot siutas mane paeme gun_bandana.gif As jai sakau- su tokiais uzrasais negalima pardavineti-baudzia! Ot tai persigando bobele, tik mykt pradejo- kad nesusipratimu nebutu,as jums parodysiu, va visi pas mus tokie, tik tokiais prekiaujame, sitie uzrasai turi buti... Na is vis man tada swoon.gif galvoju va ka zmonem prakisineja blink.gif bandomukus kazkokius! Nu galvoju tu rupuze nejuokink hah.gif
O apie ta galiojimo laika tai aplamai pradejo suokt, kai susinervinusi atsisakiau juos imti, kad jei lesio dekliukas sandarus ir nepraplestas tai oi kaip ilgai galioti gali...
Siaubas kazkoks, bet nepavyks manes isdurt nono.gif
Nepykit, bet va issiliet norejosi labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pompadur @ 2005 09 20, 22:37)
Na ir susinervinau snd pirkdama lesius  schmoll.gif  Sumasciau isigyti Focus spalvotus 3 men.

nu tai prašom sukonkretint, kokioj optikoj tai vyko?
Atsakyti
na as tai irgi kiekviena diena issiimineju, ir taip jau metus. keleta kartu teko su jom moegoti, tai jokiu parraudimu nejauciau. bet kadangi ziauriai neprizlibinu, tai ziuariai nemalonu aklai atsibust... blush2.gif

naudoju is pilies optikos men.uz 100lt spalvotas, tamsiai melynas. spalvyte tai jega... bet dabar ketinu prie freshlook persimest... nes ten zalia sodriau atrodo... wub.gif
Atsakyti
kur perkate skystį kontaktiniams lęšiams?
pastebėjau, kad skirtingose vietose tas pats skystis skirtingai kainuoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 09 26, 10:56)

pastebėjau, kad skirtingose vietose tas pats skystis skirtingai kainuoja blink.gif

o kokį tu perki ir po kiek jis skirtingose vietose?
Atsakyti
[quote=Junetė,2005 09 14, 15:02]
[quote=Violeta*,2005 09 12, 15:27]
Gal įtakos turi tai, kad parašyta "Not for individual sale" (ar panašiai)? Be to gyvenu Klaipėdoje. [/quote]

[quote=liepsnelė,2005 09 14, 15:12]
Na taip, tas užrašas reiškia, kad tai tarsi lęšiai - mėginukas, kaip kad pardose būna kosmetikos mėginukai mirksiukas.gif , jie geri, tiesiog juos atsiunčia pigiau ar net nemokamai, kad turėtų firma bandomuosius lęšius ir už jų pardavinėjimą firmą gali nubaust smile.gif .

[/quote]

Tai kad gal ne mėginukas. "Not for individual sale" reiškia, kad be gydytojo nurodymo, t. y. individualiai, pačiam sugalvojus ir išsirinkus, JAV parduoti draudžia įstatymai. O Lietuvoje galima.
Atsakyti
gal kas nešiojate KL astigmatikams?
Atsakyti
QUOTE(zigzag @ 2005 09 26, 19:12)
Tai kad gal ne mėginukas. "Not for individual sale" reiškia, kad be gydytojo nurodymo, t. y. individualiai, pačiam sugalvojus ir išsirinkus, JAV parduoti draudžia įstatymai. O Lietuvoje galima.

O kas galėtų tiksliau žinoti, kaip ten su tuo "not for individual sale"?
Vakar išsiunčiau sūnų pasiimti mano užsakytų kontaktinių lėšių, pareinu patenkinta namo iš darbo, pradarau lęšių pakuotę, isidejau į akis ir gi "praregėjau" kad ant pakuotes parašyta "not for individual sale". Juokingiausia, kad tokius lęšius perku trečia kartą, o tas užrašiukas anksčiau nekrisdavo į akis. Bet visada labai stebėdavausi, kodėl man po dviejų savaičių šitie lęšiai suplyšta, nors optikoj aiškindavo, kad jie skirti mėnesiui. Nu niekur aš ant lęšio pakuotės neradau, kad jie skirti mėnesiui.
Skambinau į optiką, ten nieko man doro nepaaiškina.
Atsakyti