Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

na tai kas TIKSLIAI žino su tais "Not for individual sale" ? palnuoju eiti pirkti lęšius, tai nežinau, ar pradėt bartis, kad tokių neimsiu,nes jie bandomieji ar imti ir nesuktis au galvos? g.gif
Atsakyti
niekas neikit į Optometrijos centrą doh.gif Siaubas, lankiausi ten, bet daugiau net kojos nekelsiu. Taigi nuo linzių prasidėjo man akių uždegimas, nueina ten pas gyd. ta pažiūri, viskas gerai, tu tipo prisigalvoji doh.gif Va sako vienos akies dioptrijos blogai nustatytos, sakau jūs ir nustatėt jas, jinai negali būti, matyt per dvi savaites tau akis nusilpo 0,5 dioptrijos. Sako eik namo ir viskas gerai. na iškenčiau dar savaitę, po to jau nebegalėjau nuo skausmo kentėt, nuėjau pas šeimos gydytoją, o ta sako, siaubinga akis viena, nes labai raudona ir plius kažkoks guzas po voku darosi, tai išvada uždegimas + cista. ir šito optomertijos gydytoja nesugebėjo pamatyti doh.gif Siaubas, kokios gydytojos dirba, kad viskas tipo išsigalvojimai, net nemato ligų schmoll.gif Dabar jau antra savaitė kai vien vaistus lašinu, jau nors ne taip skauda rolleyes.gif
Sakykit kur kaune jūs einat pas akių gydytojus g.gif Ar į poliklinikas ar į optikas, nes kažkaip baisu man dabar eit į optikas, nors aparatūra ten geresnė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 11 21, 14:20)
niekas neikit į Optometrijos centrą  doh.gif Siaubas, lankiausi ten, bet daugiau net kojos nekelsiu. Taigi nuo linzių prasidėjo man akių uždegimas, nueina ten pas gyd. ta pažiūri, viskas gerai, tu tipo prisigalvoji  doh.gif Va sako vienos akies dioptrijos blogai nustatytos, sakau jūs ir nustatėt jas, jinai negali būti, matyt per dvi savaites tau akis nusilpo 0,5 dioptrijos. Sako eik namo ir viskas gerai. na iškenčiau dar savaitę, po to jau nebegalėjau nuo skausmo kentėt, nuėjau pas šeimos gydytoją, o ta sako, siaubinga akis viena, nes labai raudona ir plius kažkoks guzas po voku darosi, tai išvada uždegimas + cista. ir šito optomertijos gydytoja nesugebėjo pamatyti  doh.gif Siaubas, kokios gydytojos dirba, kad viskas tipo išsigalvojimai, net nemato ligų  schmoll.gif Dabar jau antra savaitė kai vien vaistus lašinu, jau nors ne taip skauda  rolleyes.gif
Sakykit kur kaune jūs einat pas akių gydytojus g.gif Ar į poliklinikas ar į optikas, nes kažkaip baisu man dabar eit į optikas, nors aparatūra ten geresnė  g.gif

Nu sakes, uzuojauta... verysad.gif
As jau ne viena karta linzes pirkau Optometrijos centre, taip pat Fielmane.
Siaip manau, visi jie geri, kai reikia pinigus isplesti; bet kai reikia atsakomybe prisiimti, visas paslaugumas ir mandagumas kazkur isgaruoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 11 21, 13:31)
na tai kas TIKSLIAI žino su tais "Not for individual sale" ? palnuoju eiti pirkti lęšius, tai nežinau, ar pradėt bartis, kad tokių neimsiu,nes jie bandomieji ar imti ir  nesuktis au galvos?  g.gif

Aga, as irgi nusipirkau ir tada pamaciau toki uzrasa ant linziu dekliuku. Tikrai idomu, ka tai reiskia. Gal kas zinote? g.gif
Atsakyti
Tai va, su ta atsakomybe, tai siaubas doh.gif TRikrai jeigu jau kas blogai tai tipo ne jie kalti doh.gif Taip jau pas mus Lietuvėlėje yra. O kur surast gerą akių gydytoją gal kas žinot Kaune g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lape Snape @ 2005 11 21, 19:28)
Aga, as irgi nusipirkau ir tada pamaciau toki uzrasa ant linziu dekliuku. Tikrai idomu, ka tai reiskia. Gal kas zinote?  g.gif

tas uzrasiukas yra ir buvo ant visu dezuciu ir kur as, ir drauge kai pirko budavo visada. As suprantu, kad pati negali prisipirkti ir pardavineti, o optikose tas galima, nes pas juos jau neinviduali veikla. Na gal supratot. Zodziu viskas legaliai ten yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 11 22, 10:25)
Tai va, su ta atsakomybe, tai siaubas  doh.gif TRikrai jeigu jau kas blogai tai tipo ne jie kalti  doh.gif Taip jau pas mus Lietuvėlėje yra. O kur surast gerą akių gydytoją gal kas žinot Kaune  g.gif

As patarciau pas optometrijos gydytojus eiti tik pasitikrinti akiu, nustatyti akiu minusiukus ten tuos, o jei kokia rimtesne problememe, tai bent jau as tada visada kreipiuosi tik i akiu klinika... Jau tada jokia iranga nesvarbu, bet profesionalumas daug didesnis...
Atsakyti
QUOTE(dowile @ 2005 12 28, 19:36)
As patarciau pas optometrijos gydytojus eiti tik pasitikrinti akiu, nustatyti akiu minusiukus ten tuos, o jei kokia rimtesne problememe, tai bent jau as tada visada kreipiuosi tik i akiu klinika... Jau tada jokia iranga nesvarbu, bet profesionalumas daug didesnis...

Nematau prasmės pas juos išvis eiti, jeigu sėdi tokia gydytoja kuri, net kompe nelabai gaudosi ir net dioptrijų nustatyti nesugeba, tai jau čia ne optika doh.gif Kai daugiau pasiklausinėjau tai vos ne kiekvienas kuris lankėsi optometrijos centre turi nusiskundimų gydytojos darbu doh.gif Ir svarbiausiai, kad kalbėjau su to centro savininku, jis nė kiek nenori pripaižinti, kad jų akių gydytojos prastos doh.gif Bent jau ta kuri dabar laukiasi, tai visai žiopla, nesuprantu, kaip tokias dar į darbą priima, baigia mokslus pinigais, paskui taip ir būna schmoll.gif Nusivyliau tuo centru ir viskas, dabar lankysiuos kitur wub.gif
Atsakyti
Sveikos..As viena akim beveik nematau..Man vaikystej, kai buvau 1.5m, turejo uzklijuoti sveika aki, kad pradetu dirbti kita..Bet gydytoja to nenustate ir nepadare.. gun_bandana.gif Kai buvau kokiu 6m, pradejo israsineti akinukus..Bet tada jau buvo per velu kazka taisyti.. verysad.gif O dabar gydytoja pasiule nuvaziuoti i Santariskiu klinikas, ten gamina lesius..Tai vat labai noreciau suzinoti, ar kas nors ten gaminosi lesius ir kiek kainuoja?..
Atsiprasau jei yra toks atsakymas, nelabai turiu laiko viska perskaityt.. 4u.gif Aciu.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutė @ 2006 01 03, 14:07)
Sveikos..As viena akim beveik nematau..Man vaikystej, kai buvau 1.5m, turejo uzklijuoti sveika aki, kad pradetu dirbti kita..Bet gydytoja to nenustate ir nepadare.. gun_bandana.gif Kai buvau kokiu 6m, pradejo israsineti akinukus..Bet tada jau buvo per velu kazka taisyti.. verysad.gif O dabar gydytoja pasiule nuvaziuoti i Santariskiu klinikas, ten gamina lesius..Tai vat labai noreciau suzinoti, ar kas nors ten gaminosi lesius ir kiek kainuoja?..
Atsiprasau jei yra toks atsakymas, nelabai turiu laiko viska perskaityt.. 4u.gif Aciu.. mirksiukas.gif  4u.gif

Santariškėse prekiauja

mano kolegė ten perkasi

galiu paprašyti tel. ir pasiskambinsi

o kokių tau lęšių reikia?
nes galima užsisakyti kiekvienoje optikoje
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2006 01 03, 15:13)
Santariškėse prekiauja

mano kolegė ten perkasi

galiu paprašyti tel. ir pasiskambinsi

o kokių tau lęšių reikia?
nes galima užsisakyti kiekvienoje optikoje

Ačiū, suradau tinklapį Santariskių klinikų, ten yra ir kontaktai..Beje, ten parašyta kad ir gamina lęšius..Žodžiu, pasiskambinsiu ir viską tiksliai sužinosiu.. 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritukas @ 2005 11 21, 13:20)
niekas neikit į Optometrijos centrą  doh.gif Siaubas, lankiausi ten, bet daugiau net kojos nekelsiu. Taigi nuo linzių prasidėjo man akių uždegimas, nueina ten pas gyd. ta pažiūri, viskas gerai, tu tipo prisigalvoji  doh.gif Va sako vienos akies dioptrijos blogai nustatytos, sakau jūs ir nustatėt jas, jinai negali būti, matyt per dvi savaites tau akis nusilpo 0,5 dioptrijos. Sako eik namo ir viskas gerai. na iškenčiau dar savaitę, po to jau nebegalėjau nuo skausmo kentėt, nuėjau pas šeimos gydytoją, o ta sako, siaubinga akis viena, nes labai raudona ir plius kažkoks guzas po voku darosi, tai išvada uždegimas + cista. ir šito optomertijos gydytoja nesugebėjo pamatyti  doh.gif Siaubas, kokios gydytojos dirba, kad viskas tipo išsigalvojimai, net nemato ligų  schmoll.gif Dabar jau antra savaitė kai vien vaistus lašinu, jau nors ne taip skauda  rolleyes.gif
Sakykit kur kaune jūs einat pas akių gydytojus g.gif Ar į poliklinikas ar į optikas, nes kažkaip baisu man dabar eit į optikas, nors aparatūra ten geresnė  g.gif

Aš jau 4metus esu Optimetrijos centro klientė ir dar nė karto nebuvo jokių problemų,o ir gydytojos normalios dirba ax.gif Net nežinau...Akių uždegimas prasidėt gali tuo atveju jei nesilaikai higienos mirksiukas.gif
Bet kokiu atveju užjaučiu 4u.gif ir siūlau prasidėjua akies skausmui,kad ir po gydytojos konsultacijos savaitės nelaukt,o kreiptis pas kitą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo menade: 05 sausio 2006 - 22:37