na tai kas TIKSLIAI žino su tais "Not for individual sale" ? palnuoju eiti pirkti lęšius, tai nežinau, ar pradėt bartis, kad tokių neimsiu,nes jie bandomieji ar imti ir nesuktis au galvos?

niekas neikit į Optometrijos centrą
Siaubas, lankiausi ten, bet daugiau net kojos nekelsiu. Taigi nuo linzių prasidėjo man akių uždegimas, nueina ten pas gyd. ta pažiūri, viskas gerai, tu tipo prisigalvoji
Va sako vienos akies dioptrijos blogai nustatytos, sakau jūs ir nustatėt jas, jinai negali būti, matyt per dvi savaites tau akis nusilpo 0,5 dioptrijos. Sako eik namo ir viskas gerai. na iškenčiau dar savaitę, po to jau nebegalėjau nuo skausmo kentėt, nuėjau pas šeimos gydytoją, o ta sako, siaubinga akis viena, nes labai raudona ir plius kažkoks guzas po voku darosi, tai išvada uždegimas + cista. ir šito optomertijos gydytoja nesugebėjo pamatyti
Siaubas, kokios gydytojos dirba, kad viskas tipo išsigalvojimai, net nemato ligų
Dabar jau antra savaitė kai vien vaistus lašinu, jau nors ne taip skauda
Sakykit kur kaune jūs einat pas akių gydytojus
Ar į poliklinikas ar į optikas, nes kažkaip baisu man dabar eit į optikas, nors aparatūra ten geresnė

QUOTE(Ritukas @ 2005 11 21, 14:20)
Siaubas, lankiausi ten, bet daugiau net kojos nekelsiu. Taigi nuo linzių prasidėjo man akių uždegimas, nueina ten pas gyd. ta pažiūri, viskas gerai, tu tipo prisigalvoji
Va sako vienos akies dioptrijos blogai nustatytos, sakau jūs ir nustatėt jas, jinai negali būti, matyt per dvi savaites tau akis nusilpo 0,5 dioptrijos. Sako eik namo ir viskas gerai. na iškenčiau dar savaitę, po to jau nebegalėjau nuo skausmo kentėt, nuėjau pas šeimos gydytoją, o ta sako, siaubinga akis viena, nes labai raudona ir plius kažkoks guzas po voku darosi, tai išvada uždegimas + cista. ir šito optomertijos gydytoja nesugebėjo pamatyti
Siaubas, kokios gydytojos dirba, kad viskas tipo išsigalvojimai, net nemato ligų
Ar į poliklinikas ar į optikas, nes kažkaip baisu man dabar eit į optikas, nors aparatūra ten geresnė 

Nu sakes, uzuojauta...

As jau ne viena karta linzes pirkau Optometrijos centre, taip pat Fielmane.
Siaip manau, visi jie geri, kai reikia pinigus isplesti; bet kai reikia atsakomybe prisiimti, visas paslaugumas ir mandagumas kazkur isgaruoja

QUOTE(Baltija @ 2005 11 21, 13:31)
na tai kas TIKSLIAI žino su tais "Not for individual sale" ? palnuoju eiti pirkti lęšius, tai nežinau, ar pradėt bartis, kad tokių neimsiu,nes jie bandomieji ar imti ir nesuktis au galvos? 

Aga, as irgi nusipirkau ir tada pamaciau toki uzrasa ant linziu dekliuku. Tikrai idomu, ka tai reiskia. Gal kas zinote?

Tai va, su ta atsakomybe, tai siaubas
TRikrai jeigu jau kas blogai tai tipo ne jie kalti
Taip jau pas mus Lietuvėlėje yra. O kur surast gerą akių gydytoją gal kas žinot Kaune

QUOTE(Lape Snape @ 2005 11 21, 19:28)
Aga, as irgi nusipirkau ir tada pamaciau toki uzrasa ant linziu dekliuku. Tikrai idomu, ka tai reiskia. Gal kas zinote? 

tas uzrasiukas yra ir buvo ant visu dezuciu ir kur as, ir drauge kai pirko budavo visada. As suprantu, kad pati negali prisipirkti ir pardavineti, o optikose tas galima, nes pas juos jau neinviduali veikla. Na gal supratot. Zodziu viskas legaliai ten yra

QUOTE(Ritukas @ 2005 11 22, 10:25)
Tai va, su ta atsakomybe, tai siaubas
TRikrai jeigu jau kas blogai tai tipo ne jie kalti
Taip jau pas mus Lietuvėlėje yra. O kur surast gerą akių gydytoją gal kas žinot Kaune 

As patarciau pas optometrijos gydytojus eiti tik pasitikrinti akiu, nustatyti akiu minusiukus ten tuos, o jei kokia rimtesne problememe, tai bent jau as tada visada kreipiuosi tik i akiu klinika... Jau tada jokia iranga nesvarbu, bet profesionalumas daug didesnis...
QUOTE(dowile @ 2005 12 28, 19:36)
As patarciau pas optometrijos gydytojus eiti tik pasitikrinti akiu, nustatyti akiu minusiukus ten tuos, o jei kokia rimtesne problememe, tai bent jau as tada visada kreipiuosi tik i akiu klinika... Jau tada jokia iranga nesvarbu, bet profesionalumas daug didesnis...
Nematau prasmės pas juos išvis eiti, jeigu sėdi tokia gydytoja kuri, net kompe nelabai gaudosi ir net dioptrijų nustatyti nesugeba, tai jau čia ne optika

Sveikos..As viena akim beveik nematau..Man vaikystej, kai buvau 1.5m, turejo uzklijuoti sveika aki, kad pradetu dirbti kita..Bet gydytoja to nenustate ir nepadare..
Kai buvau kokiu 6m, pradejo israsineti akinukus..Bet tada jau buvo per velu kazka taisyti..
O dabar gydytoja pasiule nuvaziuoti i Santariskiu klinikas, ten gamina lesius..Tai vat labai noreciau suzinoti, ar kas nors ten gaminosi lesius ir kiek kainuoja?..
Atsiprasau jei yra toks atsakymas, nelabai turiu laiko viska perskaityt..
Aciu..

QUOTE(Jurgutė @ 2006 01 03, 14:07)
Sveikos..As viena akim beveik nematau..Man vaikystej, kai buvau 1.5m, turejo uzklijuoti sveika aki, kad pradetu dirbti kita..Bet gydytoja to nenustate ir nepadare..
Kai buvau kokiu 6m, pradejo israsineti akinukus..Bet tada jau buvo per velu kazka taisyti..
O dabar gydytoja pasiule nuvaziuoti i Santariskiu klinikas, ten gamina lesius..Tai vat labai noreciau suzinoti, ar kas nors ten gaminosi lesius ir kiek kainuoja?..
Aciu..

Santariškėse prekiauja
mano kolegė ten perkasi
galiu paprašyti tel. ir pasiskambinsi
o kokių tau lęšių reikia?
nes galima užsisakyti kiekvienoje optikoje
QUOTE(Bajm @ 2006 01 03, 15:13)
Santariškėse prekiauja
mano kolegė ten perkasi
mano kolegė ten perkasi
Ačiū, suradau tinklapį Santariskių klinikų, ten yra ir kontaktai..Beje, ten parašyta kad ir gamina lęšius..Žodžiu, pasiskambinsiu ir viską tiksliai sužinosiu..

QUOTE(Ritukas @ 2005 11 21, 13:20)

Aš jau 4metus esu Optimetrijos centro klientė ir dar nė karto nebuvo jokių problemų,o ir gydytojos normalios dirba

Bet kokiu atveju užjaučiu