Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Aš nešioju CIBA silikonines linzes, man tai jos thumbup.gif Kai tik pradėjau nešioti, tai įsidėjimas užimdavo beveik valandą laiko, per kurią ir apsiverkdavau ir įniršio priepuoliai ištikdavo biggrin.gif Dabar tai kelių sekundžių reikalas, įgūdžiai ir tiek. Svarbiausia teisingai užsidėti ant smiliaus. Nes priešingu atveju jinai užsilenkia.
Atsakyti
Focus Night&Day yra menesiniai kontaktiniai lesiai, kuriuos galima nesioti visa para. Aisku, jei tai leidzia daryti jusu akytes biggrin.gif Rekomenduojama nusipirkti laseliu akim. Patogu ryte akis dezinfekuoti ar tiesiog sudrekini.
Atsakyti
nepiknaudziaukite lesiais per daug, tiksliau-esant progai akinukus nesiokite, nes kitaip raudonos akys garantuotos cry.gif
Atsakyti
Na, aš ryte įsidedu, o vakare grįžusi po darbo išsiimu ir vakare "draugauju" su akinukais, taip pat ir savaitgalį deduosi akinius.
Atsakyti
nešioju lęšius nuo 1986, taigi artinasi apvalus jubiliejus biggrin.gif Aišku ir ko tik nebūdavo pradžioj, vieną kartą į tą darbą visas studentes kambariokes įtraukiau, kad surastų mano aky linzę ar ji ten dar yra ar jau ne. Akis paklaikusiai raudona nuo eksperimentavimo, įvertinau, kad nematau gerai todėl, kad pritryniau ir nusprendžiau kad kai atslūgs raudonumas ir linzę lengviau į vietą atstatysiu. O čia viena kambariokė priėjusi prie lango brūkštelėjo visai atsitiktinai per palangę ir užkliuvo už kažkokio nepažįstamo objekto. Girdžiu sako: "Ei, o šitas daiktas ne tavo?" Pasirodo buvo mano:super
Buvo laikas, kai išnešiodavau neišimdama iki 3 mėnesių, bet po gimdymo pasėdėjusi namuose įpratau išiminėti, nes ir akys jau panašu pavargo, jau vakarop pradeda "dūmuoti" vaizdas. Ilgą laiką nešiojau Bush&Lomb, o dabar persimečiau prie Focus. Nors jos tinka ir nakčiai, bet jau nerizikuoju naktimis. O apie homeopatinius lašelius prmą kartą iš jūsų išgirdau, reikės išbandyt, nes per tokį ilgą nešiojimą jau ko gero gleivinė sausėja, kartais dirbtines ašaras palašinu, tačiau jų nerekomenduoja ant linzių lašinti......
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 05, 07:00)
Tai čia tipo tos, kur galima neišsiimant nešiot (parą ar kiek)? Jos silikoninės? Ir kuriam laikui tos linzės skirtos?

tos pačios mirksiukas.gif
galima nešioti net 30 parų neišsiimant blink.gif
praleidžia deguonį 6 kartus geriau, nei paprasti lęšiai thumbup.gif
visokių rūšių jų yra, manieji 3mėnesiam rodos, bet nešioju ilgiau ax.gif tol, kol pajuntu, kad jie man nebetinka rolleyes.gif
rekomenduojami tiems, kurie skundžiasi sausumu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 08 rugsėjo 2005 - 17:46
Gamintojai aiškina, kad galima neišsimiti atitinkamos rūšies linzes savaitę ar net mėnesį, bet joks save gerbiantis akių gydytojas, net nesileis į diskusiją. Vienareikšmiškas atsakymas (tiems, kam rūpi jų sveikata) - kad ir kokie kontaktiniai lęšiai bebūtų, vakare prieš miegą juos BŪTINA išsiimti. smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltija @ 2005 09 08, 18:44)
visokių rūšių jų yra, manieji  3mėnesiam rodos, bet nešioju ilgiau  ax.gif  tol, kol pajuntu, kad jie man nebetinka  rolleyes.gif
rekomenduojami tiems, kurie skundžiasi sausumu  mirksiukas.gif

o kiek tie 3 mėn. kainuoja?

Taip, skundžiuos sausumu...
Atsakyti
Nesamone!!!!!!!!!!!! Negalima silikoniniu lesiu nesioti menesi ir daugiau. Ar Fokus, ar B&L visi yra menesiniai kontaktiniai lesiai. Uzsieni jie net traktuojami kaip 2savaiciu. Tad neskleiskit ereziju g.gif Juk nesigirtumet, jei ta pati dantu sepetuka naudotumet ne 3menesius, o puse metu blink.gif Kiekvienas turi teise rinktis, kaip elgiasi su savo sveikata, bet juk viesai nebutina skelbti savo superinius eksperimentus doh.gif
Atsakyti
Lęšius naudoju jau aštunti metai, esu išbandžiusi tikrai ivairiu. B g.gif et pastaruoju metu nuolat jaučiau sausuma,tai nusipirkau lašelių Alcon Tears naturale. Ten instrukcijoje neparašyta, kad negalima lašunti ant lęšių, tai aš lašinu. Gal kuri naudojo šiuos lašelius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2005 09 09, 08:26)
Nesamone!!!!!!!!!!!! Negalima silikoniniu lesiu nesioti menesi ir daugiau. Ar Fokus, ar B&L visi yra menesiniai kontaktiniai lesiai. Uzsieni jie net traktuojami kaip 2savaiciu. Tad neskleiskit ereziju g.gif Juk nesigirtumet, jei ta pati dantu sepetuka naudotumet ne 3menesius, o puse metu blink.gif Kiekvienas turi teise rinktis, kaip elgiasi su  savo sveikata, bet juk viesai nebutina skelbti savo superinius eksperimentus doh.gif

galima tongue.gif
aišku sveiko proto žmogus jų nenešios tiek laiko
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 09, 08:25)
o kiek tie 3 mėn. kainuoja?

60 Lt rolleyes.gif
Atsakyti