Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

Dirbu vienoje is didziausiu optikoje ir truputeli nutuokiu apie kontaktinius lesius. biggrin.gif Juo labiau pati juos nesioju. Idomu, kur tokie kontaktiniai yra parduodami? Gal jie tikrai superiniai g.gif Tarp kainos ir nesiojimo laiko labai geras santykis. Tai kokie tai KL?
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2005 09 09, 10:54)
Dirbu vienoje is didziausiu optikoje ir truputeli nutuokiu apie kontaktinius lesius.  biggrin.gif Juo labiau pati juos nesioju. Idomu, kur tokie kontaktiniai yra parduodami? Gal jie tikrai superiniai g.gif Tarp kainos ir nesiojimo laiko labai geras santykis. Tai kokie tai KL?

1 grupė.
Silikoniniai kontaktiniai lęšiai

Focus® Night&Day – tai silikoniniai kontaktiniai lęšiai, kurie leidžia pamiršti regėjimo problemas ir leidžia pasijusti visiškai sveikam. Šie silikoniniai kontaktiniai lęšiai skirti nešioti 30 parų neišsiimant g.gif
http://www.optometri...index.php?id=17
Atsakyti
Sita tai as zinau mirksiukas.gif Tai jie kainuoja 60Lt? Nes truputeli kaina, bent jau pas mus, yra kitokia. Ir dar: kontaktiniu lesiu galiojimo laikas prasideda tada, kai atidarom ipakavima ir tesiasi 1 menesi. Tai N&D yra menesiniai KL, nesvarbu ar tik diena nesiojami, ar visa para. biggrin.gif Man asmeniskai ir geresniu yra ax.gif Pries 4_3 metus jie buvo Lietuvoje pristatomi kaip pusmetiniai ar 3 menesiu. Dabar menesiniai. Uzsienyje 2 savaiciu. Faktas tas, kad nereikia ju pernesioti, juo labiau jei nesiojami visa para. Oi, ir prirasiau tongue.gif Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(anzu @ 2005 09 09, 15:21)
Tai jie kainuoja 60Lt? 
Man asmeniskai ir geresniu yra  ax.gif

ne ne, ne šitie, as turiu D&N, bet ten 3 mėnesiam, va jie ir kainavo 60 lt smile.gif
o kokie geresni yra?
Beje, nusipirkusi lęšius pastebėjau, kad ant jų parašyta "Not for individual sale" ....... Suprantu, kas parašyta, bet kodėl ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltija: 09 rugsėjo 2005 - 15:27
Sveiki

Na tema uzvedziau nes labai nesiseke isidet bei issiimt lesiu. tongue.gif

Dabar galiu pasigirt, kad tai padarau per 5 min. smile.gif

Ir noriu paklaust gal zinot kur pigiai yra menesiniai arba 3 menesiu KL pirkt?

As tai uz 1men. "Focus" KL mokejau 52Lt, dezinfekavimo priemone - 17lt.

Gal jus Vilniuj pigiau kur nors randat? smile.gif

Nes KL brangus malonumas gaunas, kas menesi keiciant ir tiek pinigu isleidziant verysad.gif

Atsakyti
"Not for individual sale" Manau, tau dave bandomuosius lesius. Optikos is platintoju tokiu gauna, tai jie butent su tokiais uzrasais buna. Tai nera nieko blogo biggrin.gif Tiesiog klientams neturetu buti tokie parduodami doh.gif
Paskaiciavus KL tikrai brangus malonumas, bet ko tik del grozio mes nedarom doh.gif Manau, menesinius KL galima butu nusipirkti ir uz 25Lt. Pvz. B&L comfort Tiesiog reiktu pavaikscioti ir pasiklausinet apie kainas biggrin.gif
Nebuna vienu geriausiu KL, nes kiekvienam individualu. tongue.gif Man silikoniniai storoki g.gif Fainiausi vienadieniai thumbup.gif O labiausiai myliu akinukus wub.gif q1w2e3 sekmes nesiojant KL clap_1.gif
Atsakyti
Na as kiek optiku Vilniuje apejau, tai tik apie 50lt ir vis "Focus" firmos. KL pasirinkimas labai prastas sad.gif

O kur uz 25lt butu galima gaut? tongue.gif
Atsakyti
Na, man tai geriausios B&L firmos, jau 8 metus nesioju. Perku uz 80lt, jos 7-9 menesiams skirtos, bet isnesioju iki metu. Isties geros thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(q1w2e3 @ 2005 09 09, 16:35)

dezinfekavimo priemone - 17lt.

Gal jus Vilniuj pigiau kur nors randat? smile.gif

dezinkfekavimo priemonė, tai čia turi omeny lęšių skystį, ar ne? O kokia talpa čia už 17 Lt? Nes aš pigiausiai radau už 25 Lt, lyg ir 375 ml.

O mėnesinius lęšius perku už 45 Lt (šiaip lyg ir 50 kainuoja, bet kaip pastoviai Eagle vision klientei, 10 proc. nuolaida mirksiukas.gif ) ir nešioju ilgiau nei mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(liepsnelė @ 2005 09 12, 07:27)
dezinkfekavimo priemonė, tai čia turi omeny lęšių skystį, ar ne? O kokia talpa čia už 17 Lt? Nes aš pigiausiai radau už 25 Lt, lyg ir 375 ml.

O mėnesinius lęšius perku už 45 Lt (šiaip lyg ir 50 kainuoja, bet kaip pastoviai Eagle vision klientei, 10 proc. nuolaida  mirksiukas.gif ) ir nešioju ilgiau nei mėnesį.

o as skysti perku uz 20 litu 300ml, lesiai apie 110 8menesiams, bet as ilgiau nei metus isnesioju
Atsakyti
Babarskai, kokios tai firmos lęšiai?
Atsakyti
fielman b&l menesiniai - 20 lt su nuolaidu kortele. ja gauni po pirmo apsipirkimo ax.gif
Atsakyti