Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(q1w2e3 @ 2005 09 01, 15:08)

P.S O jums akys raudonos buna, po isidejimo/isimimo?

na kaip jos tau neraudonuos, jei po 10kart bandai įdėt, juk trini vis tą akį. man irgi būdavo tokie bajeriai pradžioj. Viskas su praktika pasiekiama smile.gif
Atsakyti
oi kokios raudonos mano akytes budavo, ir skaudedavo taip kad isidet negaledavau kokia diena:), bet nusipirkdavau tam reikalui lasiuku sudirgintoms akims ir tikrai budavo geriau.Zinau yra kazkokie homeopatiniai kur galima lasint i akis linziu neissiemus,siule man kazkada vaistinej.
O is vis. .. taip keista, kad daugybes dalyku, kuriu q1w2e3 prirase, as jau ne nebepamenu, kaip savaime suprantamu:))))) Ir issivertusi i kita puse linze, ir prapuolusi akyje, o viena syki kaip nupleveno...ieskojau gal gera pusvalandi ir raudojau ir ko tik nedariau, o ta grazuole ramiausiai man ant tapkes.....Ir geriau nesidet vonioj, nes kai pateks ant slapio pavirsiaus, surast bus sunku...
O neissivertusi linze turi buti taisyklingo dubenelio formos, kai tuo tarpu jei ji kita puse - tokiais paploksciais krastais buna. Paziurek is abieju pusiu, tikrai pamatysi skirtuma.
Atsakyti
ot kokių bajerių tik nebuvo su linzėm doh.gif aišku, vonioje virš kriauklės pasilenkusi šimtus kartų pamesdavau... kartą ieškojau ieškojau, netgi kriauklės "alkūnės" sraigtą nusukau, tą purviną vandenį išpyliau į vonią, kad rasčiau linzę.. neradau blink.gif ir išėjau į paskaitą su viena...
O gryžusi vonioje radau - išdžiuvusią kaip žuvies žvynas biggrin.gif pasirodo, tikrai aš ją buvau nuleidusi su vandeniu į kriauklės nutekamuosius vandenis, o paskui su jais ir išpyliau iš to kriauklės vamzdžio linkio į vonią doh.gif ... kai šlapia, beveik nesimato juk..
Tuomet tai aš ją dar atmirkiau, išvirinau.. ir toliau nešiojau biggrin.gif dabar pagalvojus doh.gif doh.gif kažin kokios bjaurybės galėjau į akį pridėti, ir užkrėtimas tada - garantuotas lens.gif
Atsakyti
Va, nešiojančioms linzes - visokių užkrato pavojų yra umn.gif O pati va kažkaip atsainiai elgdavausi paauglystėje... įsidedu - ir 2 paras išbūnu, ypač kai nėra sąlygų išsiimti - ir užmiegu so jomis doh.gif kol neperskaičiau straipsnio (gal prieš 4-5 metus), kai dvi panelės, kurios (jos nesusijusios - tai tik 2 atvejai) gamtoje buvo, ežere maudėsi ir su linzėm miegojo.. tai po to tik stiprių vaistų dėka buvo išgelbėtas jų regėjimas - ir tai, tik trečdalis regėjimo liko blink.gif dėl to, kad ežere maudantis kažkokių bakterijų pakliuvo į akis (amebų?), po linzėm prie akies prispaustos jos greitai ir sėkmingai dauginosi, naktį šiltai prispaustos prie akies obuolio toliau darė savo juodą darbą.. Gydytojo komentarais, po tokių dalykų gali grėsti netgi akies pašalinimas verysad.gif
tfu tfu tfu, kad jums geras būtų linzių nešiojimas...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2005 09 01, 21:09)
oi kokios raudonos mano akytes budavo, ir skaudedavo taip kad isidet negaledavau kokia diena:), bet nusipirkdavau tam reikalui lasiuku sudirgintoms akims ir tikrai budavo geriau.Zinau yra kazkokie homeopatiniai kur galima lasint i akis linziu neissiemus,siule man kazkada vaistinej.

Taip, yra tokių lašiukų Oculoheel vadinas, homeopatiniai, galima ant linzių lašint. Šiaip manau, jei paprašysi vaistinėj homeoptainių akims, kad ir be pavadinimo, duos šituos, nes jie vieninteliai yra smile.gif
Atsakyti
Sveiki, nežinau ar čia aš į temą pataikysiu, bet noriu pasakyt, kad man asmeniškai geriausios lindzės yra Focus Night&Day, jos gerai praleidžia deguonį, nedirgina akių. Dabar optikose "Optometrijos centras" (bent jau Kaune tai tikrai) 4 lindzės kainuoja tik 119 Lt. Aš nusipirkau, ir kitiems siūlau:)
Atsakyti
Kažkada pirkau akcijines linzes - t.y. ne pirkau, o gavau už tai, kad akinius gaminausi... Vargau aš su tom linzėm blink.gif pasirodo, davė bet kokias, nematavus mano akių centro ar pan. Tai jos man kartu su voku mirksit judėjo pirmyn atgal unsure.gif ir akis duso nuo deguonies trūkumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2005 09 02, 17:10)
Sveiki, nežinau ar čia aš į temą pataikysiu, bet noriu pasakyt, kad man asmeniškai geriausios lindzės yra Focus Night&Day, jos gerai praleidžia deguonį, nedirgina akių. Dabar optikose "Optometrijos centras" (bent jau Kaune tai tikrai) 4 lindzės kainuoja tik 119 Lt. Aš nusipirkau, ir kitiems siūlau:)

Tikrai šitie kontaktiniai lęšiai labai geri.
Atsakyti
Aš irgi Focus Night&Day nešioju - žymiai pilnavertiškesnis gyvenimas, nei su kitom. Nebereikia palapinėj su prožektoriaus pagalba ant miegmaišio atsigulus aky linzių ieškot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Virdzinija @ 2005 09 02, 18:55)
Kažkada pirkau akcijines linzes - t.y. ne pirkau, o gavau už tai, kad akinius gaminausi... Vargau aš su tom linzėm  blink.gif pasirodo, davė bet kokias, nematavus mano akių centro ar pan. Tai jos man kartu su voku mirksit judėjo pirmyn atgal  unsure.gif ir akis duso nuo deguonies trūkumo  doh.gif

Man tai viską išmatavo, patikrino regėjimą smile.gif Todėl jomis esu visiškai patenkita biggrin.gif
Atsakyti
man taip pat FOCUS pačiausi user posted image
Atsakyti
QUOTE(A.IEVA @ 2005 09 02, 17:10)

Tai čia tipo tos, kur galima neišsiimant nešiot (parą ar kiek)? Jos silikoninės? Ir kuriam laikui tos linzės skirtos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelė: 05 rugsėjo 2005 - 08:49