Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Juxt @ 2010 11 10, 16:58)
Gal kuriai teko susidurti su plaukų augimo aktyvatoriumi šiuo
kas tai per dalykas, kaip naudojamas ir koks jo veikimas  g.gif

Moksliskai yra irodyta tik viena priemone skatinanti plauku augima/ataugima tai yra monoxiklidas,na kitaip tariant Regaine/Rogaine...
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 10, 19:14)
Nors šiaip tai geriau patarčiau alyvuogių aliejų nusipirkti, ir daugiau jo ten, ir labiau apsimokės.  blush2.gif  4u.gif

Dėkui už atsakymą 4u.gif
na tai, tada ir toliau žaisiu su aliejais, neverta žodžiu
Papildyta:
QUOTE(linuxox @ 2010 11 10, 19:55)
Moksliskai yra irodyta tik viena priemone skatinanti plauku augima/ataugima tai yra monoxiklidas,na kitaip tariant Regaine/Rogaine...

aaa... nelabai man ką sako šitie pavadinimai blush2.gif
kur jų galima sutikti?
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2010 11 11, 10:53)
aaa... nelabai man ką sako šitie pavadinimai  blush2.gif
kur jų galima sutikti?

Vaistinėse, bet tai jau yra vaistas, kuris turi ir daug šalutinių poveikių, šitie vaistai skiriami po chemoterapijų ar didelio paluku retumo ir pan. Todėl, vien dėl nepasitenkinimo plaukų ilgiu (neturint rimtų problemų dėl plaukų augimo ar retumo), nežinau, ar labai jau protinga jį gerti. Nežinau, kaip Lietuvoje, bet Italijoj, jis recepinis.
Atsakyti
QUOTE(Madam Butterfly @ 2010 11 11, 13:07)
Vaistinėse, bet tai jau yra vaistas, kuris turi ir daug šalutinių poveikių, šitie vaistai skiriami po chemoterapijų ar didelio paluku retumo ir pan. Todėl, vien dėl nepasitenkinimo plaukų ilgiu (neturint rimtų problemų dėl plaukų augimo ar retumo), nežinau, ar labai jau protinga jį gerti.  Nežinau, kaip Lietuvoje, bet Italijoj, jis recepinis.

Kiek žinau tai Regaine nėra geriamas, nes mama dar naudojo jį prieš porą metų. Ar jau ir toks atsirado? beje, Regaine efektyvus tol kol jį naudoji- tepiesi ant galvos, kai nustoji tai vėl visi plaukai išslenka. Ir kokių jis turi šalutinių poveikių?
Atsakyti
kaaral lasiuku nebandziau, bet man K05 ampules, kuriu sunaudojau visa kursa ne kiek nepadejo, ismesti pinigai.
Atsakyti
QUOTE(*Nikė* @ 2010 11 10, 19:14)
Man teko- aš pirkau berods plaukus stiprinančią nuo slinkimo.  Sudarytas iš aliejų ir t.t.  Tikrai nuo jo bent jau man, nesumažėjo slinkimas ir nesustprėjo plaukai, nors aš tik tą vieną pakuotę nusipirkau. Ten rašo, kad ekologiškas, bet aš tuo labai abejoju, nes kai tepuosi bet kokiais ekologiškais aliejais tai taip plaukų per plovimą neišslenka. g.gif  Kvapas labai malonus, nesijaučia nei  svogūnai,  nei česnakai. Išsiplovus plaukai, jie tampa be galo švelnus ir pūrus.  wub.gif Teptis juo reikia prieš plovimą, tik va nepamenu kiek laikyti, ar tai 30 ar tai 40 min.. blush2.gif  Na, o veikimas tai manau kaip ir kiekvieno šilto nerafinuoto aliejaus (beje, jį reikia pašildyti prieš naudojant)- suaktyviną kraujo cirkuliaciją, dar ir pačios šaknys bei plaukai gauna vitaminų iš to mišinio. Nors šiaip tai geriau patarčiau alyvuogių aliejų nusipirkti, ir daugiau jo ten, ir labiau apsimokės.  blush2.gif  4u.gif

o jis skatina plaukų augimą????? blink.gif
Atsakyti
taip tepamas, ne taip parašiau.
Na aš jų nenaudojus, tai nesakysiu iš patirties. nepageidaujamas plaukuotumas, svaigimas, alerginės reakcijos, skrandžio jautrumas,aknė. Kiek skaičiau dažniausiai pasireiškia galvos skausmai ir plaukuotumas moterims.
Kadangi paveikai kraujotaką, dar kvėpavimo problemų kartais sukelia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 11 lapkričio 2010 - 15:26
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 11, 16:08)
o jis skatina plaukų augimą????? blink.gif

kažkiek tai skatina, aš anksčiau darydavausi šilto aliejaus kaukę, tai tirkai plaukai ataugo greitai. Dabar to nedarau, nes laiko neturiu. O čia straipsnis:
Karšto aliejaus masažas plaukams

Jeigu nors kartą per savaitę darysite karšto aliejaus masažą, jūs sulauksite štai tokios naudos:
• Toks masažas sudrėkins ir atgaivins jūsų galvos odą, užkirs kelią pleiskanų atsiradimui.
• Suaktyvins kraujo apytaką galvos odos ir kaklo srityje, atpalaiduos jūsų nervų sistemą ir tuo pačiu pagerins plaukų augimą.
• Sutvirtins plaukų šaknis, pamaitins jų paviršių, paskatins naujų plaukų augimą.
• Sudrėkins plaukus ir padarys juos paklusnesniais.
• Suteiks žvilgesio ir gyvybingumo.
• Apsaugos plaukus nuo žalingų saulės spindulių ir atšiauraus oro.
• Atstatys ir pagyvins sausus, pažeistus plaukus ir užkirs kelią galiukų lūžinėjimui ir skilinėjimui.
• Toks aliejaus masažas daromas vakare padės greičiau užmigti.

Kaip pačiam pasidaryti tokį galvos masažą?

Įpilkite šiek tiek augalinio, geriausia alyvuogių, aliejaus į dubenėlį ir palaikykite jį karšto vandens inde. Aliejus turi būti tokio karštumo, kad jį būtų galima liesti rankomis. Pirštų galiukais po truputį užtepkite aliejų ant galvos odos taip pat ir ant plaukų galiukų. Tada švelniai, sukamaisiais judesiais masažuokite galvos odą. Lėti judesiai padeda atsipalaiduoti, o smarkesni padeda atgauti energiją ir suaktyvina kraujo apytaką. Pamasažavę apgaubkite plaukus rankšluosčiu ir palikite 30-60 min. Jei norite, palikite nakčiai, tuo atveju dėl patogumo naudokite plonesnį rankšluostį, kad apsaugotumėte patalus nuo sutepimo, o ir galva mažiau pavargs.

http://www.imunitetas.lt/index.php?aid=5007

Tik aš kai darydavausi, tai dar visko prisidėdavau- medaus, kiaušinio trynio, eterinių al. (romarinų arba arbatmedžio). Ti kanudoti reikia NERAFINUOTĄ, geriausiai šalto spaudimo aliejų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nikė*: 11 lapkričio 2010 - 16:08
pries koki gera menesi nusipirkau loreal professionaal aliejuka plauku galams - labai patiko ir tikrai plaukai pradejo augti.. vakar sugrizo kolege is atostogu, sako, oho kaip tavo plaukai paaugo:) tai po to visa diena kaip livaras vaiksciojau.. ir tikrai, kad jie paauge..anksciau cemerycias naudojau, tai man jos gal tik skatino nauju plauku augima.. ir kas 1,5 men pakerpu labai mazai galiukus.. o po kiekvieno plovimo galiukus istrinu aliejuku.. noriu ilgu garbanu iki vasaros smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurytuke @ 2010 11 11, 17:12)
pries koki gera menesi nusipirkau loreal professionaal aliejuka plauku galams - labai patiko ir tikrai plaukai pradejo augti.. vakar sugrizo kolege is atostogu, sako, oho kaip tavo plaukai paaugo:) tai po to visa diena kaip livaras vaiksciojau.. ir tikrai, kad jie paauge..anksciau cemerycias naudojau, tai man jos gal tik skatino nauju plauku augima.. ir kas 1,5 men pakerpu labai mazai galiukus.. o po kiekvieno plovimo galiukus istrinu aliejuku.. noriu ilgu garbanu iki vasaros smile.gif

aliejukas plauku galams padėjo plaukų augimui? Ar Jūs juo ir šaknis tepėt? blink.gif
Atsakyti
galiukus smile.gif kadangi galiukai nebesisakoja, o auga kaip normaliai tiesiai smile.gif tai ir atrodo, kad plaukai ilgesni smile.gif o beto as bandau is blond i naturalia spalva pereiti, tai tamsiom sruogom mane padaze, tai ga dar tas duoda.. ale maitina plaukai..nzn..smile.gif aj, ir plaukus plaunu nebe kasdien, o kas antra diena, o kartais buna, kad trecia diena plaunu, kai zinau, kad sedesiu namie :)gal dar tas padeda.. nzn..
Atsakyti
alyvuogių aliejum ištepdavau tik nuo pusės plaukų iki galiukų, kad pamaitint plaukus, kad nebūtų tokie išsausėję - tai dabar reik ir ant visos galvos pilt mirksiukas.gif
Atsakyti