Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų augimą skatinančios priemonės

QUOTE(Indra A. @ 2010 11 10, 14:56)
Vis noriu jas pabandyt. Kokia kaina ir kiek naudot reikia? 4u.gif

aš šitų ampulių esu sunaudojus gal 30 su pertraukom po 2 į savaitę, na ir efekto augimo-nėra, naujų plaukų-irgi, pristabdė slinkimą, lengvai šukuojasi, lengvesni po ampulės tie plaukai ir tiek smile.gif stebuklų nepadarė
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 11 11, 20:10)
alyvuogių aliejum ištepdavau tik nuo pusės plaukų iki galiukų, kad pamaitint plaukus, kad nebūtų tokie išsausėję - tai dabar reik ir ant visos galvos pilt  mirksiukas.gif

o kodel reik ant visos galvo pilt? smile.gif As ir tepu alyvauogiu aliejum ,bet tik galus
Atsakyti
Ar dar kas naudoja Alpecin sampuna? Galwojau pirkt, bet paskaiciau, kad vyrams..

Šiaip jau Alpecin produktai buvo sukurti būtent vyrų galvos odai – tai nesunku suprasti ir iš jų kvapo, ir iš labai “vyriškos” pakuotės. Tačiau veikliųjų medžiagų kompleksas efektyviai veikia ir moteris, taigi šiuos produktus gali naudoti ir moterys.

Mes taip pat siûlome ir moters galvos odai skirtus prekinio þenklo Plantur39 produktus. Daugiau informacijos rasite adresu www.Plantur39.lt

Ir arpatinka? o tas serumas? o serumas nuplaunamas? ar galima po balzamo naudoti?
Atsakyti
Jau antra savaitė naudoju ALPECIN šampūną ir šaknų skystį tos pačios firmos.. Ką žinau kaip čia pasakius g.gif Slinkti neslenka, bet išslenka plaunant galvą, o dėl augimo, tai arba čia atsitiktinumas, arba padeda, nes viršugalvy labai daug plaukų išlindusių, tokių antenikių biggrin.gif thumbup.gif Taigi, arba čia teigiamas šampūno poveikis, arba trūkinėjantys plaukai biggrin.gif biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2010 11 13, 13:19)
o kodel reik ant visos galvo pilt?  smile.gif As ir tepu alyvauogiu aliejum ,bet tik galus

apie tai jau kažkuri anksčiau pasisakė mirksiukas.gif
Atsakyti
alpecin man sausina plauka, reikes losjona isbandyti g.gif
Atsakyti
mama turėjo plantur39 šampūną ir losjoną. Aš naudojau/-u irgi, nes lyg slinkimas padidėjęs, man patiko, nei sausina, nei riebalina šaknų ir losjono naudojimas patogus ax.gif

Placentos ampulės niekam tikęs daiktas, dar labiau skatino plaukų slinkimą doh.gif

Iš ampulių labiausiai patinka Vichy, jokios kitos taip nepadėjo kaip jos
Atsakyti
Kazkada kazkur buvau skaicius ,kad rozmarino aliejus mazina slinkima bei skatina plauku augima . Nusipirkau maza ta buteliuka, ir kaskart kai plaudavau galva ) ilasindavau isampuna keleta lasiuku.
sunaudojau 2 buteliukus net nezinau per kiek laiko, kazkaiop neuzfiksavau . Ai galvojau , apart blizgesio , ( nes laaabai suteikdavo sveiko spindejimo ) , nieko jis neduoda . Dabar tokio musu kaime nerandu kokios 2savaites . uzvakar nuejau pas kirpeja , o ji kad nustebo :Ka darei savo plaukams ??) bigsmile.gif galvojau gal kokie nudeginti ar kazkas. Pasirodo baisus ezys mano galvoj... sake dar taip nebuvo macius bigsmile.gif
Reiskia veikia , tik kad siuo metu nerandu tokio. Tai gal kedru aliuju pirksiu, nes irgi skaiciau kad slinkima mazina ir skatina augima
Beje ploviau su sampunu skirtu vyrams .biok firmos Aras . Taip pat labai patiko, nes toks giliai valantis ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 14 lapkričio 2010 - 10:40
QUOTE(Elija* @ 2010 11 14, 11:38)
Kazkada kazkur buvau skaicius ,kad rozmarino aliejus mazina slinkima bei skatina plauku augima . Nusipirkau maza ta buteliuka, ir kaskart kai plaudavau galva ) ilasindavau isampuna keleta lasiuku.
sunaudojau 2 buteliukus net nezinau per kiek laiko, kazkaiop neuzfiksavau . Ai

Rozmarinų EA naudojot? Bent tų lietuviškų žinau būna net ir didesnėse parduotuvėse
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2010 11 14, 13:27)
Rozmarinų EA naudojot? Bent tų lietuviškų žinau būna net ir didesnėse parduotuvėse

Taip EA . ai zinok musu kaime retenybe . As jau aplaksciau biggrin.gif
Atsakyti
na papasakosiu ir as savo istorija apie plauku auginima.. smile.gif mano plaukai ploni, ne itin ilgi dazniausiai paaugdavo iki peciu ilgio ir viskas, toliau nors tu ka niekaip.. schmoll.gif
Naudojau kaaral ampules k05 naudojau gal apie pusantro menesio tuo paciu su kaaral isgirta kauke royal jely, sampunu ir kondiske, nelabai man ka padejo neskaitant to kad plauku kuokstas po maudyniu rankose sumazejo smile.gif uz tai tik pliusa galiu deti, bet nei plauku padaugejo nei jie atsigavo negaliu to teigti.
Sekantis bandymas buvo menesio kursas ampoliu su placenta, efektas pasiektas po kaaral nepasikeite, plaukai neslinko kaip pries tai bet ampoles su placenta kitokios naudos irgi nedave verysad.gif kaip kazkuri rase cia tiesiog - pinigai ismesti i bala,
Bet dabar atradau kazka naujo ir tikrai matau rezultata, tai Shiseido firmos Hair energizing complex wub.gif naudoju apie menesi, nauju antenu ant galvos uzsiauginau daug daug thumbup.gif plauku atrodo daugiau, ir jie tikrai paaugo wub.gif

Placiau apie sia priemone galite pasiskaityti cia

Artimiausiu metu planuoju isigyti ir sios serijos plauku kauke 4u.gif
Atsakyti
ledinukas90, kur perki shiseido?
Atsakyti