Įkraunama...
Įkraunama...

BIOK kosmetika

Mieloji, Belle Du Jour,

šioje temoje tokius pasisakymus pasilaikykite sau mirksiukas.gif patyriau savo kailiu smile.gif apie "Biok" arba gerai arba tik truputį blogai galima reikštis biggrin.gif
sėdžiu išberta visa raudonu veidu nuo toniko probleminei odai biggrin.gif Pirtyje pasibuvau šiandien, draugės toniku pasinaudojau.... va kas gavosi... beje, niekada gyvenime nesu turėjusi jokios alergijos jokiai kosmetikai... tai pirmas kartas kada peršti, niežti, oda rausta ir pan. Ir žinau kodėl .... nes "Biok" naudoja nešvarius, pigius rusiškus ingredientus savo "kremukams". Gal kas nors galite tai paneigti??? Aš sakau, nes žinau... o jūs ir toliau, vargšės nusivylusios namų šeimininkės, naudokit tuos nuodus biggrin.gif kažkada nuoširdžiai norėjau padėt ir patart... dabar tik juokas ima biggrin.gif iš kiekvieno tolesnio posto juoksiuos taip pat smagiai biggrin.gif

P.S. Į nusivylusių namų šeimininkių tolesnes diskusijas nesileisiu lotuliukas.gif man mano laikas daug kainuoja mirksiukas.gif

Sorry už toną, pavargus, pervargus, išberta, niežti, peršti ir vemt verčia nuo "biok'o"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 27 lapkričio 2010 - 00:24
Panašu, kad vienintelė čia nusivylusi esate jūs pati tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 11 27, 01:16)

lotuliukas.gif Jei jau taip zinote ka deda biok i savo gaminius tai tada kokio velnio teptis toniku?
Atsakyti
Ačiu už atsiliepimus dėl šveitiklio 4u.gif Galvoju pabandyt jį prieš molio kaukę, naudingiau gal taip būtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiko @ 2010 11 27, 09:19)
lotuliukas.gif  Jei jau taip zinote ka deda biok i savo gaminius tai tada kokio velnio teptis toniku?

O jus ziurejot Grineviciutes laida uzvakar berods?skambino Lietuviskos kosmetikos gamintojui(o ju ne tiek jau daug mirksiukas.gif ) ir ka jis telefonu atsake-kad is tiesu nieko gero ir ner tuose ju gaminiuose,nes ir negali buti kai tokia produkto kaina.jis taip ir pasake kad kiek moki ta ir gauni smile.gif va jum ir atsakymas.O as bandziau daug ,tikrai netiko man daug ir kitu priemoniu,bet niekada nuo ju nebuvo alergiju ,masiniu berimu kazkokiu ir pan,kas buvo su siomis priemonemis.Juk rasiau nepykti,tai mano asmenine nuomone,manau forume galima ja isakyti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 27 lapkričio 2010 - 09:59
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 27, 09:58)
O jus ziurejot Grineviciutes laida uzvakar berods?skambino Lietuviskos kosmetikos gamintojui(o ju ne tiek jau daug mirksiukas.gif ) ir ka jis telefonu atsake-kad is tiesu nieko gero ir ner tuose ju gaminiuose,nes ir negali buti kai tokia produkto kaina.jis taip ir pasake kad kiek moki ta ir gauni smile.gif va jum ir atsakymas.O as bandziau daug ,tikrai netiko man daug ir kitu priemoniu,bet niekada nuo ju nebuvo alergiju ,masiniu berimu kazkokiu ir pan,kas buvo su siomis priemonemis.Juk rasiau nepykti,tai mano asmenine nuomone,manau forume galima ja isakyti smile.gif

Nors nepalaikau nei Biok, nei ne Biok, bet toje laidoje kalbėjo apie šampūną, kuris parduotuvėje kainuoja mažiau nei 2 litus. O ir kas įrodys, kad ten tikrai kalbėjo tas, kas buvo pristatytas??? O apie kainos ir kokybės santykį galima greitai susidaryti nuomonę palyginus brangesnių ir pigesnių priemonių sudetis. Turbūt daug kas supranta, kad kremas už 10 litų nebus labai turtingos sudėties, tačiau niekas negarantuoja, kad už 100 litų ji bus geresnė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2010 11 27, 00:16)
.... nes "Biok" naudoja nešvarius, pigius rusiškus ingredientus savo "kremukams". Gal kas nors galite tai paneigti??? Aš sakau, nes žinau...

Tokias visažines moteris labai norisi pakviesti išgerti kavos lotuliukas.gif Aš keturis metus dirbau BIOKe ir žinau visus tiekėjus. Draugauju su generaliniu direktoriumi. Su akcininkais... Gal padiskutuojam tet-a-tet užuot terštum eterį savo pletkais? Gal tau sąskaitų-faktūrų kopijas atnešti, kas ir ką perka? Nu tikrai vemt verčia nuo tokių bobiškų intrigų verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 27, 09:58)
O jus ziurejot Grineviciutes laida uzvakar berods?skambino Lietuviskos kosmetikos gamintojui...

.....ne BIOK direktorius kalbėjo, ar ne?doh.gif Dabar sulyginti visus lietuviškus gamintojus būtų tas pats, kas sakyti, kad Stikliuose tie patys cepelinai kaip valgykloje.
Atsakyti
...o jūs ir toliau, vargšės nusivylusios namų šeimininkės, naudokit tuos nuodus  biggrin.gif 

Bet kokioje temoje diskusijos yra skatinamos. Ir jei kalbame apie kosmetiką, mes visos juk norime pasidalinti savo įspūdžiais ir sužinoti ką kitos moterys naudoja. Kam tinka BIOK, kam tinka NIVEA, o kai kas gali įpirkti ir CLINIQUE. Tačiau atėjus į temą ir jos dayves žeminti yra negražu ir nekulturinga. 4u.gif
Atsakyti
Seniau naudojau prasuikli ir krema geli probleminei odai... Buvo viskas super. Bet pradejau naudot ir tonika tos pascios serijos... Kazko persti . O gal taip ir turi buti g.gif Gal taip spuogus veikia g.gif ax.gif
Atsakyti
Mieloji, Belle Du Jour,

šioje temoje tokius pasisakymus pasilaikykite sau  mirksiukas.gif  patyriau savo kailiu  smile.gif  apie "Biok" arba gerai arba tik truputį blogai galima reikštis  biggrin.gif
sėdžiu išberta visa raudonu veidu nuo toniko probleminei odai  biggrin.gif Pirtyje pasibuvau šiandien, draugės toniku pasinaudojau.... va kas gavosi... beje, niekada gyvenime nesu turėjusi jokios alergijos jokiai kosmetikai... tai pirmas kartas kada peršti, niežti, oda rausta ir pan. Ir žinau kodėl .... nes "Biok" naudoja nešvarius, pigius rusiškus ingredientus savo "kremukams". Gal kas nors galite tai paneigti??? Aš sakau, nes žinau... o jūs ir toliau, vargšės nusivylusios namų šeimininkės, naudokit tuos nuodus  biggrin.gif  kažkada nuoširdžiai norėjau padėt ir patart... dabar tik juokas ima  biggrin.gif iš kiekvieno tolesnio posto juoksiuos taip pat smagiai  biggrin.gif

P.S. Į nusivylusių namų šeimininkių tolesnes diskusijas nesileisiu  lotuliukas.gif  man mano laikas daug kainuoja  mirksiukas.gif

Sorry už toną, pavargus, pervargus, išberta, niežti, peršti ir vemt verčia nuo "biok'o"...

O ar bandėte dar kokius tonikus skirtus probleminei odai? Ar žinote, kad jie visi yra agresyvus ir jei jūsų oda nėra probleminė nėr ko čiupti į rankas draugės kosmetikos ir dar po pirties doh.gif clap_1.gif hah.gif
Atsakyti

[/quote]

baisu....kad ir pavargus,isberta ar dar kokia,tai nereiskia,kad galima savo nuomone issakyti tokiu tonu doh.gif
o del kremu sudeties ir tinkamumo odai,tikrai nereiskia,kad garsi ir brangi firma butinai tau tiks ir padarys odai stebuklus.kalbu is savo pacios patirties.esu bandziusi daugybe brangiu,pusiau brangiu ir pigiu, tuo tarpu ir bioko gaminiu(nevardinsiu konkreciai kokiu,bet jei bus reikalas,galesiu pasakyti)tai galiu pasakyti,kad mano jautriai veido odai geriausiai tiko butent bioko gaminys.zinoma,dekoratyvine kosmetika mano yra prancuzu,kurios gaminys kainuoja kaip penki bioko produktai,bet man visai nesarmata nueiti ir nusipirkti toki produkta,kuris is tiesu man tinka.o nepermoketi uz produkta vien del to,kad jo pavadinimas Lancome,chanel ar Dior,ir velniaizin kas bus pasitepus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2010 11 26, 22:34)
lai nesupyksta Biok gamintojai ir myletojai,bet man absoliuciai nei viena bandyta priemone nei tiko nei patiko,viskas kazkoks kosmaras buvo doh.gif nei sampunai nei balzamai,nei duso zeles,tuo labiau kremukai jokie (na ranku gal pusetinas toks bet irgi nebepirkciau)totalus kosmaras ir pinigu ismetimas.Visi kremai kazkokie kaip plevele palieka,serija probleminei odai tai isvis alergija sukele man ,nors neisikundziu jautria oda visai.Duso zeles sausina oda ,sampunai plaukus kaip stagarus palieka,balzamai nieko isvis nedaro,paakiu kremas irgi plevele uzdeda,nedrekina visai,na zodziu labai man nekokios asociacijos su biok gaminiais.Anksciau vis dar pabandydavau ka naujo,bet dabar galutinai is tolo apeinu ir nesuprantu kai kuriu ka ten taip giria,turbut geriau nieko nebande g.gif

probl. serija netikti galėjo, nes ji su aha, bha, siera, nevisų oda tai "perneša". O sekantiems kartais, norint įsigyti jums tinkamą dalyką reikėtų pasižiūrėti sudėtį, pasinagrinėti, kokie ingd. eina pirmi, ko daugiau, ko mažiau ir t...ttt..t
Atsakyti